Shop
Ultimele 100 de articole

Alex Velea este Wirt, din mini-seria animată Dincolo de hotarul grădinii

03 aprilie 2015, , Vizualizări: 421

Vino alături de cei doi frați, Wirt și Greg, în aventura lor plină de mister, unde există o mulțime de răsturări de situație. Prima mini-serie aimată Cartoon Network, Dincolo de hotarul grădinii, va avea premiera luni, 6 aprilie, de la 19:05, și va fi difuzată pe parcursul a cinci seri. Cele zece episoade pline de aventură și mister au fost realizate de Patrick McHale (Să-nceapă aventura) în Studiourile Cartoon Network și aduc pe micul ecran vocea cântărețului Alex Velea, care îl interpretează în limba română pe Wirt.

Dincolo de hotarul grădinii este povestea celor doi frați, Wirt (dublat în limba română de Alex Velea) și Greg, care se trezesc pierduți în Necunoscut, o pădure misterioasă în derivă. Cu ajutorul Pădurarului înțelept și a lui Beatrice, o mierlă albastră, Wirt și Greg trebuie să călătorească prin ciudatul tărâm, în speranța că vor găsi drumul spre casă. Nucleul seriei Dincolo de hotarul grădinii este povestea celor doi frați care încearcă din răsputeri să găsească direcția corectă, numai că Wirt se pierde în propriile gânduri, iar Greg rătăcește prin minunata și distractivă lume din jurul său.

alex velea Wirt

“Este pentru prima dată când pun voce pe un personaj animat. A fost o provocare, pentru că nu am mai făcut niciodată asta. A trebuit să înţeleg foarte repede personajul şi să mă transpun, să intru în pielea lui Wirt, să fiu natural și să nu las impresia că intepretarea e una forţată. Cei de la studioul cu care am înregistrat au multă experienţă şi multă răbdare şi m-au ajutat. Cred că împreună am făcut o treabă foarte bună şi dublajul a ieşit foarte bine”, a declarat Alex Velea.

Cu un vizual uimitor, Dincolo de hotarul grădinii ne oferă sentimentul unei povești nostalgice, inspirată din cultura folk, cu o mulțime de ilustrații clasice, iar coloana sonoră ne prezintă o mulțime de melodii americane ce au influențat întreaga industrie muzicală (Chris Isaak, Bebe Neuwirth, John Cleese, Shannyn Sossamon, Jack Jones, Samuel Ramey, Tim Curry, Deborah Voight și mulți alții).

Dincolo de hotarul grădinii se bazează pe scurtmetrajul lui Patrick McHale, Tome of the Unknown, care a primit premiul Bruce Corwin pentru cea mai bună animație de scurt metraj de la Festivalul Internațional de Film Santa Barbara, ediția 2014. Produs de Cartoon Network, scurt-metrajul Tome of the Unknown se alătură listei de scurt-metraje care s-au transformat rapid în seriale Cartoon Network (Un show obișnuit, Steven Univers, Unchiul Bunic, Clarence sau seria We Bare Bears).

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Organic India
seo
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu