Sfatulparintilor.ro

EVENIMENT special: Comunicatorul Mercur în perfecționista Fecioară. 28 iulie – 4 octombrie 2023. Atenție, urmează retrogradul! Ce ne așteaptă?

Mercur în Fecioară 2023

Nu există loc mai bun pentru planeta Mercur decât în ​​zodia Fecioară! Nu numai că Fecioara este unul dintre cele două semne de casă ale lui Mercur, ceea ce înseamnă că energia sa funcționează foarte bine aici, dar Mercur este și exaltat în Fecioară, ceea ce înseamnă că energia sa funcționează mai bine aici!

Mercur ghidează modul în care gândim. Ne guvernează ideile, modul în care procesăm informațiile și modul în care comunicăm cu ceilalți. Pentru că Fecioara este un semn al minții care prețuiește precizia și caracterul practic, așa că atunci când Mercur intră în Fecioară, semnalează începutul unei perioade incredibil de productive pentru toată lumea!

CEL MAI MARE eveniment astrologic al verii. Venus e retrograd până în septembrie 2023. Cum se schimbă viața amoroasă a ZODIILOR?

Ce se întâmplă când Mercur este în Fecioară

Mutarea lui Mercur în Fecioară este asociată cu o perioadă în care mintea noastră este ascuțită, vorbirea noastră devine precisă și suntem capabili să comunicăm cu ceilalți mai eficient. Nu suntem interesați să ne acoperim cu zahăr cuvintele în acest tranzit – vrem să trecem direct la obiect.

Fecioara este foarte pricepută în a prelua tone de informații și a elimina tot ceea ce nu este necesar. Deci, în timp ce Mercur trece prin Fecioară, puterea noastră de a analiza informațiile devine mult mai acerbă, ceea ce ne ajută să ne comunicăm gândurile în cel mai clar mod posibil.

Productivitatea este unul dintre cele mai mari beneficii ale lui Mercur în Fecioară. Deși nu este cel mai distractiv tranzit, oportunitățile noastre de a face progrese reale sunt uriașe. În loc să rămânem blocați într-o capcană a ideilor fără margini sau în conversații care par să meargă în cerc, ne concentrăm cu atenție asupra detaliilor și informațiilor utile, făcând din aceasta o perioadă de mare mișcare înainte.

Un lucru de care trebuie să ne ferim în timpul acestui tranzit este să devenim hipercritici. Discernământul este un lucru bun, dar în timpul lui Mercur în Fecioară putem fi atât de concentrați pe găsirea defectelor încât îi insultăm pe alții sau devenim frustrați de propriile noastre defecte. Rafinarea felului în care vorbim cu ceilalți și transmiterea opiniilor noastre cu tact este cheia pentru Mercur în acest semn discriminator.

Horoscop EVENIMENT: Micuțul vindecător rănit CHIRON intră în RETROGRAD în Berbec până în 27 decembrie 2023. TOATE zodiile sunt vizate. Ce RĂNI nu mai putem ascunde?

Ce se întâmplă când Mercur este retrograd în Fecioară

Deoarece Mercur stăpânește Fecioara, un retrograd prin acest semn se poate simți deosebit de perturbator. Fecioara conduce tot ce are de-a face cu viața de zi cu zi, inclusiv munca, sănătatea și rutina. Când Mercur retrogradează prin Fecioară (23 august – 15 septembrie), ai putea întâmpina întârzieri și termene limită ratate la locul de muncă sau ai avea probleme cu comunicarea în parteneriatele tale profesionale. Problemele de sănătate pot apărea și în timpul acestei retrogradări. În special problemele pe care le-ați avut în trecut și care credeați că s-au vindecat. Deoarece Mercur și Fecioara sunt amândouă asociate cu informațiile, te poți aștepta, de asemenea, la o mulțime de neînțelegeri cu numirile și contractele în timpul acestui retrograd și să simți o lipsă generală de claritate în viața ta.

Dar poți transforma și acest Mercur Retrograd în ceva pozitiv! Mercur retrograd în Fecioară este un moment minunat pentru a revizui proiectele pe care le-ați lăsat în urmă. Revenirea la o rutină de exerciții sau reînvierea unei idei vechi la locul de muncă te-ar putea pregăti pentru un adevărat succes odată ce retrogradul se termină!

Sfârșitul lunii IULIE poate fi DIFICIL pentru aceste TREI ZODII. Ce dezamăgiri apar?

sursa: tarot.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version