Sfatulparintilor.ro

Stellium în Vărsător și Pești: februarie-martie 2024. TOATE planetele importante sunt în Vărsător, apoi trec în Pești. EFECTE pe termen lung! La ce trebuie să fim atenți

Stellium în Vărsător și Pești

Atunci când trei sau mai multe planete se adună într-un anumit semn zodiacal, evenimentul este numit stellium. Fiind așa aproape una de alta, energiile fiecăreia le vor influența pe celelalte, iar efectele vor fi pe termen lung. Stellium-urile au fost mult timp o sursă de îngrijorare pentru astrologi din cauza energiei imense pe care o transmit. Se crede că acest fenomen astrologic amplifică anumite caracteristici sau modele de comportament sau indică schimbări majore în viață datorită energiei lor dinamice.

Stellium în Vărsător 2024

Începând cu 20 ianuarie 2024, Pluto și Soarele au intrat în semnul Vărsătorului. Mercur a intrat în Vărsător pe 5 Vărsător. Pe 13 februarie, Marte li se va alătura, iar pe 16 februarie, Venus va face același lucru. După ce Soarele și Mercur părăsesc Vărsătorul pe 18 februarie, respectiv pe 23 februarie, Venus și Marte rămân în conjuncție cu Pluto până pe 11 martie. Acest stellium va continua până pe 11 martie.

Vărsătorul este semnul care reprezintă viitorul și în acest moment ne concentrăm cu adevărat asupra viitorului. Suntem capabili să facem ajustări semnificative pentru a ne apropia de obiectivele noastre și să urmărim aceste obiective independent. Speranțele și visele noastre pot deveni acum mai importante pentru noi. Suntem capabili să acceptăm neconvenționalul și să apreciem particularitățile pe care le posedăm. Avem, de asemenea, capacitatea de a-ți largi cercul social și de a arăta o mai mare preocupare pentru problemele care afectează pe toată lumea.

Datorită faptului că Pluto este singura planetă în sistem care se mișcă lent, este cea care ia decizii și primește cea mai mare atenție. În acest context, este posibil ca în prezent să trecem printr-o transformare semnificativă, să efectuăm cercetări și investigații și să folosim energia concentrată asupra pasiunilor noastre. Datorită capacității noastre de a fi intensi și concentrați, avem potențialul de a fi formidabili. În ciuda provocărilor cu care ne confruntăm, suntem capabili să perseverăm și să rămânem statornici în urmărirea obiectivelor noastre.

Horoscop special: A doua jumătate din februarie 2024 se anunță intensă. TOATE zodiile sunt vizate!

Stellium în Pești 2024

Pe 18 februarie, Soarele va intra în semnul Peștilor, ceea ce va marca începutul stelliumului în Pești. Saturn și Neptun se află deja în semnul Peștilor. Pe 23 februarie, Mercur va intra în semnul Peștilor, pe 11 martie, îi va urma Venus. Soarele va părăsi Peștii pe 19 martie, Mercur, pe 10 martie, iar Venus pe 4 aprilie.

În același timp cu începerea unui nou ciclu al lui Pluto, Neptun se apropie de sfârșitul timpului petrecut în semnul Peștilor. Datorită faptului că Neptun este stăpânul Peștilor, suntem capabili să ne concentrăm în plus asupra eliberării bagajelor noastre emoționale, spirituale și karmice în timpul acestui stellium. Acest lucru indică faptul că experimentăm o împingere subconștientă în ceea ce privește căutările spirituale și creative, tratarea trecutului și curățarea bagajelor noastre emoționale, spirituale și karmice în acest an.

Totuși, Neptun aduce o energie confuză, așa că este imperativ să ne asigurăm că suntem și realiști și cu picioarele pe pământ în timpul acestei perioade. Acesta este un aspect asupra căruia ar trebui să lucrați, deoarece poate fi foarte benefic pentru eforturile creative, dezvoltarea intuiției și conectarea cu subconștientul vostru.

Prezența lui Saturn, pe de altă parte, ne obligă să ținem cont de importanța menținerii autocontrolului, efectuarea sarcinilor în modul potrivit și fiind motivați de motivele potrivite. În schimb, vom fi supuși pedepselor lui Saturn!

Iubăreața Venus în libertinul Vărsător 16 februarie – 11 martie 2024. Cum sunt iubirea și relațiile sub noua influența astrală?

Stellium în Vărsător și Pești: Suprapunere

Datorită faptului că stelliumul în Vărsător se întinde de la 5 februarie la 11 martie 2024, iar stelliumul în Pești se întinde de la 18 februarie la 30 aprilie, ele se suprapun. Aceasta este o perioadă în care am putea avea două semne diferite concentrându-se pe lucruri diferite sau am putea aduce împreună două lucruri pentru a colabora sau a se ajuta reciproc. Ambele variante sunt posibile. Datorită faptului că Vărsătorul este semnul care guvernează caritatea și Peștii sunt semnul care guvernează compasiunea, suntem extrem de ajutători; totuși, trebuie să ne asigurăm că menținem limite sănătoase.

În același timp când toate acestea au loc, toate planetele se mișcă înainte, ceea ce înseamnă că ne aflăm în prezent într-o perioadă de energie mare pentru a face progrese, a ne concentra și a realiza lucruri. A venit timpul să mergem înainte!

sursa: yourtango.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version