Specialist relatii, cuplu, dinamica sexuala

Monica,Arad: Sunt o tanara de 33 ani,(balan…

01 septembrie 2013, , Vizualizări: ...

Sunt o tanara de 33 ani,(balanta) intr-o relatie de aproape doi ani cu un barbat 34 ani ,(geaman). La inceput a fost frumos, simte-am ca ma adora,vorbea frumos,…etc. De la inceput nu mi-a placut ca bea, dar am sperat ca in timp sa inteleaga ca mie nu-mi place/ nu ma face fericita cand vine la mine mirosind a alcool, dar… am trecut peste.E gelos – am gandit ca e normal atunci cand iubesti si am incercat sa trec din nou cu vederea.
Eu sunt o fire deschisa,prietenoasa,amiabila,imi fac usor prieteni, vb. deschis,rad, glumesc … El – e o fire mai tacuta, nu vb. niciodata despre sentimentele lui, nu spune ce nu-i place, strange totul in el, nu rade,nu se bucura de mai nimic.- sau nu exteorizeaza asta niciodata sau foarte rar ( asta poate intre prietenii lui cand nu sunt eu de fata).
In ultimul timp suntem mai mult certati decat impacati. motivele : gelozia lui nefondata – ex.de ce tin tel. pe silentios.De ce nu rasp. cand suna el – desi stie ca sunt la munca si nu intotdeauna pot vb….etc.Masuna intr-o zi de zeci de ori,apoi daca nu are chef , doua / trei zile nu mai ma suna deloc – dar nici la tel. nu rasp. – apoi se scoate prin diferite pretexe.
L-am luat frumos sa stam de vb. sa vad daca e fericit in relatia asta asa : – mi-a spus ca in ultimul timp NU.
i-am pus mai multe intrebari la care a evitat sa-mi rasp. sau a rasp. cu : NU STIU.
I-am spus insa ca eu sunt nefericita ( crize de gelozie,acuze, reprosuri , nemultumit vesnic,..etc.) iar daca nu facem ceva sa remediem situatia ,are toate sansele sa ramana singur pt.caeu m-am saturat sa vb. de
una „singura” .
A spus ca el nu are de gand sa renunte niciodata la relatia noastra .

Ce sa fac ???

Nu stam impreuna – vine doar la sf. de sapt. / 2 ori pe luna. Cand suntem impreuna, totul e superb, rar cand sa ne certam, dar cum pleaca la el, intotdeauna gaseste motiv de cearta- din nimic.

Sincer eu am obosit. Dar nici nu vreau sa-i fortez mana in vreun fel sa ne mutam impreuna ( nici asta mom. nu ar fi posibil – din punktul lui de vedere) .Si nici nu vreau sa il ranesc, dar eu simt ca pierd timpul.

Tin la el, am mom.. cand imilipseste enorm si nu e langa mine , desi e departe ma si raneste cu cuvinte,acuze, gelozii nefondate.

Va multumesc anticipat.

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu