Sfatulparintilor.ro

TOATE planetele DIRECTE pentru încă TREI săptămâni. Cum să profităm de această energie fără retrograde

TOATE planetele DIRECTE

În fiecare an, avem câteva luni prețioase când toate planetele din sistemul nostru solar se mișcă înainte pe orbitele lor. Ceea ce înseamnă că nu există retrograde cu care să ne confruntăm și suntem în afara perioadei de umbră a lui Mercur retrograd. Încă din 27 ianuarie 2024, cosmosul ne oferă un răgaz până pe 1 aprilie 2024, când Mercur intră din nou retrograd. Mai avem așadar trei săptămâni fără nicio planetă majoră în mișcare

Ce înseamnă când toate planetele sunt directe?

Toate planetele din sistemul nostru solar retrogradează la un moment dat într-o perioadă de 18 luni. Cunoscutul Mercur retrograd se întâmplă, în medie, de trei ori și chiar patru ori pe an. Deși celelalte planete nu retrogradează la fel de frecvent, ele petrec ceva timp călătorind înapoi pe cerul nostru – sau mai degrabă, par să fie.

Planetele retrograde nu se mișcă, de fapt, înapoi. Mișcarea este o iluzie optică creată de ratele orbitale diferite ale fiecărei planete. Este echivalentul cosmic al călătoriei într-un tren care trece pe lângă alt tren. Trenul pe lângă care treci pare să se miște înapoi până când trenul în care vă afli îl depășește. Când Pământul se aliniază cu o altă planetă, celălalt corp planetar pare să se miște înapoi până când unul dintre ei se îndreaptă înainte.

Planeta iubirii Venus, în romanticul Pești: 11 martie – 4 aprilie 2024. Noi începuturi pentru aceste DOUĂ ZODII

Chiar dacă retrogradele sunt o iluzie, ele provoacă schimbări energetice în emoțiile noastre și în viața noastră.

Fiecare planetă ne aduce o anumită energie cu care să lucrăm în zilele noastre. De exemplu, Mercur guvernează comunicarea, Marte guvernează pasiunea, iar Venus guvernează dragostea și creativitatea. Retrogradele învârt energia unei planete în interior și ne cer să reflectăm, să reprocesăm și să reintegram orice aspecte ale vieții pe care le guvernează planeta. Această atracție interioară a energiei poate provoca uneori întârzieri, direcționare greșită și confuzie în zonele guvernate de acea planetă.

În timp ce retrogradele ne oferă o oportunitate de a reflecta și de a ne realiniaza, ele ne pot împiedica, de asemenea, să trecem în viitor. Mai avem trei săptămâni fără planete retrograde și trebuie să profităm pentru a face schimbări semnificative în viața noastră și de a crește exponențial. Aceasta este o oportunitate frumoasă. Când valorificăm corect acea energie, lucrurile se pot întâmpla cu viteza fulgerului.

Ce e de făcut când toate planetele sunt directe?

Stabilește intenții clare

Este important să ai intenții clare cu privire la ceea ce îți dorești în viață. Orice este posibil dacă ești determinat. Petreceți ceva timp reflectând asupra schimbărilor pe care dorești să le aduci în viața ta. Să știi că orice viziune pe care o ai se poate transforma în realitate. Ai sprijinul Universul pentru evoluția ta. Indiferent de ceea ce alegi, fii clar în ceea de îți dorești cu adevărat.

Rămâi cu picioarele pe pământ

Pe măsură ce trecem prin această perioadă, fii conștient de faptul că aproape totul în viață va tinde să se întâmple într-un ritm rapid. Această energie se poate simți incitantă și copleșitoare în același timp. Poate fi foarte ușor pentru minte să scape de sub control atunci când vezi diferitele opțiuni și posibilități disponibile în fiecare moment. Pentru a te alinia cu potențialul acestei ferestre cosmice, este esențial să rămâi ancorat prin practice precum yoga, exerciții de respirație și meditație.

Uneori, poate simți că ești atras în multe direcții din cauza energiei cosmice din jurul tău. Dacă simți că te pierzi într-o mare de opțiuni sau că nu-ți găsești busola interioară, întoarce-te la practicile care te fac să te simți bine. Dacă ești confuz, ancorează-te în momentul prezent cu ajutorul respirației. Spune-ți în fiecare zi prin gândurile sau mantrele tale ceea ce vrei să vezi să se întâmple. Amintește-ți ce este cel mai important acum.

Pluto în Vărsător, după aproape 230 de ani. O nouă ERĂ, un nou TU! Cum acționează planeta morții și a renașterii în următorii 20 de ani

NU spune DA la tot

O altă sursă de confuzie sau copleșire ar putea fi numeroasele oportunități neașteptate care îți ies în cale. S-ar putea să fii obligat să spui da la orice pentru că prezintă potențial. S-ar putea chiar să simți că ai acum energia necesară pentru a le face pe toate. Este important să nu te extinzi prea mult. Asigură-te că poți susține orice noi angajamente în următoarele șase luni. Fii conștient de faptul că totul va avea o întorsătură interesantă în acest moment. Dar acea sclipire poate dispărea. Întrebă-te: cum aș putea să mă simt în legătură cu lucrurile cărora le spun DA astăzi, în luna august?

Unele oportunități vor fi pe termen scurt și pot fi mai ușor de urmărit până la finalizare. Unele vor fi pe termen lung, iar acestea sunt noile începuturi care vor fi cele mai importante pentru creșterea ta susținută. Asigură-te că fiecare „da” reverberează cu intuiția ta.

În concluzie

Bucură-te de aceste ultime trei săptămâni fără planete retrograde. În general, este o perioadă interesantă. S-ar putea să fi simțit că în ianuarie a totul început lent. Dar acum, toate corpurile cosmice sunt în mișcare înainte rapidă, iar viitorul te cheamă. Calea către cea mai înaltă viziune este clară. Fie ca această perioadă să fie inspirată și plină de speranță. Bucură de ea și amintește-ți  să rămâi ancorat în prezent și să-ți clarifici intențiile. Orice este posibil până în 1 aprilie 2024.

Horoscop special: TREI ZODII respiră ușurate după Luna Nouă în Pești din 10 martie 2024. Ce greutate li se ridică de pe umeri

sursa: yahoo.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version