Shop
Ultimele 100 de articole

Concurs: Aboneaza-te la Newsletter si poti castiga premii Disney

19 februarie 2015, , Vizualizări:
abonare newsletter

Sfatulparintilor.ro te invita la concurs si poti castiga unul dintre cele 20 de premii Disney oferite de Danina Line si Provideo.

Cum? Nimic mai simplu! Aboneaza-te la newsletterul nostru in perioada concursului si vino pe site-ul Sfatulparintilor.ro oricand doresti facand clic pe orice articol iti starneste interesul din newsletterul zilnic pe care il vei primi dupa abonare si intri automat in tragerea la sorti.

 

Concursul s-a incheiat. Castigatorii au fost anuntati pe mail. Va rugam sa va verificati mailurile ca sa aflati daca ati castigat.

 

 

Ce castigi

Vor fi oferite 20 de premii, constand fie intr-un tricou Violetta, oferit de Danina Line, fie intr-un DVD cu un episod din primul sezon al serialului Disney: Violetta, oferit de Provideo. Premiile vor fi distribuite aleator prin tragere la sorti.

Violetta_Violetta_ Violetta_ Violetta_ Violetta_ Violetta_ Violetta_Violetta_tricou-DaninaLine tricou-DaninaLine tricou-DaninaLine tricou-DaninaLine tricou-DaninaLine tricou-DaninaLine

Acest concurs este realizat cu ajutorul DANINA LINE si PROVIDEO.

lg2           pro video

 

 

Perioada desfasurare concurs

Concursul se va desfasura in perioada 19 ianuarie – 18 februarie 2015.

 

 

Cand vor fi anuntati castigatorii

Castigatorii vor fi desemnati pe baza de tragere la sorti prin programul random.org din baza de date a tuturor abonatilor la newsletter inscrisi in perioada de concurs. Acestia vor fi anuntati joi, 19 februarie 2015.

Castigatorii vor fi anuntati pe mail de catre Sfatulparintilor.ro si vor primi premiul dupa ce si-l vor revendica, raspunzand la mailul nostru cu datele cerute de noi: nume, prenume, telefon, adresa de mail. Castigatorii tricourilor Violetta vor mentiona si varsta copilului, pentru trimiterea unui tricou de marimea potrivita.

Premiile vor fi distribuite pe durata unei luni calendaristice dupa primirea lui, de catre sponsorii Provideo si Danina Line, conform datelor oferite de castigatori.

 

Succes tuturor!

 

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.