Familie-Părinţi/Actualitate

Misterul bebelusilor nascuti cu parul argintiu. Afla cum se numeste boala de care sufera micutii

bence

Ce poate fi mai frumos decat sa ti se nasca un copil?! Nu e parinte care sa nu fie mandru, sa se laude cu copilul lor si sa se roage sa fie sanatosi si fericiti.

 

In Ungaria, in 2015, s-a nascut un bebelus adorabil – Bence. Un copil normal, aparent sanatos, dar, totusi, ciudat. De ce ciudat?! Pentru ca micutul Bence avea parul argintiu. Desi asistentele l-au imediat botezat Fat Frumos, medicii au inceput sa-l analizeze. Ce anume a dus la aceasta podoaba capilara?

 

[1]

Aparent, micutul nu avea nicio boala, toate analizele la sange n-au scos la iveala tulburari grave, ci doar o posibila deficienta pigmentara.

Micutul a ramas, insa, sub observatie pentru ca nu cumva sa dezvolte ulterior vreo forma de albinism.

 

Cum pozele cu micutul au devenit virale, oameni din diverse colturi ale lumii au inceput sa-si spuna povestile lor.

Asa s-a aflat despre un baietel care s-a nascut in conditii asemanatoare. Micutul a primit diagnosticul de albinism la varsta de 2 ani, iar la varsta de 12 ani a orbit din pricina bolii.

 

 

millianna[2]

In anul 2016, s-a nascut o alta fetita cu o suvita de par argintiu, pe care medicii au diagnosticat-o cu o boala ereditara – Polioza – care se manifesta prin lipsa culorii la nivelul pielii si a parului. Mama micutei MilliAnna a declarat ca in familia ei de generatii intregi exista aceasta boala.

 

 

Sursa: jesusdaily.com

Endnotes:
  1. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2017/07/lgwban5kabulmwzooeod-1496482218.jpg
  2. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2017/07/millianna.jpg
 

Vizualizări: 863
 

Cuvinte cheie: