Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai periculoase jucarii pentru copii. Cu siguranta ai si tu in casa numarul 8

15 august 2017, , Vizualizări: ...
jucarii bebelus - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - baby-84552_1920

Copiii se dezvolta si invata jucandu-se. De aceea, jucariile au rolul lor. Atentie, insa, unele dintre aceste jucarii sunt de-a dreptul periculoase.

Iata care sunt cele mai periculoase jucarii pentru copii.

 

  1. Jucarii cu elice

Elicopterele si alte jucarii cu elice sunt bune pentru adolescenti, in niciun caz pentru copii, chiar si mai marisori. O elice se poate transforma foarte repede in lame.

Sfat: Daca tot alegi o jucarie cu elice, asigura-te ca palele sunt din plastic moale.

 

 

 

  1. Trusa de doctor

Trusa de doctor va fi incercata nu doar pe jucarii, ci si pe alti copii, ceea ce creste riscul “accidentarii”. Unele parti din jucarii se pot desprinde si pot ramane in nas, urechi si, mai, rau, pot bloca caile respiratorii. In plus, poti starni interesul copilului pentru seringi adevarate, foarfece si medicamente.

Sfat: Daca tot alegi o astfel de jucarie, asigura-te ca setul nu contine seringi, parti mici care se pot desprinde sau obiecte care pot incapea in nasul sau gura cuiva.

 

 

  1. Colaci si “aripioare” gonflabile

Colacii si “aripioarele” gonflabile nu sunt 100% sigure atunci cand copilul este in apa. Copilul poate aluneca din colac, de aceea cel mic trebuie supravegheat in permanenta. In plus, materialele din care sunt realizate aceste jucarii pot fi toxice si pot cauza iritatii ale pielii.

Sfat: Daca tot optezi pentru colac si “aripioare”, asigura-te ca sunt pe masura copilului tau, ca nu ii sunt nici prea mari, nici prea mici. Nu lasa niciodata copilul nesupravegheat in apa si nu-l lasa sa le poarte mai mult de jumatate de ora.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu