Familie-Părinţi/Actualitate

4 aprilie 2020. Se deschide portalul 4.4.4! Mesaje puternice intr-un an 2020 de vibratie 4

4 aprilie 2020 - sfatulparintillor.ro - pixabay_com - number-1982282_1920

4 aprilie 2020 se anunta a fi o zi importanta. Este a 4-a zi, din a 4-a luna a unui an de vibratie 4. Primim mesaje puternice din Univers. Sunt lectii importante de invatat.

Semnificatia numarului 4

In numerologie si astrologie, numarul 4 este simbolul fundatiei. In astrologie, casa numarul 4 este casa radacinii, a bazei, a fundatiei. Este casa familiei, a oamenilor de care esti legat si care sunt importanti pentru tine. Este locul in care iti incarci bateriile cu energie.

Aceeasi energie o simbolizeaza si vibratia 4 din numerologie. Numarul 4 reprezinta oamenii din jurul tau, alaturi de care construiesti, fata de care esti recunoscator. De asemenea, numarul 4 reprezinta puterea interioara, integritatea, onestitatea.

In tarot, 4 este corespondentul cartii Imparatul. Aceasta carte simbolizeaza o figura paterna, autoritara. Imparatul este la conducere, este idolul pe care vrei sa-l imiti. Impartul este cel care cladeste.

In aceasta zi incepi sa constientizezi mai mult lucrurile pe care trebuie sa le sarbatoresti, pentru care trebuie sa fii recunoscator. Energia numarului 4 stabilizeaza, construieste, ceeaza o noua baza.

Aprilie este la randul ei o luna aglomerata. In aprilie este Pastele, sarbatoarea Invierii si a renasterii. Natura revine la viata si ea! Totul renaste si infloreste!

Numarul ingerilor 444

4 aprilie 2020 este ziua in care se deschide un portal puternic. Ingerii vin sa te ajute. Cere-le sa te indrume, sa te asiste pe drumul tau.  Numarul 4 reprezinta cele 4 elemente, cele 4 directii sacre, iar 444 amplifica energia lui.  444 transmite semnalul intrarii intr-un al nivel de acensiune.

Tot in acesta zi are loc un aliniament perfect intre Jupiter si Pluto, in Capricorn. Vei simti mai multa putere personala, o mai mare capacitate de concentrare, o dorinta mai puternice de a reusi sa-ti indeplinesti visurile. Ambitia generata de ego, este domolita de nevoia sufletului de a merge pe calea destinului. 

Citeste mai multe despre numerele ingerilor aici[1].

2020. An de vibratie 4

Din punct de vedere numerologic, anul 2020 se afla sub vibratia numarului 4 (2+0+2+0 =4).

2020 este despre devotement, despre valori, despre manifestarea telurilor si urmarea inimii. Nu ai cum sa te ascunzi. Fii pregatit sa accepti ce ti se pregateste.

Anul 2020 zdruncina, sapa adanc, dar scoate la lumina structuri si valori puternice care te definesc ca om si care iti arata ca ai un rol important in umanitate.

Mai multe despre vibratia 4 a anului 2020 poti citi aici[2].

Ce sa faci in ziua de 4 aprilie 2020

Suntem in zodia Berbecului, semn cardinal de Foc. Berbecul vrea actiune, vrea putere. Energia zilei de 4 aprilie 2020 iti transmite ca e trebuie sa te pregatesti pentru binecuvantarile ce vor veni. Pana atunci, insa, iata 4 actiuni care iti vor prinde bine in aceasta zi, in special, dar si pe tot parcursul acestei perioade.

1. Fii curajos

Cum spuneam, cifra 4 este simbolul Imparatului. Preia controlul, renunta la negativitate. Fa-ti ordine in viata. Fii curajos! Nu te lasa doborat de situatiile curente. Fii bun, bine intentionat, du la bun sfarsit ce e de terminat si incepe ce e de inceput.

2. Asteapta-te la neprevazut

Numarul 4 este asociat cu planeta Uranus, precum si cu destinul. Nu poti controla ce se intampla, dar cu siguranta poti controla modul in care tu raspunzi situatiilor curente. Asteapta-te la neprevazut, dar continua sa te bucuri de ceea ce ai, de momentele frumoase petrecute in familie.

3. Fa planuri

Este operioada propice sa faci planuri. Cum spuneam, numarul 4 este simbolul contructiilor, al fundatiilor solide. Planuieste-ti viitorul. Seteaza-ti prioritatile. Fa o lista cu lucrurile pe care ti-ai fi dorit sa le faci dar, din diverse motive, nu ai reusit. Fa o schema a actiunilor care te-ar putea duce spre indeplinirea acestor obiective.

Aceste actiuni vor crea o rutina pe care o vei continua si dupa ce trece aceasta situatie mai deosebita. Iti vei da seama apoi ca o mai buna organizare te va conduce catre o mai buna structura, iar aceasta noua ordine din viata te va aduce mai aproape de visurile tale.

4. Familia pe primul loc

Indiferent ce faci, vei vedea ca totul te va trage spre radacina, spre fundatia vietii tale, familia. Indiferent unde te va duce viata, armonia, echilibrul, linistea le vei gasi doar ACASA.

VIDEO – Meditatie reiki pentru 4 aprilie 2020

Surse: higherselfportal.com, universallifetools.com, astrologyanswers.com

Imagine de PIRO4D[3] de la Pixabay[4]

Endnotes:
  1. aici: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/actualitate/numere-de-ingeri-ce-iti-transmit-numerele-pe-care-le-vezi-in-mod-repetat/
  2. aici: https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-lunar/numerologie-2020-magia-vibratiei-4-cum-te-influenteaza-in-functie-de-numarul-personal-anual/
  3. PIRO4D: https://pixabay.com/ro/users/PIRO4D-2707530/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=1982282
  4. Pixabay: https://pixabay.com/ro/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=1982282
 

Vizualizări: 11039
 

Cuvinte cheie: ,