Shop

Monica,Arad: Sunt o tanara de 33 ani,(balan…

01 septembrie 2013, , Vizualizări: ...

Sunt o tanara de 33 ani,(balanta) intr-o relatie de aproape doi ani cu un barbat 34 ani ,(geaman). La inceput a fost frumos, simte-am ca ma adora,vorbea frumos,…etc. De la inceput nu mi-a placut ca bea, dar am sperat ca in timp sa inteleaga ca mie nu-mi place/ nu ma face fericita cand vine la mine mirosind a alcool, dar… am trecut peste.E gelos – am gandit ca e normal atunci cand iubesti si am incercat sa trec din nou cu vederea.
Eu sunt o fire deschisa,prietenoasa,amiabila,imi fac usor prieteni, vb. deschis,rad, glumesc … El – e o fire mai tacuta, nu vb. niciodata despre sentimentele lui, nu spune ce nu-i place, strange totul in el, nu rade,nu se bucura de mai nimic.- sau nu exteorizeaza asta niciodata sau foarte rar ( asta poate intre prietenii lui cand nu sunt eu de fata).
In ultimul timp suntem mai mult certati decat impacati. motivele : gelozia lui nefondata – ex.de ce tin tel. pe silentios.De ce nu rasp. cand suna el – desi stie ca sunt la munca si nu intotdeauna pot vb….etc.Masuna intr-o zi de zeci de ori,apoi daca nu are chef , doua / trei zile nu mai ma suna deloc – dar nici la tel. nu rasp. – apoi se scoate prin diferite pretexe.
L-am luat frumos sa stam de vb. sa vad daca e fericit in relatia asta asa : – mi-a spus ca in ultimul timp NU.
i-am pus mai multe intrebari la care a evitat sa-mi rasp. sau a rasp. cu : NU STIU.
I-am spus insa ca eu sunt nefericita ( crize de gelozie,acuze, reprosuri , nemultumit vesnic,..etc.) iar daca nu facem ceva sa remediem situatia ,are toate sansele sa ramana singur pt.caeu m-am saturat sa vb. de
una „singura” .
A spus ca el nu are de gand sa renunte niciodata la relatia noastra .

Ce sa fac ???

Nu stam impreuna – vine doar la sf. de sapt. / 2 ori pe luna. Cand suntem impreuna, totul e superb, rar cand sa ne certam, dar cum pleaca la el, intotdeauna gaseste motiv de cearta- din nimic.

Sincer eu am obosit. Dar nici nu vreau sa-i fortez mana in vreun fel sa ne mutam impreuna ( nici asta mom. nu ar fi posibil – din punktul lui de vedere) .Si nici nu vreau sa il ranesc, dar eu simt ca pierd timpul.

Tin la el, am mom.. cand imilipseste enorm si nu e langa mine , desi e departe ma si raneste cu cuvinte,acuze, gelozii nefondate.

Va multumesc anticipat.

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu