Sfatulparintilor.ro

Atenție, urmează cea mai puternică zi 11.11! Ritual pentru deschiderea portalului maestru 1111

cea mai puternică zi 11.11

Noiembrie este întotdeauna o lună specială deoarece poartă vibrația numărului 11. În numerologie, 11 este un Număr Maestru, asociat cu planuri superioare, divinitate și treziri spirituale. Reprezintă, de asemenea, intrarea în alinierea completă cu Sinele tău adevărat și cel mai înalt.

Numărul 11 este și un semn că, în ciuda aparențelor de indivizi separați, suntem cu adevărat conectați și facem parte dintr-un întreg mai mare. Acest lucru se observă în numărul 1 repetat de două ori și în faptul că atunci când cifrele sunt adunate, 11 ne oferă 2.

11:11. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre

Suntem Unul, dar suntem și unii pentru alții.

Toți noi suntem, colectiv, Universul exprimându-se prin experiența umană. Suntem conștiință în viață, iar în timp ce avem fiecare propriul nostru drum, suntem, de asemenea, conectați și în această călătorie împreună. 11 este, de asemenea, un număr asociat cu planurile superioare. Chiar și numărul 11 în sine pare asemănător cu două piloni sau două portaluri între lumea aceasta și cea de dincolo.

În întregul noiembrie, putem accesa vibrații mai înalte și ne putem conecta la planuri divine cu mai mare ușurință. Putem descoperi mai mult progres prin meditație, petrecerea timpului în natură, jurnalizare și concentrarea asupra recunoștinței.

11 noiembrie – Portalul maestru 1111

Faimosul 11/11! O zi specială pentru mulți! Această zi poartă codul numeric 1111, care este un număr puternic în astrologie și, de asemenea, un număr de înger.

Dacă există ceva ce vrei să manifesti sau o dorință pe care vrei să o faci, aceasta este ziua în care să-ți setezi intențiile! 1111 amplifică capacitatea noastră de a crea și de a lăsa o amprentă pe țesătura vieții. De asemenea, indică faptul că suntem în armonie completă și aliniere cu toată natura.

Din acest stadiu de aliniere, devine mai ușor să ne simțim cu picioarele pe pământ și conectați la viața noastră aici pe Pământ, dar și la magia și înțelepciunea planurilor superioare. 11 noiembrie este, de asemenea, o zi extrem de puternică pentru deschiderea inimii și întărirea energiei câmpului tău inimii.

Dacă simți că ești blocat în ceea ce privește chestiunile inimii sau dacă ai dificultăți în a te conecta cu dorința inimii tale, setează o intenție și cere îngerilor și ghizilor tăi să te ajute să eliberezi orice blocaje care nu mai sunt necesare. Pe parcursul zilei, încearcă să-ți ții conștient inima deschisă și în vibrația iubirii, înțelegerii, iertării și compasiunii, în special față de tine însuți!

Dacă există ceva ce dorești să atragi, să manifești sau să creezi, aceasta este, de asemenea, o zi puternică pentru rugăciune, lucru ritualic, dar și pentru a acționa.

Gândește-te la ceva ce vrei să creezi și să aduci în viața ta și apoi fă trei pași (chiar și mici) pentru a te ajuta să transformi acea dorință în realitate.

Ritualul 1111

Zile alternative pentru a face acest ritual: 10, 28 și 29 noiembrie.

Pasul 1

Începe să scrii liber timp de 11 minute despre toate lucrurile care îți deschid inima și îți aduc bucurie în viață. Acest lucru poate include lucruri care îți aduc bucurie în prezent sau lucruri pe care vrei să le aduci în viața ta în viitor. Când scrii liber, ideea este să continui să scrii fără a-ți ridica pixul de pe pagină, așa că permite-ți să scrii orice pentru a menține pixul în mișcare.

HOROSCOP special: 10 noiembrie 2023 – cea mai norocoasă zi pentru aceste CINCI zodii. Ce UȘI le deschide intrarea lui Mercur în Săgetător?

Pasul 2

Treci prin ceea ce ai scris și evidențiază toate cuvintele-cheie sau cuvintele de sentiment care ies în evidență pentru tine. Aceste cuvinte și/sau activități îți vor oferi indicii despre unde trebuie să îți îndrepți energia și timpul.

Pasul 3

 Alege 3 dintre cele mai bune cuvinte sau activități care rezonază cel mai mult cu tine în acest moment și apoi scrie-le pe o foaie separată de hârtie. Acum pune-ți mâna peste inimă și repetă pentru fiecare –

„Îmi acord permisiunea să simt/fac (inserează sentiment/activitate aici). Îmi acord permisiunea să aduc mai multă energie de acest fel în viața mea începând de azi.”

Pasul 4

Închide-ți ochii acum și vizualizează cum va arăta viața ta atunci când aduci în toată această energie frumoasă. Vizualizează-te realizând tot ce îți dorești și simțindu-te fericit și plin de bucurie. Meditează asupra acestui lucru timp de 11 minute.

Pasul 5

Cu viziunea ta în minte, scrie o intenție clară despre ceea ce vrei să manifești în viața ta. Încearcă să surprinzi succint ce emoții, sentimente și lucruri vrei să aduci în viața ta într-o singură propoziție. Acest lucru te va ajuta să trimiți o dorință clară către Univers. Iată câteva exemple –

• „Intenția mea înaintează este să aduc mai multă energie relaxată și liniștită în viața mea, astfel încât să mă simt aliniat și conectat cu calea mea cea mai înaltă.”

• „Intenția mea înaintează este să îmi acord permisiunea să mă joc și să mă simt din nou tânăr și plin de bucurie.”

• „Intenția mea înaintează este să ascult și să onorez intuiția mea, astfel încât să pot avansa mai mult în cariera mea și să aduc mai multă abundanță.”

• „Intenția mea înaintează este să îmi deschid inima către iubirea nouă și să împărtășesc amintiri noi cu altcineva.”

Nu există niciun bine sau rău când vine vorba de intenția ta, încearcă doar să o formulezi într-un mod pozitiv. Odată ce ai intenția ta, păstreaz-o într-un loc unde poți să o vezi în mod regulat sau spune-o cu voce tare de câteva ori.

Pasul 6

Așază-ți mâinile în poziție de rugăciune, mulțumește echipei tale spirituale și încheie cu afirmația –

„Sunt aliniat, sunt Unul, creez viața căii mele cele mai înalte, unde toate dorințele mele sunt împlinite. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.”

sursa: foreverconscious.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version