Sfatulparintilor.ro

Cum sunt copiii nascuti in luna ianuarie. 8 adevaruri descoperite in studii

Cum sunt copiii nascuti in luna ianuarie

Daca urmeaza sa nasti sau ai nascut in luna ianuarie, probabil ca te intrebi cum sunt copiii nascuti in luna ianuarie. Iata ce spun studiile despre acestia.

1. Sunt foarte amuzanti

Copiii nascuti in luna ianuarie au un simt al umorului foarte dezvoltat. Uneori nici nu stii cand glumesc si cand nu. Sarcasmul lor este foarte natural, chiar daca uneori te poti simti intepat.

2. Sunt mai reci

Copilul nascut in luna ianuarie este usor mai iritabil decat bebelusii nascuti in alte luni ale anului. Vremea rece din luna in care s-au nascut le da si copiilor o natura usor mai rece in relatiile cu oamenii.

3. Sunt creativi

Imaginatia si creativitatea copiilor nascuti in ianuarie sunt la cote mari. Au abilitati de rezolvarea problemelor. De mici le place sa rezolve puzzle-uri. Sunt foarte logici si poseda o inteligenta peste medie. Vei ave multe motive de mandrie daca ai un copil nascut in luna ianuarie.

Nu rata nici: 4 sfaturi sa imbraci bebelusul iarna

4. Sunt curajosi si independenti

Copiii nascuti in luna ianuarie arata de mici nevoia de independenta. Sunt foarte curajosi si dornici de a cuceri teritorii. Nu prea accepta limitele si regulile. Le place sa faca lucrurile singuri si nu se arata foarte increzatori in ceilalti. Mai ales ca sunt convinsi de mici ca nimeni nu vor putea face un luru mai bine decat ei.

5. Sunt predestinati succesului

Te va bucura sa citesti acest lucru. Dar n-ar trebui sa te mire deoarece firea lor incapatanata si concentrata pe solutii, pe rezultate, ii vor ajuta sa atinga succesul. Ca si zodie, sunt fie Capricorn, fie Varsator. Le place sa fie celebri si o vor atinge intr-un fel sau altul.

6. Adora sa fie la conducere

Copiii nascuti in luna ianuarie adora sa fie la conducere, sa aiba idei, sa isi impuna punctul de vedere, sa schimbe modul de gandire al celorlalti. Sunt foarte hotarati, iar oamenii au tendinta sa ii urmeze. De aceea sunt lideri innascuti.

Te mai poate interesa si: Cum aveti grija de pielea copiilor iarna?

7. Pot fi doctori sau recuperatori de creante

Daca stai sa te gandesti ce va face copilul tau cand va fi mare, ia in calcul meseria de medic, recuperator de creante. Au toate calitatile necesare!

8. Sunt foarte secretosi

Copiii nascuti in luna ianuarie sunt secretosi din fire. Le place sa pastreze unele lucruri doar pentru ei. Deci nu te astepta sa vina sa-ti povesteasca ce au facut la gradinita, de exemplu. Mai mult, natura lor ii face sa fie nu aiba prea multa incredere in oameni, deci cu atat mai mult nu isi vor deschide sufletul foarte usor in fata cuiva. Nici macar in fata parintilor.

Sursa: parenting.firstcry.com

Foto: Depositphotos.com

Exit mobile version