Sfatulparintilor.ro

Ce poate manifesta fiecare zodie în sezonul Balanței

fiecare zodie în sezonul Balanței - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_29784819_L

Predă-te și lasă vânturile schimbării să te ducă acolo unde ești menit să fii. Aprinde tămâie bogată de vanilie și respira un sentiment de echilibru interior, făcându-te în armonie cu tine însuti și cu restul universului. Acest lucru se va simți ca o povară grea de întârzieri îndepărtate de pe umerii tăi sensibili. Ești liber să-ti iei zborul în energia aerului pe care o reprezintă Sezonul Balanță, care a început în 23 septembrie.

Balanta este zodia care guverneaza temele de echilibru, reciprocitate, parteneriat si dreptate.

În acest timp, pe măsură ce Soarele strălucitor trece prin acest semn zodiacal diplomatic, îmbrățișează eliberarea obstacolelor care ți-au punctat calea pe tărâmul pământesc și întinde-ți aripile în timp ce te inalti.

Pe măsură ce începe sezonul Balanță, ai îmbrățișat direct Venus și Mercur, împreună cu Luna Nouă în Fecioară, care a șoptit promisiuni privind viitorul sezon de eclipsă din octombrie 2023.

Săptămânile următoare vor găzdui mai multe planete care își încheie faza retrogradă, împreună cu Luna Plină de foc în Berbec, ceea ce înseamnă un sentiment din ce în ce mai mare de auto-împuternicire și pregătire pentru a păși în viitorul pe care ai încercat să-l manifesti.

Pentru a întruchipa energia Balanței în corpul și ritualurile tale, concentreaza-te pe încorporarea proprietăților din plante și a esențelor de mușețel, lavandă, rozmarin, cimbru, vanilie, trandafir și gardenie. Împreună cu acestea, împodobește-te pe tine și altarul tău cu cuarț trandafiriu pentru a valorifica dragostea, concentrarea și bucuria asociate cu acest semn de aer pentru a ajuta să dai ritualurilor tale puterea suplimentară de a manifesta orice dorești cu întoarcerea Soarelui în Balanță. .

Iată ce poate manifesta fiecare zodie în sezonul Balenței

Balanță: un nou început

Afirmație: eliberez anul trecut în timp ce mă pregătesc pentru întoarcerea mea solară și un nou început în viață.

Creeaza timp pentru a onora anul trecut în timp ce te pregătesti pentru întoarcerea solară în timpul sezonului Balanță. Începe prin a crea un altar într-o fereastră orientată spre nord, folosind o lumânare albă și petale de trandafiri albe și înconjurând totul cu sare. Scriei afirmația ta și ceea ce numesti în acest nou capitol al vieții voastre și apoi legați-o cu o panglică albă. Odată gata, legați ofranda într-un copac de arțar, simbolizând Balanța, în timp ce permiti intenției tale să fie transportată în univers.

Scorpion: Acceptare

Afirmație: accept că totul a trebuit să se întâmple așa cum s-a întâmplat pe măsură ce eliberez ceea ce era greu pentru a face mai mult loc pentru bucurie și iubire.

Concentrează-te pe crearea unui sentiment mai profund de acceptare a trecutului tău în timp ce te pregătești pentru un nou început în timpul sezonului Balanță. Începe prin a aprinde o lumânare albastră și înconjoar-o cu zahăr și rozmarin pentru vindecare. Apoi, desprinde un trandafir alb în timp ce repeti afirmația până când rămâi cu o grămadă de petale. Pune petalele în mâini și ieși afară în timp ce le întoari în vânt în timp ce repeti afirmația.

Săgetător: împlinirea dorințelor

Afirmație: Îmi doresc o viață aliniată cu sufletul meu și care să reflecte demnitatea mea profundă pentru tot ceea ce îmi doresc.

Sezonul Balanță îți activează sectorul de dorințe, ajutându-te să aduci mai multă magie extraordinară și împlinire în viața ta. Începe prin a aprinde o lumânare violetă și colecteaza trei petale de trandafir și o frunză de dafin. Scrie afirmația ta pe frunza de dafin, apoi coase-o sub petalele de trandafir folosind ață albă, repetând afirmația pe măsură ce o faci. Ia asta și îngropați-l sub un arțar, simbolizând energia Balantei.

Capricorn: Aliniere

Afirmare: sunt aliniat cu adevăratele mele priorități, pe măsură ce mă aliniez cu ceea ce contează cel mai mult.

Pe măsură ce Sezonul Balanță îți luminează sectorul de carieră, permite-ți să te concentrezi pe ceea ce contează cel mai mult pentru tine, în timp ce te străduiești pentru o aliniere sporită cu sufletul tău. Începe prin a aprinde o lumânare roșie și creaza un ceai folosind lavandă, rozmarin și vanilie. Pe măsură ce se înfundă, pui o căpșună întreagă în ceașcă, simbolizând semnul Balanței. Odată ce este gata, găsește un spațiu liniștit în care să stai și să te bucuri de ceai în timp ce ții afirmația în ochiul minții.

Vărsător: Noroc

Afirmare: Sunt învăluită în noroc și nu pot eșua în orice mă simt chemat să urmez.

Sezonul Balanță stăpânește asupra sectorului tău de noroc și abundență, ajutându-te să simți puterea universului în timp ce te îndrumă către realizarea viselor tale. Creaza o intenție așezând un pătrat portocaliu de pânză și plasând înăuntru afirmația ta scrisă, lavandă, mușețel, boabe de vanilie și cuarț trandafir. Pe măsură ce o legi cu o panglică galbenă, repeta afirmația și plaseaz-o într-o zonă orientată spre nord a casei tale. pentru a onora energia acestei zodii de aer.

Pești: o conexiune sufletească intimă

Afirmație: Îmi deschid inima și am încredere în sufletul meu pentru a atrage o nouă conexiune divină, intimă.

Energia Balanței îți activează sectorul de intimitate și transformare, ajutându-te să atragi o conexiune sufletească profundă în viața ta. Aprinde o lumânare violetă și taie o căpșună în jumătate pentru a vă începe ritualul, reprezentând energia acestui semn de aer. În continuare, scrie afirmația pe hârtie roz și să o înfășurați în jurul căpșunilor în timp ce o legi cu o panglică roșie. Ia asta și îngrop-o sub o tufă de trandafiri în timp ce iti repeti afirmația, stropind deasupra ei lavandă și scorțișoară pentru dragoste și pasiune.

Berbec: Schimbări romantice

Afirmare: Îmi îmbrățișez capacitatea de a-mi asuma schimbările necesare pentru a crea spațiu pentru o mai mare împlinire și conexiune romantică.

Pe măsură ce Sezonul Balanță îți luminează sectorul romantic, concentrează-te pe manifestarea schimbărilor necesare pentru a aduce o revenire a bucuriei și împlinirii. Începe prin a pune un trandafir alb pe altar și înconjoara-l cu sare, apoi aprinde o lumânare roșie. Pe măsură ce iti repeti afirmația, picura ceara topită peste trandafir, în timp ce se sigilează în intențiata și atârnă cu bobocul îndreptat în jos într-o fereastră orientată spre nord pentru a onora energia aerului Balanței.

Taur: Dăruire

Afirmare: Sunt dedicat creării echilibrului concentrându-mă pe bunăstarea mea.

Sezonul Balanță se concentrează pe dedicarea necesară pentru a îmbrățișa echilibrul și un sentiment mai profund de bunăstare, deoarece te ajută să iti creezi viața pe care o doresti. Începi prin a aprinde o lumânare verde și scrie-ți afirmația. Îndoaie-l spre tine de trei ori, apoi unge-l cu ulei esențial de rozmarin și stropestei-l cu sare. Îngroapa acest lucru sub o plantă de căpșuni, simbolizând semnul Balanței, în timp ce iti repeti afirmația.

Gemeni: O viață fericită

Afirmație: Merit să trăiesc o viață plină de bucurie, scop și conexiune.

În timp ce Sezonul Balanței îți activează zona de bucurie și angajament, concentrează-te pe crearea unei vieți care să-ți aducă cu adevărat fericire. Începe-ți ritualul prin a strânge o frunză de arțar, un simbol al Balanței, scrie afirmația pe ea și apoi unge-o cu ulei esențial de vanilie. Când ești gata, ține-l în fața vântului în timp ce repeți afirmația, lăsând-o să plutească în univers.

Rac: Echilibru

Afirmație: creez un echilibru sănătos între viața mea personală și relația pe care mă concentrez cu sinele meu interior.

Pe măsură ce ești chemat să aduci un echilibru mai mare în casa și familia ta în timpul sezonului Balanță, concentrează-te asupra modului în care poți implementa tot ce ai învățat recent despre nevoile tale. Creeaza o ofrandă folosind rozmarin, cimbru, lavandă și frunze de căpșuni, un simbol al Balanței. În timp ce te așezi într-o zonă orientată spre nord a casei tale, arde în siguranță ofranda în timp ce repeti afirmația și apoi întoarce cenușa răcită în vânt.

Leu: Compromis

Afirmare: accept compromisul și vulnerabilitatea pe măsură ce creez conexiuni mai sănătoase și mai pozitive.

Sezonul Balanță îți activează sectorul de comunicare, ajutându-te să fii mai diplomatic și mai compromis cu ceilalți, ceea ce îți va îmbunătăți relațiile. Creeaza un talisman folosind o pungă mică umplută cu rozmarin, lavandă, petale de trandafir și labradorit. Unge punga cu ulei esențial de vanilie în timp ce repeti afirmația, apoi pune-o în haine.

Fecioară: Valoare de sine

Afirmație: sunt demn să îmi creez viața pe care mi-o doresc și să îmi permit să mă bucur de ea.

Îmbrățișezi puterea Sezonului Balanță, deoarece te ajută să iti crești valoarea de sine și să iti atragi viața dorită. Creeaza un pachet intenționat care înfășoară petale de trandafir roz în jurul citrinului în timp ce repeti afirmația. Unge-ți intenția cu ulei esențial de lavandă, apoi pune-o într-o fereastră orientată spre nord pentru a onora elementul Balanță.

sursa: yourtango.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version