Shop
Ultimele 100 de articole

Castigatori concurs pentru copii: Cat esti de creativ cu bratarile elastice Rainbow Loom?

16 noiembrie 2014, , Vizualizări:
Bratarielastice.ro

Sfatulparintilor.ro si Bratarielastice.ro (detinatori ai produselor originale Rainbow Loom) te invita la un concurs frumos, multicolor prin care te poti lauda cu munca creativa a copilului tau realizata din elasticele celebre Rainbow Loom. Fa-ti cont pe Sfatulparintilor.ro si urca la Galeria foto pozele cu realizarile artistice ale copilului tau si poti castiga produse in valoare de 100 lei de la sponsorul www.bratarielastice.ro pentru continuarea creatiilor cu noi si noi modele.

 

Cand se desfasoara concursul

Concursul se desfasoara in perioada 1-15 noiembrie 2014 la Galeria foto a siteului www.sfatulparintilor.ro.

 

Ce castigi

Premiile constau in 5 vouchere de cumparaturi pe site-ul Bratarielastice.ro, in valoare de 100 lei fiecare.

 

Cum se participa la concurs

Fa-ti cont pe Sfatulparintilor.ro si inscrie in Galeria Foto maximum 5 fotografii cu creatiile copilului tau.

Poti intra in concurs aici.

 

Cum se desemneaza castigatorii

Castigatorii vor fi desemnati de echipa editoriala si manageriala a site-ului Sfatulparintilor.ro, in functie de propria apreciere cu privire la creativitatea si dificultatea creatiilor copiilor.

 

Cand se anunta castigatorii

Castigatorii vor fi anuntati duminica, 16 noiembrie, in cadrul acestui articol care anunta concursul.

 

Concursul s-a incheiat!

—————————————————–

Castigatorii acestui concurs sunt: cyucy, Nistor Nicoleta, maripic, mamulos53, rochas25

Asteptam mail pe office@sfatulparintilor.ro in urmatoarele 48 ore cu urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa expeditie, numar telefon + lista clara a produselor pe care castigatorii le doresc de pe siteul www.bratarielastice.ro in limita sumei de 100 lei fiecare.

 

—————————————————-

 

 

 

Bratarielastice.ro – Bratari elastice originale pentru copilul tau

Stiai cat este de important pentru un copil sa aiba un hobby care sa ii dezvolte creativitatea, originalitatea, inspiratia, sa ii dea incredere in sine, sa ii sustina consecventa si tenacitatea? Nu degeaba aceste elastice sunt celebre pe intregul mapamond.

Insa atentie! Nu toate produsele comercializate sunt originale, iar cele contrafacute contin substante toxice ce depasesc limita admisa si care in contact cu transpiratia pot provoca probleme de sanatate.

 

Atentie la copiile aparute pe piata! Poti cumpara produse originale si te poti feri usor de eventuale neplaceri daca urmaresti cateva indicii simple: ghergheful sa aiba o sageata rosie care indica sensul de crosetare, croseta si mini-ghergheful sa aiba scrisa denumirea pe lateral si ghergheful Monster Tail sa aiba scrise la capete denumirea si pe un pin un punct rosu.

 

 

REGULAMENT CONCURS
1. CONCURSUL pentru copii: Cat esti de creativ cu bratarile elastice Rainbow Loom? este valabil in perioada 1-15 noiembrie 2014.
2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza fotografie in conformitate cu cerintele concursului in Galeria Foto a Sfatulparintilor.ro.
3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 5 premii, constand fiecare intr-un voucher de cumparaturi in valoare de 100 lei, pe site-ul Bratarielastice.ro.

4. Castigatorii vor fi desemnati de echipa editoriala si manageriala a site-ului Sfatulparintilor.ro, in functie de propria apreciere cu privire la creativitatea si dificultatea creatiilor copiilor.

5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 16 noiembrie 2014 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
6. Organizatorii CONCURSULUI pentru copii: Cat esti de creativ cu bratarile elastice Rainbow Loom? sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Bratarielastice.ro.
7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:
Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul in care s-a creat contul de user. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.
8. Premiile se vor transmite prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu