Un cocktail natural cu efect antitumoral

02 mai 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Un cocktail natural cu efect antitumoral

În medicină s-au făcut progrese uluitoare, cu toate acestea, tehnicile de abordare a tumorilor canceroase rămân agresive şi au efecte secundare care afectează calitatea vieţii pacienţilor.

Tratamentul chirurgical, care presupune rezecţia tumorilor are rate mari de succes dacă tumora este mică şi dacă celulele canceroase nu s-au extins către alte organe. Chimioterapia, o altă metodă prin care celulele canceroase sunt ucise, afectează şi celulele normale, de aceea imunitatea scade, digestia este afectată, ficatul, rinichii şi inima nu mai funcţionează la parametri normali şi întreg organismul are de suferit. În plus, poate apărea şi depresia ca urmare a modificărilor în stilul de viaţă: scădere în greutate, slăbiciune fizică şi căderea părului, cu un puternic impact emoţional.

Nici radioterapia nu este lipsită de efecte adverse care includ senzaţia de oboseală, disfuncţii la nivelul tuturor organelor şi, implicit, o stare generală proastă. În aceste condiţii, pentru a reduce din efectele negative produse de tratamentele alopate, se folosesc terapii complementare. Acestea au rolul de a susţine organismul în lupta cu boala şi de a reduce din efectele secundare ale acestor tratamente agresive şi cu organismul, nu doar cu tumorile.

Un produs pentru care există atât studii observaţionale cât şi studii clinice în privinţa eficienţei antitumorale, dar şi de modulare a imunităţii şi de purificare a organismului este produsul Tien Hsien Liquid fiole, marcă a  China-Japan Feida Union®, aflat în portofoliul Secom®. Produsul este un medicament cu o formulă unică, naturală, din plante rare şi  ciuperci medicinale recoltate din zona munţilor Changbai din China. Solul vulcanic din această zonă, bogat în elemente precum germaniu, cesiu, rubidiu, potasiu, seleniu şi mangan, conferă plantelor care îl populează proprietăţi anticancerigene exceptionale. De asemenea, produsul conţine şi cele două faimoase ciuperci medicinale chinezeşti cu proprietăţi antitumorale demonstrate stiintific, Cordyceps sinensis şi Ganoderma lucidum (Reishi). În China şi în Japonia, aceste ciuperci sunt incluse oficial pe lista remediilor care previn şi tratează cancerul.

 

Imunitatea creşte cu ciuperci chinezeşti

Beneficiul principal al extractelor de Ganoderma şi de Cordyceps constă în faptul că modulează imunitatea. Mai exact, ajută sistemul nostru natural de apărare să acţioneze prompt împotriva agresiunilor sau limitează efectele negative ale acestora. Când sistemul imunitar funcţionează perfect, omoară celulele anormale, inclusiv pe cele cu mutaţii cancerigene, deci nu permite dezvoltarea tumorilor şi nici extinderea cancerului către alte organe, adică apariţia metastazelor. Tien Hsien Liquid contribuie la îmbunătăţirea funcţiei imunitare şi, mai mult decât atât, studiile au demonstrat şi că principiile active din aceste ciuperci stimulează oxigenarea celulară, îmbunătăţind activitatea celulelor sănătoase, dar opresc angiogeneza, adică formarea de vase noi de sânge care hrănesc formaţiunile cancerigene şi, implicit, ajută la stoparea din evoluţie a tumorilor.

 

Stările de greţă, atenuate cu “Tien Hsien Liquid”

Produsul Tien Hsien Liquid de la Secom® ajută la stoparea tumorilor, indiferent de stadiul de evoluţie al acestora. Efectul benefic se explică prin faptul că produsul ajută la menţinerea structurii normale a  ADN -ului în procesul de diviziune celulară. Mai exact, induce moartea (apoptoza ) celulelor potenţial maligne, inhibă expresia proteinei anti-apoptotice Bcl-2 şi creşte expresia proteinei pro-apoptotice Bax şi a genei oncosupresoare p53. În acelaşi timp, stimuleaza producerea TNF (factor de necroza tumorala), care induce moartea celulelor tumorale.

Produsul  Tien Hsien Liquid de la Secom® este antioxidant, detoxifică organismul de substanţele cancerigene, stimulează drenarea limfatică şi actioneaza sinergic cu chimio şi radioterapia prin amplificarea efectelor pozitive şi prin  reducerea efectelor secundare: vomă, diaree, ulceraţii, anemie, leucopenie, trombocitopenie, fibrozare tisulară, depresie, căderea părului etc.

 Tien Hsien Liquid de la Secom® este recomandat ca adjuvant în tratarea cancerului, dar şi în boli autoimune (alergii, miastenia gravis, hepatita autoimuna, poliartrita reumatoida, diabet, lupus, tiroidita, vitiligo, sclerodermie, etc.) precum şi în alte afecţiuni care conduc la scăderea imunităţii.

 

sfatulparintilor.ro - Tien Hsien Liquid - secom

 

Se administrează la ore fixe

Folosirea produselor naturale este indicată ca adjuvant în tratamentul convenţional al cancerului şi ca măsură preventivă împotriva recidivelor, dar nu este indicat ca tratament exclusiv. Tien Hsien Liquid de la Secom® se administrează la ore fixe, după cum urmează: în primele două luni câte 20ml de 3 ori pe zi, mai exact, câte o fiolă la orele 9.00, 15.00 şi 21.00. Începând cu a treia lună, dacă starea bolnavului s-a îmbunătăţit se ia câte o fiolă dimineaţa, la ora 9.00 şi alta seara, la ora 21.00. Pentru întreţinere se ia câte o fiolă pe zi, adică o jumătate de fiolă dimineaţa la ora 9 şi cealaltă jumătate seara,  la ora 21.00. Acest supliment alimentar se ia întotdeauna, cu 30 de minute înainte de masă.

Mai multe detalii despre produsele Secom® aflaţi pe www.secom.ro. Puteţi să adresaţi întrebări legate de produsele Secom® pe pagina de facebook a companiei www.facebook.com/SecomRomania

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (7)

 1. anila spune:

  multumim de informatii..orice alterantiva naturala este binevenita:)

 2. 27ralu spune:

  Dar oare care e pretul?

 3. mamicadepuiut spune:

  sunt o multime de informatii referitoare la produsele naturiste ,cred ca fac bine

 4. mari spune:

  pentru detoxifiere sunt foarte bune produsele naturiste,dar stiu ca sunt si scumpe.

 5. ceauscc spune:

  mari..iti dai seama ca de obicei ce este bun si pe desupra natura este si realtiv scump… de obicei!!
  si pe mie m-ar interesa cat costa…

 6. sima spune:

  Daca vreti sa stiti mai multe trimiteti intrebari si sigur veti primi raspuns. In ziua de azi este bine sa fii informat ca nu stii cand te lovesti de un lucru tu sau cineva apropiat.

 7. lorela02 spune:

  interesante informatii, multumim

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu