Sfatulparintilor.ro

Horoscop special sezonul Berbec martie-aprilie 2024. Ce aduce Noul an astrologic TUTUROR zodiilor

Horoscop special sezonul Berbec

Anul Nou astrologic a început pe 20 martie 2024, în aceeași zi cu echinocțiul de primăvară. Acesta este considerat începutul noului an astrologic, deoarece în astrologia occidentală, echinocțiul din martie se aliniază întotdeauna cu începutul Sezonului Berbecului, iar Berbecul fiind primul semn al zodiacului reprezintă prima zi a călătoriei noastre în jurul roții zodiacale.

Pe măsură ce intampinam începutul unui nou an astrologic, haide să aruncăm o privire la ceea ce urmează pentru zodia ta.

Berbec

Bun venit în sezonul tău! Soarele s-a mutat în zodiac ta și vei simți razele sale calde pe piele. Acesta ar fi un moment minunat pentru a sărbători, pentru a începe din nou și pentru a te gândi la ceea ce vrei să realizezi pentru lunile următoare. Gândește-te la noi inspirații sau idei pe care le poți aduce în viața ta. Dacă ai o nouă afacere sau vrei să începi un nou curs sau loc de muncă, sezonul tau va fi deosebit de favorabil! Vei dori să acționezi cât mai aproape de 20 martie posibil, deoarece la 1 aprilie începe Mercur Retrograd. Mercur Retrograd este de obicei considerat ca nu este un moment bun pentru a începe lucruri noi sau pentru a-și lua angajamente pe termen lung. Este, totuși, un moment puternic pentru a reveni asupra lucrurilor și a revedea trecutul. Așadar, dacă ai un proiect sau o idee trecută care nu a văzut niciodată lumina zilei, Mercur Retrograd te va ajuta să o reînvie! Când vine vorba de problemele inimii, vei dori să acorzi atenție eclipsei de Lună din Balanță din 25 martie. Această eclipsă de Lună iti va arăta mai clar unde te afli când vine vorba de o relație actuală. Este posibil să ai o trezire sau să iti dai seama că lucrurile nu mai pot continua așa cum au fost. Eclipsele tind să ne dezvăluie lucruri, așa că fii atent la ce revelații sau indicii care iti ies în cale. Este probabil că va fi un mesaj puternic adus în cale sub această eclipsă. Pe 8 aprilie, avem o altă Eclipsă; de data aceasta, este o eclipsă solară și este în zodia ta! Aceasta este o Eclipsă puternică pentru a sprijini noi obiective și vise. Este, de asemenea, un moment grozav pentru munca de afirmare. Sănătatea ta poate fi în mintea ta sub această Eclipsă. Aceasta este o zi de putere pentru vindecare și pentru sortarea oricăror probleme de sănătate persistente care trebuie tratate. Dacă te-ai confruntat cu unele probleme de sănătate, această eclipsă poate aduce și un punct de cotitură pozitiv, ajutându-te să începi un nou capitol mai strălucitor.

Marte în Pești 22 martie – 30 aprilie 2024. Activul Marte intră în visătorii Pești. 7 zodii care profită din plin!

A început primăvara astronomică. Cum sunt influențate zodiile. Ce aduce Noul an astrologic din 20 martie 2024

Horoscop special: Transformări majore pentru zodii până la finalul lunii martie. Ce urmează bun pentru ele!

Taur

Bun venit la începutul noului an astrologic! Există o energie puternică de partea ta pentru noile începuturi și pentru a te gândi la ce semințe vrei să plantezi înainte. Dar înainte de a putea naviga prin ceea ce este nou, poate fi necesar să acorzi o atenție suplimentară la ceea ce trebuie să fie șters mai întâi. În timp ce toate zodiile vor simți acest lucru la un anumit nivel, tu o vei simți mai mult decât majoritatea. Deși s-ar putea să vezi și să simți o nouă energie proaspătă în jurul tau, va fi important să iti iei ceva timp pentru a îndepărta noroiul și dezordinea înainte de a putea primi cu adevărat această energie în viața ta. Ce trebuie să meargă? Dacă acest lucru nu este încă clar, gândeste-te la ce vrei mai mult și apoi vezi ce este aliniat și ce nu mai este. Ești planificatorul zodiacului și marea ta energie pământească te ajută să fii metodic în abordarea ta. Dacă plantezi semințe, ai nevoie de solul potrivit și, deși poate dura ceva timp și efort suplimentar pentru a crea mediul potrivit, recompensele vor merita! Eclipsa de Lună din Balanță din 25 martie va scoate la iveală câteva informații. Aceste informații pot fi greu de digerat, dar este întotdeauna mai bine să cunoaști adevărul. Oricare ar fi suprafețele, știi că este posibil să se dezvăluie mai multe în săptămânile care urmează. 8 aprilie aduce și o altă Eclipsă, dar de data aceasta este o Eclipsă de Soare în zodia Berbecului. Această eclipsă este cea mai puternică dintre cele două și aduce o inspirație puternică în viețile noastre. Orice s-a manifestat la sfârșitul lunii martie se va simți mult mai ușor de gestionat, în această eclipsă de aprilie. S-ar putea chiar să simți că curge o nouă inspirație, permițându-ți să profiti la maximum de orice situație în care te afli.

Marte în Pești 22 martie – 30 aprilie 2024. Activul Marte intră în visătorii Pești. 7 zodii care profită din plin!

A început primăvara astronomică. Cum sunt influențate zodiile. Ce aduce Noul an astrologic din 20 martie 2024

Horoscop special: Transformări majore pentru zodii până la finalul lunii martie. Ce urmează bun pentru ele!

Gemeni

Bun venit la începutul noului an astrologic! Sunt sigur că ai deja o mulțime de idei și invenții noi în mânecă! Pe măsură ce saluti această energie proaspătă și inspirație, acorda-ți un moment pentru a face o pauză și a sărbători cât de departe ai ajuns. Mintea ta se mișcă mereu cu o milă pe minut, așa că încetinirea poate fi o practică puternică și te poate ajuta să recunoști cât de departe ai ajuns! Pe 20 martie, când sărbătorim Echinocțiul, rețeaua energetică a planetei se mută într-o armonie mai înaltă, așa că absorbi unele dintre aceste vibrații armonioase și foloseste-le pentru a-ti echilibra propriul corp energetic. Acest lucru te va ține bine pentru săptămânile care urmează, deoarece esti ocupat! Pe 25 martie, salutăm prima eclipsă a anului, o eclipsă de Lună de Lună Plină în Balanță. Această eclipsă va evidenția prieteniile din viața ta. S-ar putea să descoperi că o anumită prietenie și-a împlinit timpul în viața ta sau, alternativ, s-ar putea să faci pași pentru a te asocia în afaceri cu un prieten sau s-ar putea chiar să te trezești că te îndrăgostești de un prieten într-un sens romantic. Dacă iti unesti forțele cu un prieten, asigura-te că totul este clar și că sunteți amândoi pe aceeași pagină. Planeta ta conducătoare, Mercur, va fi retrogradă, ceea ce înseamnă că este mai probabil să apară erori de comunicare. Același lucru este valabil și dacă ai un conflict cu un prieten în viața ta. Având o șansă mai mare de comunicare greșită, va trebui să depui eforturi suplimentare pentru a te asigura că te exprimi gânditor și că esti înțeles în mod corect. Lucrurile pot părea puțin dezordonate sub această eclipsă, dar eclipsa care urmează pe 8 aprilie te ajuta la curățarea ceții. Eclipsa din 8 aprilie este o eclipsă de Soare în semnul Berbecului. Este unul dintre cele mai puternice evenimente cosmice pentru 2024! Această eclipsă ne va deschide toți o ușă într-un nou capitol. Pentru tine, acest nou capitol este probabil să fie în viața ta creativă. O oportunitate fantastică, care să-ți schimbe viața, îți poate veni în cale sau poți da naștere unei idei care este probabil să fie incredibil de prosperă pentru tine. Dacă lucrezi la un proiect creativ, foloseste energia din spatele acestei Eclipse pentru a împinge lucrurile înainte. Universul va fi de partea ta!

Marte în Pești 22 martie – 30 aprilie 2024. Activul Marte intră în visătorii Pești. 7 zodii care profită din plin!

A început primăvara astronomică. Cum sunt influențate zodiile. Ce aduce Noul an astrologic din 20 martie 2024

Horoscop special: Transformări majore pentru zodii până la finalul lunii martie. Ce urmează bun pentru ele!

Rac

Bun venit la începutul unui nou an astrologic! Soarele începe o nouă călătorie în jurul roții zodiacului și, ca rezultat, este posibil să simți inspirație și energie proaspătă. Echinocțiul din 20 martie este, de asemenea, o perioadă de putere pentru stabilirea intențiilor și pentru munca de manifestare. Creeaza o tablă de viziune sau scrie o listă de obiective și vise. Folosește-ți puterea minții pentru a le vizualiza pe toate intrând în realitatea ta și știi că energiile Echinocțiului te vor sprijini în această viziune! Eclipsa de Lună Balanță din 25 martie va începe călătoria noastră în primul sezon de eclipsă al anului. Această eclipsă poartă tema sfârșiturilor și, pentru tine, aceasta pare a fi conectată la viața ta de acasă și de familie. Este posibil să te muti, să iti muti acasă sau să vezi schimbări în viața de familie. Dacă ai experimentat relații tensionate cu un membru al familiei, această Eclipsa poate aduce doar paharul final. Alternativ, s-ar putea să descoperi că rolul tău în dinamica familiei tale se schimbă. Poate că ai făcut prea multe sau te-ai aplecat pe spate pentru a îngriji și susține un membru al familiei; poți decide că nu mai poți continua așa cum ai fost și că lucrurile trebuie să se schimbe. Oricare ar fi manifestarea, se pare că ceva se apropie de sfârșit, fie că este vorba despre un obicei, un conflict sau ceva mai tangibil precum mutarea sau vânzarea unei case. Pe 1 aprilie, Mercur, planeta comunicării și a contractelor, va sta retrograd, așa că va fi important să privesti foarte atent orice contracte sau acorduri obligatorii și să te asiguri că comunici cu atenție. Apoi, pe 8 aprilie, salutăm o Eclipsă de Soare foarte puternică în semnul Berbecului. Acesta este unul dintre cele mai puternice evenimente ale anului și va ajuta la deschiderea ușilor pe care nu le-am visat niciodată! Aceasta va fi o veste fantastică pentru tine când vine vorba de cariera ta. Indiferent de visele sau aspirațiile pe care le ai cu cariera ta se vor simți foarte susținute de această energie, așa că acționează și rămâi deschis la ceea ce îți iese în cale! O oportunitate minunată de carieră ți se poate arăta și în această zi, așa că pune-ți simțurile acolo înaintea acestei Eclipse. Pune-ți munca la vedere sau fă un salt de credință când vine vorba de obiectivele tale de carieră. Dacă nu ai obiective de carieră sau esti pensionat, această energie te va ajuta să iti alimentezi sentimentele de scop, permițându-ti să te simți mai centrat și mai pasionat de rutina ta de zi cu zi.

Marte în Pești 22 martie – 30 aprilie 2024. Activul Marte intră în visătorii Pești. 7 zodii care profită din plin!

A început primăvara astronomică. Cum sunt influențate zodiile. Ce aduce Noul an astrologic din 20 martie 2024

Horoscop special: Transformări majore pentru zodii până la finalul lunii martie. Ce urmează bun pentru ele!

Leu

Bun venit la începutul anului astrologic! Soarele s-a mutat în Berbec de foc și acest lucru va aduce un impuls bun nivelurilor voastre de energie și sentimentelor voastre de motivație! Te vei simți mai împuternicit și mai plin de energie pentru a începe noi proiecte și a aduce energie proaspătă în viața ta. Călătoriile pot fi chiar pe ordinea de zi, cu o oportunitate de călătorie de ultimă oră ieșind în cale. Este posibil ca această călătorie să schimbe viața în multe moduri pozitive, așa că, dacă poți, sari pe ea! Alternativ, dacă ai vrea să rezervi o excursie, acesta ar fi un moment bun pentru a explora această opțiune. Chiar și să iei o scurtă vacanță undeva sau să vizitezi o nouă parte a orașului în care locuiesti ar fi o modalitate excelentă de a canaliza o parte din această energie optimistă, de explorator! A vedea lucruri noi și a te deschide către noi experiențe este întotdeauna o modalitate excelentă de a aduce inspirație proaspătă și bucurie în viața ta. Eclipsa de Lună Balanță din 25 martie începe poarta noastră de intrare în Sezonul Eclipselor. Această eclipsă conține temele sfârșiturilor, iar pentru tine,Leu, se pare că se ridică o greutate mare. Poate că închei o chestiune juridică importantă sau poate ai fost în discuții sau negocieri cu privire la un proiect. Se pare că ceva logistic care a ocupat o mare parte din spațiul creierului tău se apropie de sfârșit, iar acesta va fi un lucru binevenit! Să sperăm că poți simți ușurința care urmează și să-ți folosești energia mentală pentru ceva mai liniștit și mai vesel. Pe 8 aprilie are loc o altă Eclipsă; de data aceasta, este o eclipsă solară în semnul Berbecului. Această eclipsă de soare este un puternic deschizător de drum care te poate ajuta să creezi noi căi și să începi noi capitole. Noul început care intră în viața ta s-ar putea să te surprindă! Așadar, rămâi deschis și vezi ce iti trimite Universul în cale.

Marte în Pești 22 martie – 30 aprilie 2024. Activul Marte intră în visătorii Pești. 7 zodii care profită din plin!

A început primăvara astronomică. Cum sunt influențate zodiile. Ce aduce Noul an astrologic din 20 martie 2024

Horoscop special: Transformări majore pentru zodii până la finalul lunii martie. Ce urmează bun pentru ele!

Fecioara

Bun venit la începutul anului astrologic! Ai fost ocupat în ultimele luni, așa că s-ar putea să simți că anul a început deja în plină desfășurare! În timp ce viața poate fi plină de forță în jurul tău, fă-ți o pauză în timp ce sărbătorim Echinocțiul și Anul Nou. Găseste puțină liniște și exerseaza recunoștința pentru călătoria pe care ai călătorit-o. Ai tendința să subestimezi cât de mult faci și cât de realizat esti, așa că fa o pauza să te recunoaști și să te onorezi! Poate chiar programezi timp pentru o îngrijire de sine atât de necesară. Eclipsa de Lună din Balanță din 25 martie poartă tema finalurilor. Este posibil ca finanțele tale să fie implicate, așa că poate că acolo vei observa schimbările. Poate că o poziție contractuală se încheie, sau poate că în sfârșit te pensionezi sau iti părăsesti locul de muncă. Alternativ, poate fi necesar să faci unele ajustări la modul în care ai cheltuit. Poate că nu este vorba despre un anumit venit, ci mai degrabă un obicei de a cheltui. Totuși, nu trebuie să fie totul negativ; dacă economisești pentru ceva, s-ar putea să-ți atingi în sfârșit obiectivul sau poate că intri în niște bani noi care îți permit să cheltuiești mai liber. Există multe manifestări posibile, dar se pare că chestiunile legate de bani vor fi în mintea ta și vor fi făcute unele ajustări. Eclipsa de Soare din aprilie care urmează pe 8 aduce oportunitatea unor noi începuturi. Dacă ai avut de-a face cu unele stresuri financiare, ai putea găsi răspunsurile pe care le cauti sub această eclipsă. Această eclipsă de soare este, de asemenea, un moment bun pentru a te organiza finanțele și cheltuielile, sau poate să te uiti la economisirea pentru viitor. Există un sprijin fantastic de partea ta când vine vorba de acest domeniu al vieții tale.

Marte în Pești 22 martie – 30 aprilie 2024. Activul Marte intră în visătorii Pești. 7 zodii care profită din plin!

A început primăvara astronomică. Cum sunt influențate zodiile. Ce aduce Noul an astrologic din 20 martie 2024

Horoscop special: Transformări majore pentru zodii până la finalul lunii martie. Ce urmează bun pentru ele!

Balanta

Bun venit la începutul anului astrologic! În timp ce Soarele este în Berbec, tu vei fi vedeta spectacolului, pentru că avem o Eclipsă puternică în zodia ta pe 25 martie. Aceasta este o eclipsă de Lună de Lună Plină și are tema finalurilor. Se pare că pentru tine Balanță, aceste terminații pot fi legate de o problemă de sănătate cu care te-ai confruntat. Poate că ai fost într-o călătorie de vindecare în ultimii ani și acum începi să vezi lumina. Sau, poate că ai descoperit lucruri noi despre tine și în sfârșit ai început să îndepărtezi mai multe straturi pentru a dezvălui un sine mai adevărat și mai autentic. Oricare ar fi călătoria, se simte profund personal, așa că poate doar tu știi ce se eliberează din viața ta sub această energie. Deși există mai multe în poveste care probabil va fi dezvăluită în jurul lunii zilei de naștere, se pare că această eclipsă din martie va oferi multe răspunsuri și perspective care să te ajute pe drumul tau. În urma acestei eclipse de Balanță, avem o puternică eclipsă de soare a Berbecului pe 8 aprilie. Această eclipsă solară este una dintre cele mai puternice pe care le vom experimenta pe tot parcursul anului și aduce noi începuturi și inspirație proaspătă în viața ta. Se pare că orice călătorie de auto-descoperire în care ai fost te poate ghida acum să faci pași tangibili în viața ta. Folosește această eclipsă de soare pentru a acționa pentru a crea viața visurilor tale; te vei simti sustinut!

Marte în Pești 22 martie – 30 aprilie 2024. Activul Marte intră în visătorii Pești. 7 zodii care profită din plin!

A început primăvara astronomică. Cum sunt influențate zodiile. Ce aduce Noul an astrologic din 20 martie 2024

Horoscop special: Transformări majore pentru zodii până la finalul lunii martie. Ce urmează bun pentru ele!

Scorpion

Bun venit la începutul noului an astrologic! Această nouă călătorie colectivă în jurul Soarelui este atât de promițătoare, aventură și emoție pentru tine. Sper că poți să simți asta! Eclipsa de Lună Balanță din 25 martie iti va deschide calea. Se pare că faci o limpezire sub această Eclipsă, mai ales la nivel emoțional. S-ar putea să te trezesti ca simți o serie de emoții diferite în timp ce navighezi în această energie eclipsă, dar, în esență, gândeste-te la ea ca la un moment de epurare în care poti curăța din interior spre exterior. Fii pregătit să te simți mai ușor și mai optimist cu privire la ceea ce urmează. Această curățare va fi un pas pozitiv pentru tine și unul care te va ajuta să iti deschizi calea înainte. Lumea noastră interioară devine o reflectare a lumii noastre exterioare, așa că orice limpezire interioară pe care o faci sub această Eclipsă va începe în cele din urmă să se proiecteze în lumea voastră exterioară. Eclipsa de Soare din 8 aprilie este, de fapt, o oportunitate fantastică de a pune acest lucru în mișcare, stabilind intenții și luând măsuri pentru a-ti îmbunătăți viața sau pentru a te schimba într-o nouă direcție. Nu iti face griji dacă lucrurile nu sunt clare pentru tine chiar și sub eclipsa solară cu ce nou capitol vrei să urmezi, poate fi necesar să acordați timp lucrurilor să se deschidă în fața ta. Tot ce trebuie să faci este să rămâi deschis pentru a primi. Dacă doresti să canalizezi această energie într-un mod mai direct, o modalitate bună de a utiliza această energie a Eclipsei de Soare este să te concentrezi pe rutina zilnică. Cum poți crea o rutină care să se simtă susținătoare, hrănitoare și productivă? Cum poți crea o rutină care să se simtă aliniată și care îți permite să te concentrezi pe ceea ce este cu adevărat important? Acestea vor fi întrebări puternice pentru a lucra sub eclipsa de soare. Călătorie plăcută!

Marte în Pești 22 martie – 30 aprilie 2024. Activul Marte intră în visătorii Pești. 7 zodii care profită din plin!

A început primăvara astronomică. Cum sunt influențate zodiile. Ce aduce Noul an astrologic din 20 martie 2024

Horoscop special: Transformări majore pentru zodii până la finalul lunii martie. Ce urmează bun pentru ele!

Săgetător

Bun venit la începutul noului an astrologic! Pe măsură ce Soarele se mută în Berbec, poți absorbi această energie de foc și o poți folosi pentru a te simți mai viu, mai cu scop și pentru a sărbători tot ce ai realizat! Există multe oferte pe măsură ce începe noul an astrologic, așa că absoarbe energiile din jurul tau și bucura-te de ele! Eclipsa de Lună din Balanță din 25 martie conține temele finalurilor. Se pare că, deși începem un nou an, suntem îndrumați să facem mai întâi ceva de lansare. Această lucrare de lansare pare să fie centrată în jurul speranțelor și viselor tale. Poate că este timpul ca visele tale să evolueze într-un fel sau poate că este timpul să faci un pas îndrăzneț și să renunți la tot ceea ce te împiedică să-ți îndeplinești visele. Poate fi greu să renunți la un vis sau să renunți la temerile noastre din jurul aceluiași vis, dar se pare că asta te cheamă Eclipsa să faci. Uneori, ne depășim visele și, uneori, depășim viețile noastre actuale, ceea ce ne face semn să creăm noi vise și obiective. Acorda atenție viselor tale din jurul acestei Eclipse, pentru că este posibil să conțină și mesaje importante pentru tine. Indiferent de spațiul pe care îl eliberezi sub această eclipsă de Lună în Balanță, te va ține bine pentru Eclipsa de Soare din 8 aprilie în Berbec. Această eclipsă de soare este una dintre cele mai puternice ale anului și deține o energie incredibilă pentru noile începuturi. Această eclipsă va deschide o nouă cale pentru noi începuturi și începuturi. S-ar putea chiar să descoperi că un nou proiect sau o idee creativă îți vine în cale. Această eclipsă solară este, de asemenea, o energie fantastică pentru a susține orice vise și obiective noi pe care le aveți. Fă un salt de credință, căci Universul este de partea ta!

Marte în Pești 22 martie – 30 aprilie 2024. Activul Marte intră în visătorii Pești. 7 zodii care profită din plin!

A început primăvara astronomică. Cum sunt influențate zodiile. Ce aduce Noul an astrologic din 20 martie 2024

Horoscop special: Transformări majore pentru zodii până la finalul lunii martie. Ce urmează bun pentru ele!

Capricorn

Bun venit la începutul noului an astrologic! Această nouă călătorie în jurul Soarelui este atât de promițătoare și de potențial pentru tine. Se pare că există multe schimbări la orizont pentru tine în următoarele luni, dar această schimbare îți împinge viața într-o direcție mai semnificativă și mai pozitivă. Eclipsa de Lună din Balanță de pe 25 martie va fi primul mare gust de schimbare pe care o vei experimenta în acest an. Această eclipsă de Lună are tema finalurilor și se pare că ceva se apropie de final în cariera ta. S-ar putea să decizi să renunți la locul de muncă, să treci la un program cu jumătate de normă sau poate să renunți de la un rol. Alternativ, se poate prezenta o nouă oportunitate de angajare care te va vedea lucrând într-un nou rol, luând mai multe ore sau poate începi un nou loc de muncă. Se pare că orice schimbări au loc sunt toate legate de sentimentele tale de scop. Poate te-ai gândit cum alegi să-ți petreci timpul și în sfârșit începi să-ți dai seama ce vrei să faci. Această eclipsă de Lună Balanță va ajuta la creșterea impulsului, așa că ai încredere unde pot cădea cărțile. În urma acestei Eclipse, avem o alta pe 8 aprilie. Aceasta este Eclipsa de Soare în semnul Berbecului. Sub această eclipsă, este posibil ca atenția ta să se îndrepte către casa și viața ta de familie. Poate că trebuie să fii acolo pentru un membru al familiei într-o anumită calitate, sau familia ta s-ar putea extinde fie cu adăugarea unor socri sau a unui nou copil. O mutare poate fi, de asemenea, pe ordinea de zi în cadrul acestei Eclipse, sau poti decide să renovezi sau să iti îmbunătătesti situația de viață într-un fel. În timp ce casa și viața ta de familie vor fi declanșate în timpul acestei eclipse, sentimentele tale interioare de „acasă” pot apărea și ele spre revizuire. Te simți ca acasă în tine? Aceasta este o întrebare mare de explorat în acest moment. În general, începutul anului astrologic și sezonul Berbec vor provoca multe schimbări, dar aceste schimbări țin promisiunea unui viitor mai luminos.

Marte în Pești 22 martie – 30 aprilie 2024. Activul Marte intră în visătorii Pești. 7 zodii care profită din plin!

A început primăvara astronomică. Cum sunt influențate zodiile. Ce aduce Noul an astrologic din 20 martie 2024

Horoscop special: Transformări majore pentru zodii până la finalul lunii martie. Ce urmează bun pentru ele!

Vărsător

Bun venit la începutul noului an astrologic! O altă călătorie colectivă în jurul Soarelui a început, așa că folosește acest marker la timp pentru a sărbători tot ce ai realizat. Pune mâna pe inimă, inspiră adânc și, în timp ce expiri, trimite razele de dragoste către tine. Recunoaște tot ceea ce ai realizat, prin tot ceea ce ai trecut și unde te afli astăzi. Ia un moment pentru a sărbători anul trecut și pentru a te simți entuziasmat pentru viitor. Eclipsa de Lună Balanță din 25 martie poartă tema finalurilor. Se pare că, deși sărbătorim un nou început cu începutul anului, Universul ne oferă, de asemenea, o oportunitate de a curăța ceva dezordine și de a crea un spațiu nou. Eclipsele tind să aducă evenimente sortite care ne pun exact acolo unde trebuie să fim, așa că ai încredere în ceea ce se întâmplă, mai ales dacă ceva pleacă sub această eclipsă. Dacă simți nevoia să cureti și să dai drumul, urmeaza acest instinct și permite energiilor Eclipsei să iti ghideze drumul. Eclipsele ne pot afecta pe toți în mod diferit și în grade diferite, așa că rămâi deschis și ai încredere în proces. Eclipsa de Soare a Berbecului urmează apoi pe 8 aprilie. Această eclipsă solară este cea mai puternică dintre cele două și este un deschidere magnifică a drumului. Va deschide o nouă cale și ne va ajuta să mergem înainte într-o nouă direcție. Pentru tine, această nouă direcție este probabil să fie ceva creativ sau poate ceva în spațiul comunicațiilor. Dacă te-ai gândit vreodată să începi un podcast, să scrii o carte sau să iti transmiti mesajul, această eclipsă solară este un moment minunat pentru a lua măsuri. Orice proiecte creative sau de comunicare vor fi susținute. Acesta este, de asemenea, un moment minunat pentru a alimenta acei mușchi creativi și a încerca ceva nou. Eclipsele tind să ne ghideze, așa că atâta timp cât rămânem deschiși, suntem siguri că vom găsi semnele pe care Universul ne trimite în cale. Bucura-te de plimbare!

Marte în Pești 22 martie – 30 aprilie 2024. Activul Marte intră în visătorii Pești. 7 zodii care profită din plin!

A început primăvara astronomică. Cum sunt influențate zodiile. Ce aduce Noul an astrologic din 20 martie 2024

Horoscop special: Transformări majore pentru zodii până la finalul lunii martie. Ce urmează bun pentru ele!

Pești

Bun venit la începutul noului an astrologic! Soarele tocmai a ieșit din colțul tău al zodiacului și, odată cu asta, vine de obicei un val de claritate. Soarele strălucește puternic, dar pe măsură ce pleacă, poți vedea lucrurile mai clar. Ceea ce a fost orbit de razele sale se vede pe deplin, așa că rămâi deschis la noile perspective și informații care iti pot apărea. Eclipsa de Lună Balanță din 25 martie te va atinge profund. Această energie Eclipsă se simte foarte personală și este probabil să te atingă la niveluri mai profunde, nevăzute. S-ar putea să faci o mulțime de întrebări sau de explorare. S-ar putea să te scufunzi mai adânc în subconștientul sau poate să acorzi mai multă atenție viselor și proceselor de gândire. Această eclipsă de Lună are tema sfârșiturilor și se pare că esti îndrumat să elimini procesele de gândire sau moduri de gândire nesănătoase. Nu este întotdeauna ușor să faci asta singur, așa că caută sprijin de la prieteni, familie sau chiar de la un terapeut. Dacă te simți înclinat, practici precum vindecarea energetică pot fi, de asemenea, un instrument puternic pentru tine în timpul Eclipsei și te vor ajuta să eliberezi orice stagnare acumulată sau energii grele care nu te mai servesc. Pe măsură ce ajungem la Eclipsa de Soare din 8 aprilie în Berbec, o nouă inspirație și valuri proaspete de energie vor fi pe drum. Dacă eclipsa de Lună din Balanță se referă la final, eclipsa de Soare a Berbecului se referă la noi începuturi. Eclipsa de Soare este cea mai puternică dintre cele două, așa că se pare că suntem cu adevărat încurajati să începem un nou capitol în viața noastră. Acest nou capitol pare să țină cont de sentimentele tale de valoare de sine și ar putea, de asemenea, să fie conectat la chestiuni financiare din viața ta. S-ar putea să descoperi că această eclipsă solară aduce și vești bune când vine vorba de finanțele tale. Rămâi deschis către abundență!

Marte în Pești 22 martie – 30 aprilie 2024. Activul Marte intră în visătorii Pești. 7 zodii care profită din plin!

A început primăvara astronomică. Cum sunt influențate zodiile. Ce aduce Noul an astrologic din 20 martie 2024

Horoscop special: Transformări majore pentru zodii până la finalul lunii martie. Ce urmează bun pentru ele!

sursa: foreverconscious.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version