Familie-Părinţi/Actualitate

În ce hal a ajuns. Arată ca un om al străzii. A fost unul dintre cei mai talentați și iubiți actori de la Hollywood, iar acum la 77 de ani e de nerecunoscut

A fost unul dintre cei mai iubiti actori americani și un fotomodel de succes, dar faimosul Nick Nolte, care va împlini în luna februarie 77 de ani, a devenit doar o umbră a ce a fost odată.

Nick a fost un adevarat exemplu de succes al anilor ’70-’80 și unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume. Din nefericire, el trăiește o adevărată dramă, în prezent. Boala l-a răpus și când îl vezi pe stradă nu-l mai recunoști, părând mai degrabă un om al străzii decât un star. Epuizat de boală și de singurătate, cu părul răvășit și un aspect neîngrijit imaginea lui este acum departe de cea a unui star de la Hollywod. Actorul a fost surprins alături de fiica sa, Sophie, la cumpărături, iar acesta a șocat cu apariția lui. Nu-ţi vine să crezi că este actorul care topea inimile femeilor din întreaga lume numai din privire. Acesta își trăiește bătrânețea în singurătatea, iar la un moment dat, s-a scris despre el că ar sta la un azil de bătrâni.

 

Viața lui pare desprinsă din filme. A fost infractor

Pe de altă parte,  Nicholas King “Nick” Nolte este și una dintre cele mai controversate vedete de la Hollywood. Dacă în cariera, Nick Nolte a strălucit și a reușit să obțină numeroase premii și nominalizări pentru interpretările sale complexe, în viața personală haosul a fost cel care a dominat. Celebrul actor a fost căsătorit de 3 ori și a divorțat tot de atâtea ori, având relații cu numeroase  actrițe precum  Debra Winger, Vicki Lewis, Sheila Page,  Clytie Lane sau Rebecca Linger, cele două din urmă aducându-i pe lume și doi copii: actorul Brawley Nolte (31 de ani) și Sophie Lane Nolte(10 ani).

 

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro[1]

Endnotes:
  1. libertateapentrufemei.ro: https://www.libertateapentrufemei.ro/articol/fost-unul-dintre-cei-mai-talentati-si-iubiti-actori-de-la-hollywood-iar-acum-la-77-de-ani-e-de-nerecunoscut-159165
 

Vizualizări: 267