Shop

Astragalus, cel mai eficient tonic natural

27 martie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Astragalus - Secom

Astragalus este una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume, fiind folosita de peste 2000 de ani in Medicina Traditionala Chineza, datorita rolul sau de tonic general si eficientei sale in tratamentul complementar antitumoral. Produsul Astragalus de la Secom® contine 470 mg/capsula de extract din radacina, fiind cunoscut faptul ca aceasta are proprietati medicinale deosebite cu un continut bogat de triterpenoide (astragalozide), polizaharide, monozaharide, flavonoide, cumarine, saponine, colina, betaina, aminoacizi si minerale.

 

 

 

Protejeaza ficatul si vasele de sange

Toate componente bioactive din produsul Astragalus actioneaza pentru sustinerea organismului, avand un puternic efect tonifiant la nivel general.

Mineralele continute in extractul de Astragalus au, in principal,  rol de protectori hepatici (stimuland secretia biliara a ficatului), digestivi (prin reducerea diareei, flatulentei si a hiperaciditatii gastrice) si cardiovasculari (regland functiile miocardului, ajutand la inhibarea depunerii colesterolului “rau” – LDL pe vasele sanguine si, prin urmare, la impiedicarea afectiunilor cardiovasculare).

Flavonoidele din compozitia produsului Astragalus, in special izoflavonele, sunt cele care dau culoarea galbena radacinii si care au efect antiviral, antibacterian, fiind eficiente in tratamentul complementar al infectiilor cu mai multe tipuri de virusi: gripal, HIV, Citomegalovirus (sindrom de oboseala cronica), Proteus, Herpes simplex, HPV, Staphyloccocus aureus si mai multe tipuri de virusi din familia Streptococcus. In plus, flavonoidele ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine.

Saponinele si triterpenoidele (astragalozidele) din compozitia produsului Astragalus actioneaza ca protectori pulmonari in fibroza, bronsita, astm si reduc riscul formarii cheagurilor de sange.

 

 

Eficient ca adjuvant in terapiile antitumorale

Astragalus actioneaza ca un imunostimulator datorita componentelor bioactive numite polizaharide. Acestea actioneaza ca imunostimulatoaer, regland nivelul imunoglobulinelor IgA (implicate in protejarea mucoaselor) si IgG (ajutand la neutralizarea toxinelor si microbilor din sange si din limfa). Astragalus ajuta la inducerea mortii programate a celulelor tumorale si la inhibarea angiogenezei, proces care favorizeaza dezvoltarea tumorilor prin formarea unor noi vase de sange in jurul si in interiorul acestora, care sa le hraneasca. In plus, polizaharidele sunt implicate in stimularea producerii de celule stem in maduva si in tesutul limfatic precum  si in diferentierea lor in celule active ale sistemului imunitar.

 

sfatulparintilor.ro - Astragalus - Secom

 

Reduce efectele adverse ale chimioterapiei

Componentele bioactive din produsul Astragalus ajuta la reducerea efectelor secundare ale chimio si radioterapiei, precum anemia, caderea parului, scaderea anormala a trombocitelor si a leucocitelor din sange si alte efecte care afecteaza calitatea vietii. In plus, astragalus imbunatateste functiile timusului si ale splinei. De asemenea, creste sensibilitatea receptorilor celulari insulinici si imbunatateste microcirculatia in diabetul zaharat.

Produsul Astragalus de la Secom® are in compozitie toate aceste ingrediente bioactive, eficiente in tratatamentul complementar antitumoral si al altor afectiuni.

 

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu