Sfatulparintilor.ro

Evenimente astrologice IUNIE 2022. Iese Mercur din retrograd, intra Saturn si Neptun. Cum e la preluarea de stafeta?

Evenimente astrologice IUNIE 2022

Ne luam la revedere de la prospetimea verdelui de martie, de la razele soarelui de aprilie si de la florile de mai. Primavara se incheie, incep sa se simta vibratiile verii. Luna iunie 2022 este intensa, pornind de la iesirea lui Mercur din retrograd si terminand cu Luna noua in emotionalul Rac. Dar sa le luam pe rand.

Gemenii la putere

Incepem pregatirile pentru luna iunie, dar inca se simt vibratiile Lunii noi din luna mai. De asemenea, energia fluturasilor sociali – Gemeni – energizeaza comunicarea intelectuala dar si amoroasa. Cu atat mai mult cu cat atat Venus, cat si Mercur, vor intra in zodia Gemeni in luna iunie.

Mai schimba putin registrul Luna plina din Sagetator care deschide pofta de aventura. Dar emotiile ne coplesesc iar, mai ales dupa intrarea Soarelui in Rac (21 iunie) si Luna noua tot in Rac din 28 iunie.

Citeste si: Horoscop lunar IUNIE 2022. Scapam de un retrograd. Intram in doua! Ce ne cere Cosmosul?

3 iunie – Mercur retrograd la final

Dupa cateva saptamani de nebunie, Mercur isi incheie mersul retrograd in 3 iunie. La momentul stationarii directe, Mercur face cuatradura cu sternul Saturn care se pregateste sa intre in retrograd (4 iunie). Problemele de comunicare, planificarea, gandirea revin la vitezele normale. Dar nu uita ca inca se vor resimti o vreme efectele retrogradului, deci nu te culca pe o ureche. Tot trebuie sa verifici pana pe 18 iunie, cand se incheie perioada de umbra retrograda, tot ce are legatura cu Mercur.

4 iunie – Saturn retrograd

Cum spuneam mai sus, Mercur preda stafeta retrogradarii lui Saturn in semnul inovator al Varsatorului. Problema este ca retrogradul nu va dura cateva saptamani, ci cateva luni. Din 4 iunie, planeta iubirii dure si a rabdarii va merge inapoi prin Varsator pana ain 22 octombrie, solicitand sa-ti reevaluezi granitele, sa iti reevaluezi regulile. Energia saturniana se poate simti foarte restrictive si serioasa, dar ai de invatat multe lectii despre maturitate, responsabilitate .

Nu rata nici: Horoscop lunar dragoste iunie 2022. Inceput de vara fierbinte, dar si naucitor pentru zodii!

14 iunie – Luna plina capsunie in Sagetator

Ciclul lunar se apropie de final la mijlocul lunii iunie (14 iunie). Cunoscuta drept Luna plina capsunie, Luna plina din iunie in inflacaratul Sagetator este ultima Luna plina a sezonului de primavara. Avand la dispozitie energia Sagetatorului iubitor de adevar si aventura, acesta lunatie te va ajuta sa iti extinzi orizonturile si sa iti imbratisezi spontaneitatea, in timp ce te pregatesti de vara.

21 iunie –Solstitiul de vara – Soare in Rac

Primele saptamani din iunie cuprind cea mai mare parte a sezonului Gemeni 2022. ai multa energie mentala si poti trece de la o activitate sociala la alta. Vibratiile Gemenilor se vor simti si mai puternic in ultima saptamana, atunci cand planete logicii Mercur si planeta conducatoare a Gemenilor va reveni acasa, dupa periplul prin Taur (13 iunie). Te bucuri de o capacitate de multitasking sporita. Comunici cu usurinta, iar unele problem aparute in retrograde capata, usor-usor, sens si rezolvare.

Sezonul Gemenilor se apropie de final, iar romantica planeta Venus intra in Gemeni o zi mai tarziu dupa solstitiu, 22 iunie, alaturandu-i-se lui Mercur. Desi acest tranzit ar putea aduce cateva frici de angajament, este un moment grozav sa cimentezi o relatie cu un partener.

Asadar, emotiile se intetesc pe fondul tuturor acestor evenimente. Cu Soarele navigand prin apele sensibile ale Racului pana luna urmatoare, sentimenele vor fi in prim plan si va creste dorinta de confort si conexiune emotionala. Acesta este un moment perfect sa iti aduni familia si prietenii apropiati pentru a petrece timp de calitate impreuna, sub soarele verii.

28 iunie – Neptun retrograd – Luna noua in Rac

Cu putin inainte de finalul lunii, ne intampina un alt retrograd. De data aceasta Neptun intra in miscarea sa obisnuita de 5 luni, incepand din 28 iunie si pana in 3 decembrie. Din fericire, deoarece Neptun este una dintre planetele exterioare, efectele retrogradarii sale vor fi mai putin dramatice. Totusi, acest mistic mers inapoi va permite sa vezi dincolo de valul viselor si fanteziilor. Ochelarii roz dispar si intri in contact cu realitatea asa cum este ea. Ai incredere in ce-ti spune intiuitia.

In aceeasi zi are apogeul si Luna noua in Rac. Cum Racul este casa Lunii, te poti asteapta la o escaladare a emotiilor. Esti mult mai interesat de sentimentele si relatiile profunde. Este o perioada excelenta sa lucrezi la dezvoltarea intuitiei. Asculta mai mult ce-ti spune sufletul.

sursa: bustle.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version