Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 19-25 martie 2018. Previziuni pentru toate zodiile - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 19-25 martie 2018. Previziuni pentru toate zodiile

Sfatulparintilor » vitrina » Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 19-25 martie 2018. Previziuni pentru toate zodiile
zodiac - horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - capricorn-2689947_1920

Iata previziunile astrale pentru saptamana 19-25 martie, potrivit AstroCafe.ro.

 

astrocafe

 

Berbec

Zodia Berbec

Primele zile ale săptămânii anunţă câștiguri surprinzătoare. Sunt posibile cadouri, recompense sau rezolvări financiare mult aşteptate. De asemenea crește riscul de a cheltuie mult și pe te miri ce. Pe 22 şi 23 Martie stările tale interioare sunt excelente. Ai preocupări intelectuale, te gândești la mici excursii sau călătorii în străinătate, dorind să-ți plimbi sufletul pe tărâmuri de vis. Vei fi susținut în demersurile tale de către persoanele din anturajul apropiat, astfel că ar fi bine să te sfătuiești cu cei pe care-i întâlnești în cale. Touși vorbește strictul necesar și nu te hazarda în discuții filozofice. Sfârşitul săptămânii aduce forfotă în plan domestic și familial. Rezolvă treburile gospodărești și stai mai mult de vorbă cu membrii familiei.

Taur

Zodia Taur

În primele zile ale săptămânii ești plin de viaţă şi încrezător în forţele tale. Controlează-ți stările și reacțiile, pentru că există riscul să strici situații și relații bune. Pe 22 şi 23 Martie apar chestiuni legate de bani sau moşteniri. Sunt posibile cadouri sau veşti legate de capitolul financiar, dar deocamdată sunt doar idei sau planuri. Lucrurile în acest sens se vor concretiza mai târziu. Pe de altă parte continuă apariția cheltuielilor comune cu alții, fie pe daune, fie pentru a rezolva diverse litigii. Fii prudent și nu te avânta în orice investiție care aparent promite câștiguri fabuloase. La finalul săptămânii ești comunicativ, te simți bine şi entuziasmat de planurile tale. Mulți dintre apropiați te vor admira sincer.

Gemeni

Zodia Gemeni

La începutul săptămânii ai stări confuze, ești mai reticent la ambient, nefiind dornic de socializare. Este posibil ca şi sănătatea să ridice ceva probleme, fapt pentru care semnalele organismului ar trebui luate în seamă. La serviciu ai multe de făcut, astfel că ar fi bine să apelezi la sprijinul colegilor. Ia aminte la zvonurile aruncate chipurile în grabă de unii și alții din segmentul profesional. Pe 22 şi 23 Martie te vei simți mult mai bine, dar nu forța nota. Începi să ai încredere în forţele proprii şi să te bucuri de tot ce este în jurul tău. La sfârșitul săptămânii sunt posibile cadouri, recompense materiale sau chiar veşti legate de o nouă grilă de salarizare. Reține ce se petrece în plan financiar, deoarece este un preambul la ce va urma.

Rac

Zodia Rac

Prietenii îți deschid săptămâna, poate chiar implicându-te în situații inedite sau propunându-ți proiecte comune de anvergură. Totul este însoțit de note amuzante, aventuri, fiind posibilă chiar şi o idilă. Fii prudent și nu te baza prea mult pe unii și alții. Aceștia au scopuri foarte diferite față de ceea ce îți prezintă ție. În zilele de 22 şi 23 Martie, oboseala își va spune cuvântul, fiind nevoie să te retragi din forfota cotidiană. Ocupă-te numai de treburi ușoare și ascultă-ți organsimul. Evită consultațiile și anlizele medicale, întrucât sunt posible erori deosebite, greu de ameliorat. La finalul săptămânii te vei simți mult mai bine, revenindu-ți pofta de viață și de distracție. Vei reuşi să faci impresie bună.

Leu

Zodia Leu

Primele zile ale săptămânii vor evidenția aspecte profeisonale. Șefii te cheamă la raport, ești bine susținut de aceștia, iar unii chiar îți vor propune, fie sarcini de lucru noi, de anvergură, fie un post de conducere pe termen lung. Fii prudent și nu te hazarda în acțiuni mai mult decât poți duce la bun sfârșit. În relațiile colegiale sunt posibile situaţii conflictuale, dar primești suficientă susţinere astrală pentru a le depăşi. Prietenii își amintesc de tine în zilele de 22 şi 23 Martie, astfel că fie te vor căuta direct, fie unii vor încerca să te abordeze discret, prin alții. Ar fi bine să păstrezi o distanță față de toți ceilalți. Sub diverse motive, unii apar în preajma ta, când te aștepți mai puțin. Finalul săptămânii petrece-l în liniște și meditație interioară.

 

astrocafe

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie:
Data articol: 19/03/2018