Sfatulparintilor.ro

Eveniment special: Expansivul Jupiter în Taur face sextil cu seriosul Saturn în 19 iunie 2023. Ce se schimbă în viața noastră?

Jupiter face sextil cu Saturn

Jupiter a intrat în Taur în 16 mai 2023. Jupiter va rămâne în Taur până pe 25 mai 2024. Intrarea lui Jupiter într-un nou semn este unul dintre cele mai importante tranzite ale anului. Ceva în viața ta (indicată de zona din viața ta guvernată de Jupiter) este pe cale să se schimbe.

Jupiter este planeta creșterii, expansiunii și abundenței. Taurul este semnul resurselor, al banilor, al valorilor, al rezultatelor concrete, al consecvenței și al bunului-simț. Jupiter în Taur se va concentra asupra resurselor, piețelor financiare și inovației. La nivel personal, casa pe care Jupiter tranzitează în harta ta va face lumină asupra zonei vieții tale în care vrei să experimentezi creșterea și abundența.

Jupiter în Taur ne va muta concentrarea asupra creșterii asupra proprietăților materiale, asupra creșterii financiare și asupra dorinței de confort și stabilitate, încurajându-ne să luăm pași practici pentru atingerea obiectivelor noastre.

Citeste si: Horoscop special: Luna nouă în Gemeni 17 iunie 2023. Cum începe vara pentru zodii?

Jupiter în Taur aduce mai multă claritate în jurul subiectelor legate de casa ta condusă de Taur.

 În ultimii doi ani, Uranus și Nodul Nord au venit cu o idee grozavă. Deși ademenitoare, această idee poate să ne fi făcut să ne simțim prea mari pentru cizmele noastre. Când Jupiter intră în Taur, vom vedea în sfârșit un progres real.

S-ar putea să simți deja atracția necunoscutului… dar pătrunderea lui Jupiter în Taur va oferi încrederea necesară pentru a urmări acele vise și oportunități sălbatice. Jupiter în Taur este ”wild cardul” tău pentru următoarele luni. Înainte de a vedea un progres real, aruncă o privire sinceră la ceea ce a fost măturat sub covor și fă acolo curățenie.

Jupiter în Taur – date importante

Jupiter în Berbec nu s-a implicat în niciun aspect major (cu excepția lui Jupiter împreună cu Chiron). Aceasta explică de ce temele jupiteriane au trecut destul de neobservate. Jupiter în Taur este o cu totul altă poveste.

Toate zodiile au câte o planetă dominantă. DAR aceste zodii au CÂTE DOUĂ. Află dacă te numeri printre ele și ce înseamnă pentru tine!

Jupiter în Taur și banii

Majoritatea oamenilor doresc mai mulți bani și abundență în viața lor. Dar ce înseamnă banii? Ce înseamnă abundență?

Jupiter în Taur este aici pentru a ne spune că adevărata abundență este o reflectare a propriei noastre creări de valoare. Majoritatea oamenilor care câștigă la loterie sau moștenesc sume mari de bani ajung să fie nefericiți. Suntem fericiți și împliniți nu atunci când avem mulți bani, ci când banii pe care îi avem sunt o reflectare a valorii pe care o creăm în lume.

Banii nu sunt ceva ce „câștigăm”, sunt ceva ce creăm. Această descoperire este foarte eliberatoare. Când înțelegem relația dintre crearea de valoare și abundență, știm pașii exacți pe care trebuie să-i facem pentru a crea o viață abundentă care să fie o expresie a darurilor și talentelor noastre unice.

Dacă nu ai bani, nu e vina ta. Sistemul de educație ”copy-paste” și structurile de putere existente nu sunt foarte propice pentru crearea de valoare individuală. Dar acest lucru se schimbă atunci când Jupiter și Uranus vor fi în Taur.

Cu toții putem învăța despre bani și abundență de la Taur.

Poate părea paradoxal faptul că Taurul este considerat atât muncitor, cât și leneș. Taurul ESTE muncitor – probabil cel mai harnic semn al zodiacului. Taurul este vaca de bani arhetipală. Generatorul în design uman.

Dar Taurul are și bun simț. Taurul nu va fi păcălit să facă lucrurile în exces (și să se epuizeze) așa cum o face o Fecioară și nici nu va fi prins într-o cursă fără sens pentru a ajunge în vârf (cu orice preț) așa cum o face Capricornul.

Dacă vezi un Taur care nu lucrează, asta se datorează faptului că este ceva fundamental în neregulă cu modul în care se așteaptă să își câștige existența. Taurul o va ști instinctiv și nu o va face.

Taurul funcționează atâta timp cât munca lor 1) are sens și 2) îi face fericiți. Taurul lucrează pentru a se bucura de generozitatea muncii sale grele. Există ceva simplu, natural și ușor în modul în care Taurul abordează viața.

Când Jupiter este în Taur, societatea noastră va începe să se apropie de viață ca un Taur. Ce poți învăța de la Taur? Cum poți adopta o abordare mai Taur a creării de valoare?

Te mai poate interesa: Trei zodii date peste cap de intrarea lui Saturn în retrograd. Ce le pregătește Lordul Karmei din 17 iunie 2023

Jupiter în Taur – sextil cu Saturn

Jupiter în sextil cu Saturn este o perioadă de expansiune prudentă. Este posibil să se ofere unele oportunități de creștere și te poți baza pe abilitățile de judecată sănătoase pentru a le alege doar pe cele potrivite pentru tine. Aceste oportunități pot fi în carieră, prin investiții sau tranzacții de afaceri sau în viața personală, ca bunuri materiale semnificative sau opțiuni de relație.

Răbdarea, perseverența și o etică puternică a muncii înseamnă că este cel mai probabil să reușiți acum. Sunt necesare bunul simț și efort susținut, deoarece acesta este un proiect semnificativ și pe termen lung la care lucrați. Poate că nu este o fază incitantă a vieții, dar vei obține o mare satisfacție și mulțumire. Rezultatele realizărilor tale se vor bucura în continuare mult timp după trecerea acestui tranzit.

Poate vei fi promovat, poate soliciți mai multe responsabilități pentru a câștiga mai bine și vei ieși din această experiență mai înțelept, mai bogat sau mai fericit. Investițiile în afaceri vor aduce stabilitate financiară și o creștere constantă pe termen lung. Investiția în proprietăți sau în acțiuni de top ar fi deosebit de bună pentru crearea bogăției. Acesta este un moment excelent pentru a începe un plan de economii, pentru a cumpăra o casă sau pentru a crea o afacere mică.

sursa: AstroButterfly.com, astrologyking.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version