Concurs Savoria retete septembrie: Cel mai savuros si sanatos pachet! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Concurs Savoria retete septembrie: Cel mai savuros si sanatos pachet!

Sfatulparintilor » Concursuri » Concurs Savoria retete septembrie: Cel mai savuros si sanatos pachet!

 

În luna septembrie începe gradinita si școala iar una dintre principalele tale griji este să găsești soluții  creative pentru sandvișul micuților tăi.  De alfel, aceasta preocupare a parintilor exista zi de zi, si pentru micul dejun si pentru gustarea de dupa-amiaza sau de weekend.

Copiii, aflați în proces de creștere și dezvoltare, au nevoie de un meniu variat, bogat în alimente sănătoase.

Cu toții știm însa că cei mici sunt și cei mai mari critici, mai ales când vine vorba de mâncare. Așadar gustarea sau micul lor dejun trebuie să fie sănătos și savuros.

 

Savoria și SfatulPărinților.ro te invită în luna septembrie la concursul de retete “Cel mai savuros și sănătos pachet de școală”.

 

Vino cu reteta ta de gustare pe care o pregătești pentru copilul tău și vei intra automat în tragerea la sorți pentru a câștiga un pachet cu sortimentele de paine Savoria.

 

De asemenea, nu  uita să intri pe pagina de Facebook Savoria pentru  a descoperi propunerile noastre savuroase.

 

Savoria este destinată tuturor celor care doresc o alimentaţie sănătoasă. Toate sortimentele conţin ingrediente de calitate, nu conţin E-uri şi, implicit, sunt fără conservanţi. În compoziția lor se regăsesc elemente pentru organismul uman: calciu, fibre, fosfor, vitamine şi minerale, antioxidanţi, Omega 3.

 

Premiile concursului:

Premiile acestui concurs constau in șase pachete cu produseleSavoria care conțin șase produse la alegere din cele opt sortimente Savoria: Savoria Toast Fin, Savoria Toast Kornfit, Savoria Toast cu Germeni de Grâu. Savoria Toast cu Secară, Savoria Toast Integral, Savoria Toast du Midi, Savoria Toast Bio 4 Corn, Savoria Disney – pâinea copiilor.

 

 

 

Valoarea nutriţională a pâinii este deosebit de ridicată, unele având un conţinut de proteine asemănător cărnii, respectiv 14 grame la 100 grame, fibre alimentare extrem de necesare pentru menţinerea în limitele normale a glicemiei şi colesterolului, dar şi o valoare energetică moderată – 250 kcal/100 g.

 

Gama cuprinde şi pâine bio sau eco, obţinută cu ingrediente naturale, ce provin din agricultură care nu utilizează îngrăşăminte chimice, pesticide de sinteză, organisme modificate genetic, conform analizei specialiștilor.

 

Perioada desfasurarii concursului:

Intre 1 – 30 septembrie 2012

 

Mecanism de concurs:

 

Participa la sectiunea “Retete sanatoase” cu retete pe tema de concurs CEL MAI SAVUROS SI SANATOS PACHET si intri in tragerea la sorti de la finele lunii de concurs.

Poti adauga o reteta noua si AICI.

 

Nu uita să dai un like paginii de facebook Savoria: https://www.facebook.com/PaineaSavoria

 

Reteta va ajunge mai intai in programul administratorului siteului.

Daca reteta ta este validata si se publica pe site, respectiv are poza ta originala (asa cum stii ca e regula la noi), are toate ingredientele si povesteste frumos si in detaliu modul de preparare cat mai clar, vei avea 4 avantaje:

 

–          Vei intra automat in tragerea la sorti al acestui concurs special culinar.

–          Vei primi si punctele aferente publicarii unei retete la noi pe site, asa cum e precizat la concursul “Fii activ pe Sfatulparintilor.ro si castigi” si daca ai noroc poti castiga si acolo la final de luna

–          Reteta ta (cu numele tau de user ca autor) poate ajunge in vitrina cu noutati zilnice Sfatulparintilor.ro

–          Reteta ta poate ajunge prezentata in comunitatea Facebook a Sfatulparintilor.ro unde sunt peste 30.000 prieteni!

 

Asa cum deja stii din concursurile de retete Sfatulparintilor.ro, participa cu retetele tale proprii, cu poze originale, evitand introducerea in concurs a retetelor sau pozelor ce apartin altor siteuri de specialitate culinara. (in acest caz ne rezervam dreptul descalificarii respectivei retete din concurs). Acesta e un aspect important la care tinem foarte mult, nu incurajam pirateria ci sa construim propria comunitate de retete gustoase si sanatoase aici la Sfatulparintilor.ro care sa inspire mii de alti parinti.

Userii care posteaza retete copiate de pe alte siteuri de profil sunt descalificati de la tragerea la sorti.

 

La sfarsitul lunii de concurs, toate retetele ce sunt validate si publicate pe siteul Sfatulparintilor.ro vor intra in tragere la sorti si se vor desemna – prin programul random.org.

 

Nu au voie sa participe la acest concurs angajati ai firmei care detine licenta www.sfatulparintilor.ro sau rude de gradul 1 ale angajatilor.

 

 

Cand se afiseaza castigatorii:

Castigatorii lunii se afiseaza in vitrina cu noutati, pe prima pagina, in decurs de 48 de ore dupa incheierea perioadei de concurs. Articolul care anunta castigatorii sta la in vitrina cu noutati timp de 2 zile, dupa care poate fi gasit la sectiunea Arhiva castigatori.

 

Cum se intra in posesia premiilor:

Dupa ce isi vad numele pe lista castigatorilor, castigatorii vor contacta www.sfatulparintilor.ro trimitand un mail de confirmare la adresa office@sfatulparintilor.ro, de pe adresa de email pusa la dispozitie cand s-au inregistrat pe site. Mailul respectiv trebuie sa contina numele complet al castigatorului, numarul de telefon si adresa pe care vrea sa primeasca premiul. Dupa confirmarea identitatii sale, castigatorul va primi un mail continand detaliile necesare pentru a intra in posesia premiului. Fara datele complete nu se poate face distributia.

In cazul in care un castigator nu trimite mail catre www.sfatulparintilor.ro  in maxim 48 ore dupa anuntarea pe site a castigatorilor, siteul isi rezerva dreptul de a nu ii mai oferi premiul.

 

Distributia premiilor:

Premiile se distribuie in luna urmatoare fata de luna de concurs si vor fi expediate de catre sponsor.

Nu raspundem de corectitudinea angajatilor serviciului de posta si nici in cazul pierderii premiului. Daca un premiu se intoarce la sediul sponsorului datorita faptului ca destinatarul nu a furnizat datele corecte sau nu a ridicat premiul, siteul isi rezerva dreptul de a nu il retrimite.

 

Ai acceptat termenii si conditiile de concurs ca fiind parte din termenii si conditiile generale sfatulparintilor.ro cand te-ai inregistrat pe site.

 

Data articol: 01/09/2012