Shop
Ultimele 100 de articole

Mercur retrograd – Ghid de supravietuire. Ce sa faci si ce sa NU FACI!

25 septembrie 2021, , Vizualizări:
mercur retrograd ghid de supravietuire - sfatulparintilor.ro - piqsels.com-id-fqler

Mercur isi incepe cea de-a treia si ultima retrogradare a anului 2021. Intre 27 septembrie si 18 octombrie 2021, te poti astepta la a fi date peste cap toate planurile, programarile, achizitiile. Conversatiile devin adesea dezordonate in perioadele de retrogradare ale lui Mercur.

Iata, asadar, un ghid de supravietuire pentru perioadele cand Mercur este retrograd.

Mercur retrograd – Ghid de supravietuire: Ce sa faci

1. Pleaca mai devreme!

Este binecunoscut faptul ca Mercur retrograd da peste cap tot ce inseamna plan. De aceea, pentru a evita orice intarziere, pleaca mai devreme, mai ales cand stii ca ai o intalnire importanta. De asemenea, nu asteapta pana inultima clipa pentru a trimite un mail important.

2. Amana discutiile importante

Mercur retrograd nu este cea mai potrivita perioada pentru a purta discutii serioase. Situatia poate deveni confuza, argumentele pot fi interpretate gresit, iar ceva frumos se poate strica dintr-o prostie.

3. Alege cu atentie cuvintele

Atunci cand, totusi, nu poti amana o discutie, o intalnire, din cauza lui Mercur retrograd, trebuie sa fii foarte atent la cuvintele pe care le spui/scrii. Exprima-te cat mai simplu, cat mai clar, cat mai concis, astfel incat sa fii sigur ca nu pot fi interpretate cuvintele tale. Nu vorbi niciodata cu subinteles in aceasta perioada. Risti ca mesajul care ajunge la urechile celuilalt sa fie cu totul altul decat cel dorit de tine.

4. Mai mult timp cu tine

Daca perioada de Mercur retrograd ti se pare prea stresanta, incearca sa petreci mai mult timp cu tine. Da-ti voie sa te rasfeti putin, sa iti scrii gandurile intr-un jurnal, plimba-te in natura, mediteaza!

Citeste si: CEL MAI BRUTAL MERCUR RETROGRAD DIN 2021? La ce trebuie sa fii ATENT! Ce ai de REVIZUIT ca sa mergi mai departe?

 

 

 

Mercur retrograd – Ghid de supravietuire: Ce sa NU faci

1. Angajamente

Mercur retrograd este sinonim cu erorile, confuziile, de aceea este foarte important sa nu iti iei niciun angajament in aceasta perioada. Nu semna contracte, nu iti asuma responsabilitati, nu promite nimic!

2. Barfe

Mercur retrograd inseamna haos. Iar daca in aceasta perioada se mai ajunge si la barfa, scandalul este iminent si de dimensiuni catastrofale. Nu iti doresti asa ceva acum!

3. Actiuni impulsive

Vrei sa fii linistit in aceasta perioada? Stai departe de deciziile bazate pe impuls! Cantareste fiecare actiune, judeca fiecare optiune, analizeaza fiecare cuvant inainte sa faci un pas inainte!

Nu rata nici: Horoscop TAROT pentru Mercur retrograd 2021. Ce mesaje primesc zodiile?

Sursa: Bustle.com

foto

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.