Shop
Ultimele 100 de articole

Ce NU trebuie sa faci sub nicio forma cu laptele bebelusului

14 noiembrie 2017, , Vizualizări: 13,043
bebelusi - lapte formula - foter_com

Un cuplu din Statele Unite a fost acuzat de uciderea pruncului lor de numai 10 saptamani dupa ce au diluat laptele cu apa. Se pare ca cei doi cumparau lapte matern sau il primeau din donatii si, pentru a avea mai mult timp l-au indoit cu apa. Acest lucru a dus la reducerea nivelului electrolitilor si al sarii din organismul micutei, ceea ce, inevitabil, a condus la decesul acesteia.

Medicii pediatri sustin ca nivelul electrolitilor este vital, dar parintii nu ar trebui sa-si faca griji cu privire la hidratarea bebelusului. Laptele matern contine tot ce are nevoie bebelusul. De asemenea, si laptele formula are toate ingredientele menite sa hraneasca si sa hidrateze copilul. Principala conditie este sa se respecte cu exactitate instructiunile de preparare a fiecarei formule in parte.

Cu toate acestea, sunt parinti care, atunci cand constata ca se epuizeaza stocul de lapte formula, utilizeaza mai putina pudra si mai multa apa la prepararea laptelui.

 

Riscurile sunt majore. Dezvoltarea creierului bebelusului este pusa in pericol daca se dilueaza laptele (fie ca este matern sau formula), pot aparea tulburari in dezvoltarea bebelusului si, in cele mai grave cazuri, bebelusul poate muri.

 

 

Sursa: smartparenting.com

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
seo
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu