Sfatulparintilor.ro

Cele patru zodii ale căror relații se îmbunătățesc în weekend. Ești pe listă?

Săptămâna care a început în 6 noiembrie 2023 ți-a dat speranțe ca viața ta romantică să se îmbunătățească.

Săptămâna care a început în 6 noiembrie 2023 ți-a dat speranțe ca viața ta romantică să se îmbunătățească. Venus, planeta care guvernează dragostea și relațiile, a revenit acasă în semnul de aer al Balanței, ajutându-te să creezi un parteneriat romantic dinamic. Balanța este una dintre cele mai bune locuri de plasare pentru Venus, ceea ce înseamnă că în această fază, relațiile devin mai ușoare, deoarece tu și partenerul tău poți lucra împreună, poți face compromisuri și poți căuta pacea în conexiunea ta. În acest context, iată cum arată weekend-ul din punct de vedere amoros pentru aceste patru zodii.

Berbec

Indiferent cât de mult ai vrea să lași ceva în urmă, nu înseamnă că acest lucru va rezolva problema. În schimb, ești chemat să revizuiești o temă despre ceea ce îți dorești cu adevărat într-un parteneriat romantic. Experimentezi un accent semnificativ în viața ta romantică, deoarece acest semn de aer guvernează toate problemele relațiilor pentru tine. Pe măsură ce anul a progresat, a avut loc o schimbare în energia Scorpionului, care marchează o perioadă de transformare, o mai mare intimitate și o revenire a pasiunii. Trebuie să decizi dacă acesta este ceva ce poti găsi în relația ta actuală.

Oricât de mult ești liderul zodiacului, a face schimbări în acest domeniu al vieții tale se poate dovedi dificil pentru că și tu vrei să încerci să iei cele mai bune decizii posibile. Există o diferență între a fi gânditor și a evita. Problemele pe care le-ai simțit în viața ta romantică sunt valabile și despre care nu iti mai poti permite să te aprinzi. În loc să pretinzi că totul este în regulă și să speri că lucrurile se vor îmbunătăți, fă un salt pentru a-l privi mai amplu.

În timp ce Sezonul Balanței s-a încheiat, Venus se transformă acum în semnul zodiacal exact când simți o dorință intensă de schimbare și o pasiune mai extraordinară în viața ta. Deși toate acestea au un scop, sarcina ta cea mai importantă în acest moment este să abordezi ceea ce simți, astfel încât să poți știi cu siguranță dacă aceasta este o relație în care poți găsi pace și armonie sau dacă, în schimb, va trebui să fie realizate separat. Nu este nicio rușine să descoperi că trebuie să alegi o altă direcție dacă asta vine, deoarece pentru a crea o viață de pace, mai întâi trebuie să fii în pace cu tine însuți.

HOROSCOP special: 10 noiembrie 2023 – cea mai norocoasă zi pentru aceste CINCI zodii. Ce UȘI le deschide intrarea lui Mercur în Săgetător?

Atenție, urmează cea mai puternică zi 11.11! Ritual pentru deschiderea portalului maestru 1111

Rugăciune de vineri. Ce să faci și ce să nu faci într-o zi de vineri

Pești

Tocmai când credeai că ești bine să fii singur, totul se va schimba acum în cel mai surprinzător dintre moduri. În loc să vezi acest lucru ca pe un inconvenient, rămâi deschis noilor conexiuni și posibilități care vin în viața ta. Sau poate fi în sfârșit timpul să vindeci lucrurile din relația ta actuală, deoarece amândoi ati avut timpul necesar să creșteti și să va vindecati. Indiferent de situație, lasă-te să te transformi și să te deschizi către noi posibilități în dragoste, pentru că, în cele din urmă, asta îți dorești.

Se trece de la evidențierea relațiilor tale romantice la teme de transformare, pasiune și intimitate. Odată cu asta, energia Sezonului Scorpion te încurajează să privesti spre orizont și să te deschizi către noi posibilități. Aceasta s-ar putea să nu fie doar o nouă relație, ci și o nouă fază sau dinamică în conexiunea ta, care poate permite să intre mai multă expansiune și abundență.

Lucrurile nu vor merge conform unor planuri și, deși a fost necesar să înveți să te simți confortabil cu tine însuți în singurătate, știi că o parte a scopului tău în această viață este, de asemenea, să creezi relații armonioase unul cu celălalt. Pentru a primi asta chiar acum, trebuie să te asiguri că îmbrățișezi lecțiile trecutului tau, astfel încât să te poti angaja să faci lucrurile altfel.

La fel cum Venus se transformă în Balanță, provocând o schimbare în relația sau statutul tău romantic, Saturn este acum staționat direct în Pești, inspirându-te să te muți dintr-un loc cu mai multă semnificație și autenticitate. Călătoria ta a progresat exact așa cum trebuia. În timp ce Venus în Fecioară poate să nu fi servit la rezolvarea tuturor provocărilor relației tale, acum ești introdus într-un spațiu în care poți vedea ce alegere va duce la destinația pe care o cauți. Deschide-te să faci lucrurile diferit, lasă-te vulnerabil și, cel mai important, permite-ți să fii sincer cu tine însuți despre exact ceea ce vrei și ai nevoie de la iubire.

HOROSCOP special: 10 noiembrie 2023 – cea mai norocoasă zi pentru aceste CINCI zodii. Ce UȘI le deschide intrarea lui Mercur în Săgetător?

Atenție, urmează cea mai puternică zi 11.11! Ritual pentru deschiderea portalului maestru 1111

Rugăciune de vineri. Ce să faci și ce să nu faci într-o zi de vineri

Gemeni

Ai lucrat mult asupra ta în această fază actuală a vieții tale, pe măsură ce ți-ai vindecat sinele din umbră și ai început să înțelegi mai multe despre tine. Pe măsură ce această fază s-a încheiat cu Eclipsa de Lună din Taur, ai început să iti deschizi către viață în moduri noi și interesante. Relația ta romantică a trecut pe bancheta din spate la tot ceea ce te-ai concentrat. Totuși, acum este timpul să începi să îi acorzi atenția de care are nevoie, astfel încât să poti începe să experimentezi bucuria pe care o doresti de la viață.

Sfârșitul recent al ciclului Eclipsei Taur și Scorpion a adus o mulțime de muncă de sine și lecții la bun sfârșit. Acum, ești gata să te bucuri de viață și să începi să îmbrățișezi momente de fericire. Pe măsură ce Venus se transformă în Balanță, acesta devine centrul tău în viața ta romantică. În loc să simți că dragostea este o corvoadă sau o obligație, ești direcționat să începi să îmbrățișezi mai multă distracție și fericire cu partenerul tău, deoarece acesta este ceea ce ai muncit să obții.

Fericirea și distracția nu sunt doar întâlniri sociale, ci capacitatea de a te putea bucura cu adevărat de viața alături de persoana ta alături. Oricât de multa munca de sine a fost necesară în ultimii câțiva ani, este și timpul să începi să pui asta în practică în relația ta romantică, astfel încât să iti cultivi fericirea și ușurința pe care le cauți.

Fa din reconectarea cu partenerul tau principalul obiectiv în această nouă schimbare energetică. Deși știi că nu te poți abandona niciodată pentru nimeni, trebuie să-ți amintești că, dacă vrei un partener autentic, atunci trebuie să-ți tratezi iubitul în acest fel. Concentrează-ți energia să faceti lucruri împreună, să lucrezi la un proiect colectiv și permițându-ți să începi să te apleci înapoi în iubirea care a fost întotdeauna atât de importantă pentru tine.

Aceasta este o parte a recompensei tale pentru că ai făcut tot ce ai în faza anterioară a vieții tale, așa că îți datorezi să te aliniezi cu partenerul tău sau să te deschizi complet către o nouă iubire. Singurul lucru garantat este că acest capitol este despre fericire, exact ceea ce ai învățat că meriți.

HOROSCOP special: 10 noiembrie 2023 – cea mai norocoasă zi pentru aceste CINCI zodii. Ce UȘI le deschide intrarea lui Mercur în Săgetător?

Atenție, urmează cea mai puternică zi 11.11! Ritual pentru deschiderea portalului maestru 1111

Rugăciune de vineri. Ce să faci și ce să nu faci într-o zi de vineri

Rac

Vei primi ușurarea pentru care te-ai rugat în relația ta romantică. În timp ce preferi să fii în relații romantice de lungă durată, cealaltă zonă esențială este casa ta. Așadar, dacă ajungi să ai conflicte sau provocări cu partenerul tău sau să creezi o casă sigură și stabilă, atunci asta se poate simți ca o distrugere supremă.

Acest lucru te poate face să iti pui la îndoială alte domenii ale vieții și să faci ca lucrurile să pară mai proaste decât sunt. Într-un an de tranziție în care te îndepărtezi de ceea ce deja ai depășit, să te simți în siguranță și în siguranță în viața ta este esențial pentru a lua cele mai bune decizii posibile pentru viitorul tău.

Pe măsură ce Venus se transformă în Balanță, aceasta aduce o energie iubitoare și vindecătoare casei și familiei tale. Acest lucru poate afecta o situație de viață mai pozitivă pentru tine sau acel impuls necesar de energie de vindecare pentru relația ta romantică. În această parte a vieții tale, Venus caută să găsească un compromis, să-i aducă pe alții împreună și să găsească un spațiu de pace.

Indiferent de transformarea care va avea loc în viața ta, asta nu înseamnă că trebuie să simți că te afli într-o stare constantă de haos. În schimb, poți realiza că orice înseamnă pacea pentru tine în casa ta merită atinsa. Folosind această energie, în timp ce Pluto este acum direct în Capricorn, te va ajuta să treci prin orice schimbări mai semnificative în viața ta romantică pentru restul anului. Dacă îți onorezi adevărul, atunci nu există niciun motiv pentru care pacea este ceva ce trebuie să amani pentru o dată ulterioară.

Încearcă să reflectezi la modul în care poți crea mai multă pace în casa sau relația ta în această fază energetică. Lucrurile se vor schimba în continuare, dar deținând puterea pe care o ai asupra alegerilor tale, poți profita la maximum de ceea ce ai influență. Deși ar trebui să fii precaut să nu te sacrifici pe tine însuți sau adevărul în acest timp, este o oportunitate fructuoasă de a găsi compromis și siguranță în această parte esențială a vieții tale.

Onorează-ți nevoia de siguranță și securitate, mai ales în perioadele de tranziție mai mare. Apoi, lucrează împreună cu partenerul tău pentru a crea spațiul de care ai nevoie, astfel încât să te poți simți cel mai bun în sinea ta. Acasă nu este doar locul în care este inima, ci și locul în care poți să te simți și să fii cel mai autentic sinele tău.

HOROSCOP special: 10 noiembrie 2023 – cea mai norocoasă zi pentru aceste CINCI zodii. Ce UȘI le deschide intrarea lui Mercur în Săgetător?

Atenție, urmează cea mai puternică zi 11.11! Ritual pentru deschiderea portalului maestru 1111

Rugăciune de vineri. Ce să faci și ce să nu faci într-o zi de vineri

sursa: yourtango.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version