Sfatulparintilor.ro

Horoscop special: Tranzitul lui Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Vremea războiului emoțional

Tranzitul lui Marte în Rac

Marte este planeta care reprezintă acțiunea agresivă. Tranzitul lui Marte în zonele umede emoționale ale unui Rac dominant lunar va fi un rollercoaster emoțional pentru mulți. Aceasta va avea loc pe 25 martie 2023, conform astrologiei occidentale. Vrei să te lupți, dar apoi vei regreta. Vor fi mai multe jocuri emoționante în prim plan. Marte în Rac te poate face suficient de iritat pentru a lupta. Vei avea tendința să iei lucrurile prea personal și s-ar putea să te încurci cu tactica ta de război. Este vorba despre emoțiile adânc înrădăcinate care pot fi stârnite pentru a te face un samurai chiar în acel moment. Te vei lupta vrând-nevrând. De asemenea, poți fi predispus la boli psihosomatice. Meditarea și menținerea minții răcoroase te pot scuti de tone de necazuri.

Marte va aduce reforme, în special în ceea ce privește copiii, femeile și industria alimentară. Dezastrele „Act of God” care implică apa și oceanele pot lovi omenirea. Industria medicală va trebui, de asemenea, să treacă printr-o schimbare a reformelor. Vor fi probleme legate de bunăstarea psihică a celor din forțele armate și poliție, care trebuie abordate profesional cu o echipă de profesioniști echipată să facă față stresului post traumatic. Moralul și spiritul lor de luptă vor fi slăbite sau distrase din cauza unor chestiuni banale.

Acum, hai să devenim egoiști și să vedem ce ne rezervă, din punct de vedere zodiacal!

Berbec

Iti vei face foarte multe griji pentru atmosfera de acasă în timpul acestui tranzit al lui Marte în Rac. Viața ta conjugală va fi tulbure. Poate doresti să vinzi o proprietate chiar acum, ceea ce s-ar putea face într-un mod pripit. Gândește-te la asta. S-ar putea să iti faci griji pentru sănătatea mamei tale. S-ar putea să te gândesti să cumperi un vehicul nou la care ar trebui să te gândesti serios. Este posibil să cheltui bani inutil pentru casa sau vehiculul tău. Studenții care sunt în cercetare se vor descurca bine.

Taur

Va trebui să eviți confruntările verbale inutile. Este posibil să devii agresiv în comentariile tale pe rețelele de socializare, ceea ce te poate costa liniștea sufletească. Te vei desfrana fata de soția ta și poate afecta negativ relația ta conjugală. Vor exista o mulțime de comunicări furioase în general, care își pot avea rădăcinile în sentimentalism și emoționalitate. Cu toate acestea, le poți evita dacă ești atent la tendințele tale agresive în timpul acestui tranzit al lui Marte în Rac. Poti face excursii scurte, cum ar fi la plaja din apropiere. Vei fi mai îndrăzneț în această fază. Frații tăi pot avea probleme de sănătate.

Gemeni

Tranzitul lui Marte în Rac îți va aduce limbarita și da, vei deveni numărul unu în a face dușmani. Vei vorbi aspru și nepoliticos și acest lucru poate crea dușmănie la locul de muncă. Vei fi văzut ca un șef arogant. Este posibil să inviți boli ale stilului de viață și probleme gastrice din cauza tiparelor și a stilului tău alimentar. Ar trebui să mănânci mai multe verdețuri și alimente sănătoase, evitând alimentele extra picante spre care vei gravita oricum, în acest timp. Ar trebui să te comporți bine cu membrii familiei tale și să vorbești cu respect.

Rac

Elevii se vor găsi subîncrezători în timpul acestui tranzit al lui Marte în Rac. Sănătatea ta ar putea avea de suferit în special cu afecțiunile legate de sânge, cum ar fi tensiunea arterială, diabetul, anemie etc. Te vei simți obosit tot timpul cu o senzație generală de rău. Ar trebui să acorzi atenție exercițiilor și gândirii pozitive. Te vei simți neîncrezător. S-ar putea să stai departe de prieteni pentru că nu ai timp și energie pentru a socializa. Este posibil să simți un sentiment total de deconectare fata de iubitul tău.

Leu

Ar trebui să ai grijă de sănătatea părinților tăi. Ar trebui să fii atent și la sănătatea ta. Este posibil să contactezi boli transmise prin apă și să fii internat în spital. Poti călători și în străinătate, deși este posibil să nu ai chef de călătorii. Poate doresti să iti vinzi proprietatea, dar nu poti face o afacere bună în timpul acestui tranzit al lui Marte în Rac. Dacă intenționezi să te stabilesti în străinătate, pot exista obstacole minore care pot fi depășite. Îți vei vedea cheltuielile la un nivel maxim. Ar trebui să fii atent și la accidente.

Fecioara

Este posibil să nu ai suficientă energie pentru a fi cu prietenii. Este posibil să lipsești din acțiune pentru ei. Fluxul tau de venituri ar putea fi afectat din cauza lipsei de inițiativă. Legăturile tale romantice vor înflori. Este posibil ca oamenii de afaceri să nu obțină profiturile exacte pe care se așteaptă să le recupereze. S-ar putea să investești bani în locuri greșite. Trebuie să cauti o opinie profesională cu privire la tranzacțiile monetare în timpul acestui tranzit al lui Marte în Rac.

Balanta

Ar trebui să fii suficient de diplomatic pentru a evita cearta cu soțul tău. Va exista o lipsă de pace și înțelegere între membrii familiei. S-ar putea să experimentezi o politică de birou de te vei sătura și împotriva cărora vei lupta. Este posibil să nu obții sprijinul deplin al superiorilor. Vei simți o lipsă de inițiativă și de încredere în locul de muncă. Ar trebui să fii ferit de orice discurs provocator pe care îl poti rosti.

Scorpion

Sănătatea tatălui tău se poate deteriora și te poate costa liniștea sufletească. Te poți certa cu superiorii tai la locul de muncă. Te vei simți neatașat de spiritualitate și de modul spiritual de viață. Soțul tău te va sprijini enorm. Este posibil să simți o lipsă de vigoare în timpul acestui tranzit al lui Marte în Rac. Poate vrei să călătorești în străinătate, dar visele tale ar putea fi zădărnicite din diverse motive. Dacă ești student, s-ar putea să nu fii încrezător chiar și în a încerca să promovezi examenele. Este posibil ca sănătatea ta să nu fie optimă în această perioadă. Afecțiunile legate de stomac iti pot crea probleme.

Săgetător

Poti obține câștiguri prin asigurarea de sănătate. Poate fi necesar să petreci timp în izolare. Nivelul tău de încredere va scădea. Este posibil să suferi o despărțire de persoana iubită. S-ar putea să te confrunți cu probleme sexuale pentru care poti urma tratament. Încearca să ajungi la medici adevărați în loc de șarlatani care promit remedii magice. S-ar putea să pierzi o moștenire pe care erai pe cale să o obții. Ar trebui să eviti scandalurile și controversele.

Capricorn

Ar trebui să fii atent la sănătatea soțului tău. Mama ta și soțul tău s-ar putea să nu se înțeleagă bine. Este posibil să ai obstacole în fluxul tau de bani. Soțul tău poate crea unele probleme cu prietenii tăi. Ar trebui să ai grijă să nu te cerți cu soțul/soția. S-ar putea să te simți iritat față de soțul tau dintr-un motiv sau altul. Soțul tău poate face vibrațiile de acasă să devină tumultuoase. Nu trebuie să-i permiti să iti folosească vehiculul în timpul acestui tranzit al lui Marte în Rac.

Vărsător

Comunicațiile tale vor fi vizate de inamicii tăi. Ar trebui să ai grijă să nu intri în încurcături legale din cauza comunicărilor tale. S-ar putea să ai chef să renunți la job. Te vei lupta cu adversarii tăi chiar dacă te simți slab în interiorul tău. Va trebui să fii atent și la sănătatea ta. Ar trebui să eviti agresivitatea în vorbire și la locul de muncă.

Pești

Este posibil să dezvolți dușmănii față de superiorii tăi. Ar trebui să fii atent și la tiparele alimentare. Ar trebui să te comporți calm față de tatăl tău. Îți poți răni persoana iubită cu limbajul tau dur. Ar trebui să fii atent la felul tău de a vorbi, deoarece poate părea dăunător pentru alții și poate crea conflicte. Ar trebui să ai grijă și de sănătatea cardiacă. Ar trebui să încerci să menții relații armonioase cu membrii familiei dvs. Nu vorbi într-un mod critic copiilor tai. Elevii se vor simți încrezători și distrași în timpul acestui tranzit al lui Marte în Rac.

„Mai puțină agresivitate și mai multă pozitivitate” ar trebui să fie motto-ul în timpul călătoriei lui Marte la Rac. Esti în joc?

sursa: prokerala.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version