Sfatulparintilor.ro

LUNA PLINĂ a castorului: 27 noiembrie 2023. Ce să faci și ce să nu faci ca să ai NOROC până la finalul anului

LUNA PLINĂ a castorului

Luna plină din noiembrie sosește în agitatul Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cunoscută și sub numele de Luna Castorului, această lunație ne împinge să ne ascuțim abilitățile și să căutăm înțelegerea lumii din jurul nostru. Între timp, cu sezonul Săgetătorului în plină desfășurare, putem să ne așteptăm ca Universul să ne forțeze să ne shimbăm într-o versiune nouă și îmbunătățită a nouă înșine.

Luna plină din noiembrie în Gemeni va oferi oportunitatea de a lucra prin aglomerația mentală și emoțională care ne-a apăsat până acum. Gemenii sunt semnul comunicării, logicii și călătoriilor (da, asta include explorarea minții). Semnul curios al aerului este despre a încerca diferite căciuli. Privirea situațiilor din perspective diferite este o plăcere pentru ei.

Cu Luna plină accentuându-ne emoțiile, Luna Castorului din noiembrie ne îndeamnă să găsim echilibrul între inimile noastre și mințile noastre.

Iată cum să profiți la maximum de această Lună care ne deschide mințile.

DA: Renunță la convingerile vechi

Deoarece Lunile pline reprezintă actul de închidere al ciclului lunar, aceste lunări sunt un moment de eliberare a ceea ce ne ține în loc sau ne menține stagnanți.

Cu Gemenii fiind un generator de idei, așteaptă-te să vezi cum se dezvoltă credințele voastre pe măsură ce mintea voastră se aliniază cu valorile voastre fundamentale. Va exista tema de a renunța la o modalitate veche de gândire pentru a avansa spre evoluție spirituală și creștere.

Cum afectează sezonul Scorpion, Luna nouă și Luna Plină din noiembrie toate zodiile

NU uita de practica ta spirituală

Nu uita de practica spirituală în timpul Lunii Castorului din noiembrie.  Conducătorul Gemenilor, Mercur, este în Săgetător în timpul Lunii pline, făcând o cuadratură cu Neptun în Pești. Ori de câte ori planetele se ciocnesc între ele, se semnalează tensiune și conflict. Mercur guvernează mintea, în timp ce Neptun guvernează imaginația noastră, deci este probabil să existe un conflict între visele tale și circumstanțele tale actuale. În cele din urmă, aceasta este o șansă de a-ți liniști mintea. Privești-o ca pe o șansă de a practica arta prezenței și a atenției. Poți găsi întotdeauna pace, chiar și în momente de haos. Ai grijă de sănătatea ta spirituală, iar restul va veni de la sine.

DA: Capătă cunoștințe

Lunile pline pun emoțiile noastre în mișcare accelerată. Cu toate acestea, deoarece Luna este acum în Gemenii, cu gândire practică, vom căuta înțelegere fără a pierde din vedere logica. Gemenii sunt despre cunoștințe practice (Mercur),  iar Săgetătorul este despre cunoștințe spirituale (Jupiter). Ambele intră în joc aici. În plus, Soarele, Luna și Marte se ciocnesc cu Saturn cel strict, planeta disciplinei și muncii aspre. Pot exista restricții sau lecții care trebuie învățate pentru a putea merge înainte.Fii cu ochii în patru.

NU: Fi Frivol

Deși Gemenii sunt buni la jonglarea cu un milion de lucruri odată, ei au tendința de a fi neserioși în ceea ce privește angajamentul. Nu ajută nici faptul că sezonul Săgetătorului este timpul călătoriilor și aventurii. Există o abundență de prezent mutabil cu trei planete în Săgetător și Luna în semnul aerian al Gemenilor. Atenția ta va fi atrasă de atâtea lucruri, așa că încearcă să ții pasul! Vei beneficia de această energie dacă rămâi organizat, faci planuri și eviți angajamentele pe care știi că le vei regreta în cele din urmă.

Horoscop special: Cele TREI zodii care vor avea noroc în dragoste la final de săptămână. Soarele și pasionalul Marte în Săgetător au un cuvânt MARE de spus!

DA: Înfruntă conflictul

Deoarece un aspect major al Lunii pline a Castorului din noiembrie este renunțarea la vechile moduri de gândire, vor exista, fără îndoială, pesimiști care detestă noile tale idealuri, hobby-uri sau obiceiuri. Nu uita, orice eliberezi sub această Lună plină este intenționat. Sezonul Săgetătorului este aici pentru a avansa creșterea ta. Aceasta poate surveni printr-un eveniment sau chiar un conflict, deoarece Lunile pline sunt despre culminări și sfârșituri, iar planeta acțiunii Marte stă lângă soare.

Marte este planeta agresiunii, și pentru că stă în Săgetător, vei aborda conflictele cu mai multă încredere. Cu toate acestea, ai grijă cum te exprimi – nu vrei să exagerezi.

NU îți irosi energia

Nu îți irosi în timpul Lunii Castorului din noiembrie. Sezonul Săgetătorului și Luna plină de energie ne vor ține ocupați, dar vezi cum îți gestionezi timpul. Aceste condiții sunt propice pentru epuizare. Marte, orientat spre acțiune, face cuadratura cu visătorul Neptun, creând potențial pentru certuri când vine vorba de muncă și limitele noastre. Ar putea exista, de asemenea, confuzie în jurul lucrurilor la care Mercur este conectat în plus față de comunicare: călătorie, comerț și conducere. Sigur, Lunile pline impulsionează acțiunea, dar să iei lucrurile încet și este, de asemenea, o componentă importantă pentru a te apropia mai mult de obiectivele tale.

DA: Crește productivitatea

Gemenii sunt cunoscuți pentru multitasking cu un motiv: sunt rapizi în mișcare, și în același mod, vom simți explozia de energie a semnului aerian. Energia de foc este utilă pentru a face lucrurile în mici impulsuri, așa că folosește energia pentru productivitate în schimb. Acesta este un moment excelent pentru a te alinia mai bine în practica spirituală, citire, scriere, studiere sau învățarea despre diferite culturi.

Pe măsură ce anul 2023 se apropie de sfârșit, bifează punctele de pe lista ta de activități și fă bilanțul pe măsură ce ne apropiem de noul an.

Sursa: bustle.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version