Sfatulparintilor.ro

Anul 2024 are pentru noi 5 TEME astrologice MAJORE. Cum ne influențează viața fiecare

Depositphotos.com

Anul 2024 ne-a pregătit destul de multe surprize astrologice. Fiecare dintre ele au semnificații importante.

În mai multe moduri, 2024 funcționează ca un portal gigantic către o nouă epocă, deoarece cele trei planete exterioare lucrează împreună pentru a ne ajuta în crearea unei noi realități. În a doua parte a anului, Uranus, Neptun și Pluto vor lucra împreună pentru a ridica conștiința maselor, ancorând Epoca Vărsătorului. Tehnologia și spiritualitatea vor asista această schimbare către o nouă paradigmă completă care promovează individualitatea și creșterea personală pe măsură ce tot mai mulți dintre noi se deconectează de la matricea mentală opresivă a capitalismului.

Acestea sunt cele 5 teme astrologice majore care vor influența viețile noastre în 2024.

Închiderea unui capitol major și începerea unuia nou

Tranzit: Pluto intră în Vărsător

Când: 20 ianuarie până la 1 septembrie; 19 noiembrie până în 2044!

Pe cine impactează cel mai mult: Vărsător, oricine are planete sau plasări în primele grade ale Vărsătorului, Taurului, Leului și Scorpionului

Pluto – planeta care definește epoca transformării – intră în Vărsător pe 20 ianuarie, unde va rămâne – cu excepția unei scurte scufundări înapoi în Capricorn din 1 septembrie până în 19 noiembrie 2024 – până în 2044! Pluto în Vărsător aduce transformări majore (unii ar putea spune mutații) structurilor sociale, tehnologiei și gândirii colective. Doar pentru a face o idee despre impact: ultima dată când Pluto a fost în Vărsător a fost la sfârșitul anilor 1700, în timpul Revoluției Americane, Revoluției Franceze și începutului Revoluției Industriale. Gândeste-te la martie până în iunie 2023, când prima intrare a lui Pluto în Vărsător a adus conversații nesfârșite despre etica și impactul AI. Categoria este: Extratereștri. Roboți. Viitorul este acum.

Era de manifestare

Tranzit: Saturn în Pești

Când: Tot anul

Pe cine afectează cel mai mult: Pești, Gemeni, Fecioară, Săgetător

Saturn – planeta limitelor, structurii și responsabilităților – își petrece tot anul 2024 în zodia de apă mutabilă Pești. Deși rigiditatea lui Saturn și gândirea magică a Peștilor pot părea total opuse, împreună aceste forțe încurajează transformarea viselor noastre în realitate. Lecția lui Saturn din 2023 a fost despre plecarea de la ideile obosite de succes către diferite vise pentru viitor, iar acum lecția Saturn din 2024 este despre echilibrarea materialului și spiritual, reconcilierea convingerilor noastre interioare și realitatea exterioară. Acesta este anul în care ideile apar și își fac loc în cotidianul nostru.

3. Calitatea înaintea cantității în relații

Tranzit: Eclipse în Berbec/Balanta

Când: 25 martie, 8 aprilie, 2 octombrie; Sezonul eclipselor în martie-aprilie și septembrie-octombrie

Pe cine afectează cel mai mult: Berbec și Balanță; Mențiune de onoare pentru Rac și Capricorn

Pe 17 iulie 2023, nodurile lunare s-au schimbat în Berbec și Balanță, dând startul unei noi ere a alegerilor îndrăznețe. Renunțăm la comportamentele plăcute oamenilor. Eclipsele au loc la fiecare șase luni când soarele și luna se aliniază cu nodurile lunare, iar în 2023 am avut două „eclipse de previzualizare” în Berbec și Balanță pe 20 aprilie și, respectiv, 14 octombrie. Acum, în 2024, putem vedea cum se desfășoară aceste povești. Berbecul este totul despre autonomie, iar Balanta este totul despre echilibru, dar cu această configurație, calitatea este mult mai importantă decât cantitatea. Oamenilor le va păsa mult mai puțin de ceea ce cred alți oameni sub aceste ceruri, așa că pregătește-te pentru pauze curate și prilejuri.

4. Experimentare în fiecare zi

Tranzit: Jupiter în conjuncție cu Uranus în Taur

Când: 20 aprilie

Pe cine afectează cel mai mult: Taur, Săgetător, Pești

O temă majoră care se dezvoltă din mai 2023 culminează pe 20 aprilie, când Jupiter îl întâlnește pe cer pe Uranus. Acesta este un tranzit o dată la 12 ani, care aduce inovații artistice și științifice majore. Ultimul din 2010 și 2011 s-a întâmplat în Berbec și a lansat epoca noastră colectivă de brand personal (nu este o coincidență că Instagram a fost fondat în timpul acestui tranzit). De data aceasta, în Taur, ne putem aștepta la șocuri culturale în economie, sisteme alimentare și Pământul literal în sine. La nivel personal, mulți pot fi atrași să-și schimbe rutina de frumusețe, stilul personal și metodele de organizare. 

5. Navigarea prin haos

Tranzit: Jupiter în Gemeni

Când: începând din 25 mai

Pe cine afectează cel mai mult: Gemeni, Pești, Săgetător, Fecioară

Pe 25 mai, Jupiter – planeta expansiunii, libertății și reliefului –

intră în Gemeni pentru prima dată în 12 ani. Ultima dată când Jupiter a fost în Gemeni a fost iunie 2012 – iunie 2013. Privind înapoi la acea perioadă de timp, iti poate oferi indicii despre ce zone din viața ta vor începe să crească, să înflorească și să atingă noi culmi la sfârșitul primăverii și verii. Bârfele, vorbăria și gropile intelectuale domnesc sub această influență, iar cel mai mare succes va fi găsit pentru cei care sunt capabili să rezolve haosul.

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version