Shop

Fii mereu la inaltime…

19 martie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - secom - memorie

Problemele de memorie sunt , fara indoiala , unele dintre cele mai frustrante. Ritmul accelerat al vietii cotidiene ne cere sa memoram o multime de informatii. Sistemul educational  impune  o solicitare mare a memoriei , a concentrarii si mai ales performante deosebite.

Toata lumea poate esua intr-un moment sau altul… Ati uitat vreodata numele unei persoane pe care tocmai ati cunoscut-o?… Ati fost in imposibilitatea de a nu va aminti toate cumparaturile ce trebuiau facute?… Ati uitat unde ati parcat masina ?… Ati ratat o intalnire la doctor sau ati uitat sa va luati doza de medicamente?… Nu sunteti singuri….

Lipsa de concentrare si memorie a devenit un simptom comun al oamenilor in putere, care traiesc intr-un ritm cotidian accelerat ….omul modern al zilelor noastre.

Memoria apare in creier dar nu este limitata de acesta. Multe lucruri din jurul nostru, influenteaza capacitatea noastra de a stoca amintiri. Fiziologic, memoria este afectata de oboseala, nutritie si boli comune. Emotional, aceasta variaza in functie de atitudinea unei persoane, stare de spirit si motivatie. De asemenea, presiunile de grup si prejudecatiele celorlalti pot interfera cu performanta memoriei.

Un studiu recent a demonstart ca in decursul a 24 de ore o persoana uita aproximativ 80% din ceea ce a invatat. Nu e de mirare ca tot  mai multi oameni cauta si recurg la tehnici prin care sa-si imbunatateasca memoria si puterea de concentrare. Aceste tehnici ajuta persoanele cu dificultati  de memorie cauzate de o varietate de factori, inclusiv boli cardiovasculare, leziuni cerebrale, tulburari hormonale, diabet. Poti fi si tu unul dintre ei!

sfatulparintilor.ro - Neuro Optimizer- Secom

Foloseste-ti imaginatia, citeste, scrie, invata lucruri noi si astfel poti preveni dereglarile cerebrale. Dusmanii creierului sunt radicalii liberi. Acsetia ataca celula nervoasa degradand-o.  Prin sistemul sau antioxidant Neuro Optimizer de la Secom® asigura protectie impotriva distrugerii neuronilor. Datorita compozitie sale unice, creste rata de folosire a oxigenului, stimuland memeoria, capacitatea de concentrare si adaptabilitatea in efort intelectual. Mentinand structura si permeabiliatea membranei celulei nervoase, Neuro Optimizer, imbunatateste functiile cerebrale in encefalita,encefalopatie hepatica, autism, hiperactivitate, scleroza multipla,deficit de atentie, epilepsie, Alzheimer, Parkinson si SLA.

sfatulparintilor.ro - Secom - Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba, numita si “planta creierului” stimuleaza memoria si sporeste performantele cognitive. Cercetatorii au examinat studiile de inalta calitate efectuate pe biloba si au concluzionat ca ajuta in mod semnificativ la cresterea si dezvoltarea memoriei.  Principiile active ale ginkgo biloba grabesc circulatia periferica , imbunatatesc microcirculatia cerebrala ceea ce duce la cresterea fluxului sangvin spre creier si rapiditatea reactiei mentale precum si memoria de scurta durata. De asemenea ginkgo biloba poseda si o actiune antioxidanta la nivel retinian si cerebral ceea ce intarzie imbatranirea organelor respective.

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu