Shop
Ultimele 100 de articole

Castigatori concurs Minunino: Castiga 20 de pachete cu drajeuri si siropul Minunino Rau de Miscare, ajutorul de nadejde cand pleci in vacanta

17 august 2016, , Vizualizări:
minunino

Cei mici au des rau de miscare pentru ca centrul echilibrului nu este inca dezvoltat si atunci starea de greata se instaleaza mai usor. Voi ce experienta va amintiti, in care sa aveti o calatorie cu nabadai? Lasati-ne povestea voastra intr-un comentariu si-l puteti castiga pe Minunino Rau de Miscare impreuna cu prietenii sai!

 

 

Cand se desfasoara concursul

Concursul se desfasoara in perioada 3-16 august 2016

 

 

 

Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:

TARAN VERONICA, GHIZDAVU IULIANA SIMONA, Luca Mihaela, Murarasu Oana-Nicoleta, Maria Marinescu, DUTA CLAUDIA-ELENA, Ophelia, Picincu-Hobjila Viorica, Ionela Cristina, Apostoiu Gurau Mihaela Florentina, Popa Roxana Elisabeta, Ando68, Popa Constantin, Sandoi Madalina, Trandafir Ioana Rodica, Florina Matei, Barascu Violeta Ramona, Rosu Oana Nicoleta, Ioan Danut Poos, Banceanu Doinita

 

 

Ce castigati

Puteti castiga unul dintre cele 20 de pachete ce contin drajeuri si siropul Minunino Rau de Miscare.

Aflati cum va poate ajuta Minunino Rau de Miscare sa depasiti situatiile dificile din vacanta cu cel mic, de  AICI .

Ramaneti mereu in contact cu Minunino si cu prietenii sai si descoperiti intreaga gama de produse accesand pagina de Facebook Minunino

 

minunino

 

Cum participati la concurs

In perioada 3-16  august 2016 povestiti-ne pe scurt ce experienta va amintiti, in care sa aveti o calatorie cu nabadai? Lasati-ne povestea voastra intr-un comentariu si-l puteti castiga pe Minunino Rau de Miscare impreuna cu prietenii sai!

 

 

REGULAMENT CONCURS
1. Concursul Minunino: Castiga 20 de de pachete cu drajeuri si siropul Minunino Rau de Miscare, ajutorul de nadejde cand pleci in vacanta este valabil in perioada 3-16  august 2016.

  1. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
  2. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 20 de pachete ce contin drajeuri si siropul Minunino Rau de Miscare.
  3. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, precum si de echipa sponsorului, in functie de propria apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
  4. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 17 august 2016 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
  5. Organizatorii concursului Minunino: Castiga 20 de de pachete cu drajeuri si siropul Minunino Rau de Miscare, ajutorul de nadejde cand pleci in vacanta sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Minunino.
  6. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 7 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

  1. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
  2. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.rosi sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.rose pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
  3. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.