Sfatulparintilor.ro

SPECIAL: Marte și Venus – ultimele 5 zile de conjuncție în focosul Leu. Ce efecte produc iubăreții zodiacului până în 7 august 2023

Marte și Venus în Leu 2023

Când Marte și Venus sunt în conjuncție în Leu, se creează o combinație puternică. Poate aduce atât efecte pozitive, cât și negative. Leul este un semn de foc și pasional. Astfel, atunci când Marte (planeta acțiunii și agresiunii) și Venus (planeta iubirii și frumuseții) se unesc în aceasta zodie, poate crea o dorință puternică de dragoste, romantism și expresie creativă. Cu toate acestea, această conjuncție poate duce și la impulsivitate, argumente și instabilitate în relații. 

Când sunt în conjuncție Marte și Venus în Leu 2023

Conjuncția Marte-Venus în Leu a început în iulie 2023. Tranzitul va fi de 32 de zile. Conjuncția se va încheia pe 7 august 2023.

Impactul pozitiv și negativ al conjuncției dintre Marte și Venus

Efecte pozitive:

Horoscop lunar dragoste august 2023. Cum ne influenteaza energia a 6 planete retrograde in amor?

Efecte negative:

Micul astru Chiron, vindecătorul rănit, își continuă drumul retrograd până în decembrie 2023.  Pot rănile trecutului să ne fie de acum asul din mânecă?

În timp ce o conjuncție cu Marte și Venus poate fi o perioadă de pasiune și dragoste sporită, poate crea și perturbări. Energia intensă a lui Marte poate crea tensiune și conflicte, care pot duce la despărțiri sau alte schimbări semnificative în relații.

sursa: astrotalk.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version