Sfatulparintilor.ro

Special: Cele mai bune zile pentru iubire în 2024. Ce astre ne poartă noroc în dragoste

Cele mai bune zile pentru iubire în 2024

Acum ai fi putut face orice altceva sau ai fi putut fi pe alt site. Și, totuși, ești aici. Îți mulțumim. Bine ai venit! Cu prietenie, Sfatulparintilor.ro

Cu 2023 în sfârșit în oglinda retrovizoare, haosul de la Venus retrogradă din vara trecută (alias sezonul despărțirilor) este probabil o amintire îndepărtată, chiar dacă flashback-urile sunt mai greu de uitat. Oricare ar fi situația ta, astrologia anului 2024 pare mult mai promițătoare pentru îndrăgostiții de pretutindeni, Venus făcând mișcări care ar trebui să beneficieze toți cei din departamentul de dragoste în patru zile foarte norocoase.

Cum să folosesti astrologia pentru a manifesta romantism

Cheia manifestării iubirii și a relațiilor se află în mare măsură pe Venus. Fiind o planetă a intimității, romantismului și plăcerii, starea lui Venus în cosmos tinde să descrie tipurile de parteneri pe care îi vei atrage, precum și să ofere o perspectivă asupra faptului dacă întâlnirile sunt în prezent cu sau fără provocări majore.

Când Venus se află într-unul dintre semnele sale de origine (Taur sau Balanță), conectarea și relaționarea cu ceilalți se poate simți ușoară și plăcută; atunci când Venus se află într-unul dintre semnele prejudiciului său (Berbec sau Scorpion), retrograd, sau legat de Marte sau Saturn printr-un pătrat sau opoziție, poate perturba liniștea și îngreunează înțelegerea bine cu ceilalți.

Horoscop special: Comunicatorul Mercur își continuă drumul spre Capricorn. 6 zodii ale căror vieți se pot îmbunătăți până în 23 ianuarie 2024

Numărul îngerilor 2024. Semnificații și ghidare divină pentru anul 2024!

Horoscop special: Focosul Marte intră în muncitorul Capricorn din 4 ianuarie 2024. 4 ZODII puternic marcate până în 13 februarie!

Din fericire, 4 întâlniri promit că își vor face magia în viața ta amoroasă în 2024:

3 aprilie: Venus în conjuncție cu Neptun în Pești

23 mai: Venus în conjuncție cu Jupiter în Taur

17 iunie: Mercur conjunge cu Venus în Rac

15 septembrie: Venus în Balanță trigon Jupiter în Gemeni

De asemenea, bine de remarcat: Va exista exact zero Venus retrograd în următoarele 365 de zile. Acest lucru nu înseamnă doar că planeta iubirii va străbate cosmosul cu mai puține întârzieri și eșecuri, dar sugerează și că interesele tale romantice nu vor trebui să treacă prin atâtea cercuri pentru a ajunge la tine, așa că atragerea de conexiuni va fi mult mai usoara.

Iată cele mai norocoase date pentru a manifesta dragostea în 2024, conform astrologiei.

3 aprilie

Unul dintre cele mai norocoase tranzite astrologice pentru romantism începe cu Venus unit cu Neptun în Pești, crescând capacitatea ta de a iubi fără limite sau limite.

Deoarece Venus este exaltată în acest semn de apă mutabil, planeta orientată spre parteneriat poate vedea fără efort dincolo de defectele unui potențial partener, făcându-i mai ușor să-i accepti pe ceilalți așa cum sunt, fără prea multă judecată sau critică. Acest tranzit este deosebit de norocos pentru cei care se pot concentra prea mult pe neajunsurile unei interese amoroase, deoarece va compensa nevoia de a găsi greșelile celorlalți.

Deși această conjuncție iti va amplifica empatia, are și potențialul de a fi înșelătoare, așa că asigura-te că nu idealizezi prea mult o persoană sau o relație. În schimb, încearca să vizualizezi cât mai viu posibil uniunea pe care o doresti. Aceasta va fi ziua în care să-ți lași gândurile delulu să câștige.

Horoscop special: Comunicatorul Mercur își continuă drumul spre Capricorn. 6 zodii ale căror vieți se pot îmbunătăți până în 23 ianuarie 2024

Numărul îngerilor 2024. Semnificații și ghidare divină pentru anul 2024!

Horoscop special: Focosul Marte intră în muncitorul Capricorn din 4 ianuarie 2024. 4 ZODII puternic marcate până în 13 februarie!

23 mai

Realitatea cu privire la conexiunile voastre romantice se va instala pe măsură ce Venus se va uni cu Jupiter în Taur.

Acest tranzit este optim pentru manifestarea parteneriatelor care oferă securitate și longevitate. Întrucât Venus se va afla în semnul său de origine al Taurului și va fi împreună cu planeta bogată Jupiter (alias planeta norocului), vei putea iniția o relație benefică la un nivel tangibil. Semnul de pământ fix se referă la plăceri materialiste, așa că va fi mai ușor să faci pereche cu cineva care aduce resurse valoroase la masă în această zi.

Dorințele tale vor crește și ele, dar nu vei dori să fii nevoit să te mulțumești cu ceva mai puțin decât ceea ce îți dorești. Vei acorda prioritate calității în detrimentul cantității, făcând din aceasta o perioadă fericită pentru întâlniri cu oameni de înaltă calitate. Nu vei fi atras de nimeni care nu iti îndeplinește standardele.

17 iunie

Te vei simți mai conștient de nevoile tale, pe măsură ce Mercur și Venus se leagă în semnul intuitiv al Racului.

În timpul acestui tranzit, ceilalți vor fi mai receptivi la sentimentele tale, făcând din acesta un moment norocos pentru a te deschide și a avea conversații care te fac să te simți în siguranță și sprijinit emoțional. Simte-te liber să iti exprimi latura vulnerabilă; va fi bine primit de compania pe care o păstrezi.

Vei fi mai forțat să doresti să te hrănesti și să ai grijă de interesele tale romantice în această zi, ceea ce ar putea adânci și intensifica legătura în cadrul dinamicii. Împărtășirea poveștilor sentimentale și formarea de conexiuni bazate pe compatibilitatea emoțională va fi mai ușor decât de obicei. Dacă petreci timp cu o persoană specială, gătește-i felul de mâncare preferat sau organizează un spectacol de confort care să va placă la amândoi – orice care creează sentimente de căldură și familiaritate.

Horoscop special: Comunicatorul Mercur își continuă drumul spre Capricorn. 6 zodii ale căror vieți se pot îmbunătăți până în 23 ianuarie 2024

Numărul îngerilor 2024. Semnificații și ghidare divină pentru anul 2024!

Horoscop special: Focosul Marte intră în muncitorul Capricorn din 4 ianuarie 2024. 4 ZODII puternic marcate până în 13 februarie!

15 septembrie

Pe măsură ce se apropie sezonul de încătușare, Venus în Balanță îl va trigoni pe Jupiter în Gemeni, sporind plăcerea, interacțiunea umană și conexiunea romantică.

Deoarece Venus va fi în semnul său de origine al Balanței, înțelegerea cu ceilalți se va întâmpla fără efort. În timpul acestui tranzit, vei putea să te legi de ceilalți. Sunt gânduri și interese similare, făcând din aceasta o zi benefică pentru a merge la o petrecere sau la o întâlnire.

Te vei simți și tu mai îndrăzneț. Du-te la o primă întâlnire, creează un profil de aplicație de întâlniri sau participă la un eveniment social – pentru că aceasta va fi o zi bună pentru a-ți asuma anumite riscuri. Vei fi bine primit, în special prin comunicarea intereselor și perspectivelor tale. Poate fi, de asemenea, o zi în care o relație experimentează o progresie pozitivă, sporindu-și potențialul. Câștigă peste tot.

Deoarece fiecare dintre aceste zile implică Venus, ele sunt, de asemenea, avantajoase pentru manifestarea altor nevoi, cum ar fi creșterea financiară, iubirea de sine sau succesul. Zeița iubirii stăpânește peste toate formele de frumusețe și plăcere, astfel încât să poți folosi abilitățile planetei pentru a crește abundența în orice domeniu al vieții pe care îl alegi.

Pentru o înțelegere mai detaliată, verifica casa din harta natală în care are loc tranzitul lui Venus.

sursa: elitedaily.com

Imagine de Stefan Schweihofer de la Pixabay

Exit mobile version