Shop
Ultimele 100 de articole

CELE MAI CITITE/Sarcină/Sarcina pe săptămâni

fetus 39 saptamani - sfatulparintilor.ro - flickr_com

Saptamana 39

La 39 de saptamani, esti aproape de linia de sosire. In curand iti vei cunoaste bebelusul. Afla la ce sa te astepti in aceasta perioada.

detalii
fetus 38 saptamani - sfatulparintilor.ro - flickr_com

Saptamana 38

Daca nu ti-ai facut bagajul pentru maternitate, fa-ti-l si tine-l langa usa. Din clipa in clipa iti vei tine in brate bebelusul, pe care l-ai asteptat 38 de saptamani. Orice nastere de-aici incolo va fi considerata la termen.

detalii
bebelus - sfatulparintilor.ro - freedigitalphotos.net

Saptamanile 41-42-43

Daca nu ai nascut pana acum, medicul iti va supune atentiei chestiuni legate de inducerea nasterii. Chiar daca nu esti de acord cu procedurile, trebuie sa iei in calcul ca bebelusul nu poate sta in pantecul tau toata viata.

detalii
Saptamana 40 - sfatulparintilor.ro - flickr_com

Saptamana 40. Sarcina pe saptamani

Ai ajuns la saptamana 40 si nu dai semne de nastere?! Ai rabdare! Vei avea, in curand. Abia peste doua saptamani se pune problema depasirii termenului.

detalii
Saptamana 35 - sfatulparintilor.ro - flickr_com

Saptamana 35 – Sarcina pe saptamani

Saptamana 35. Vrei sa alaptezi? Daca da e timpul sa te pui la punct cu toate informatiile legate de alaptare. Este cel mai minunat dar pe care il poti da copilului tau inca din primele ore de viata: laptele matern.

detalii
fetus 36 saptamani - sfatulparintilor.ro - flickr_com

Saptamana 36

Stii care sunt semnele care prevestesc nasterea? Intreaba-ti medicul la ce ar trebui sa te astepti.

detalii
fetus 8 saptamani - sfatulparintilor.ro - fickr_com

Sarcina pe saptamani: Saptamana 8

Ai 8 saptamani de sarcina. Inca nu se vede burtica, dar cel mai probabil te confrunti cu cateva simptome. Daca n-ai facut-o inca, este cazul sa te duci la controlul ginecologic si n-ar fi rau sa-l iei cu tine si pe tatal copilului.

detalii

Saptamana 34

Iti vine sa crezi ca ai ajuns pana aici? 34 de saptamani! Cu siguranta, abia astepti clipa cea mare, insa mai e ceva de asteptat. Pe cat esti de nerabdatoare, pe atat esti de emotionata si iti faci in minte scenarii cu privire la nastere.

detalii
fetus 13 saptamani - sfatulparintilor.ro - fickr_com

Sarcina pe Saptamani: Saptamana 13

La 13 saptamani, bebelusul a trecut de la „statutul” de embrion, la cel de fetus. Felicitari!

detalii
fetus 30 saptamani - sfatulparintilor.ro - flickr_com

Saptamana 30

Oboseala, dureri, somnolenta… la care se adauga o instabilitate emotionala. Acestea sunt simptomele principale cu care te vei confrunta in aceasta saptamana.

detalii
fetus 37 saptamani - sfatulparintilor.ro - flickr_com

Saptamana 37

La 37 de saptamani, bebelusul este aproape „gata”. Ai putea naste oricand. Te-ai gandit la recoltarea de celule stem?

detalii

Sarcina pe saptamani: Saptamana 20

Baiat sau fata? In jurul a 20 de saptamani, o ecografie iti poate raspunde la intrebare. O perioada extrem de incarcata cu emotii. Scrie-ti pe hartie toate intrebarile care iti vin in minte si adreseaza-i-le medicului care iti urmareste sarcina la urmatoarea intalnire.

detalii

Saptamana 23

La 23 de saptamani, bebelusul este suficient de mare sa supravietuiasca in eventualitatea unei nasteri premature. Totusi, cel mai bine este ca mititelul sa mai stea pana la 40 de saptamani.

detalii
fetus 3 saptamani - sfatulparintilor.ro - fickr_com

Sarcina pe saptamani: Saptamana 4

Aceasta este saptamana in care se produce implantarea. S-ar putea deja sa ai unele simptome, precum crampele si greturile. Este timpul pentru un test de sarcina.

detalii
fetus 33 saptamani - sfatulparintilor.ro - flickr_com

Saptamana 33

Bebelusul va veni in curand. Ai stabilit ruta cea mai rapida spre spital? Ai hotarat cum nasti? Ai cumparat hainute? Ai pregatit camera? Acestea sunt „framantarile” din perioada curenta.

detalii
fetus12 saptamani - sfatulparintilor.ro - fickr_com

Sarcina pe saptamani: Saptamana 12

Ai ajuns la a 12-a saptamana de sarcina. Esti aproape de finalul primul trimestru. Ai deja burtica de gravida? Daca nu, sigur te inchipui cu ea. Nu te stresa, in curand o vei avea!

detalii
embrion - sfatulparintilor.ro - freedigitalphotos.net

Sarcina pe saptamani: Saptamana 5

Ai vreun simptom? Este timpul sa consulti medicul pentru a confirma sarcina. Un obstetrician iti va fi de mare folos pentru a-ti lamuri toate intrebarile legate de dezvoltarea fetala si alte amanunte legate de primul trimestru de sarcina.

detalii
tatic sarcina - sfatulparintilor.ro - foter_com

Sarcina pe saptamani: Saptamana 6

Felicitari! Esti insarcinata! Chiar daca nu experimentezi inca simptome de sarcina, pregateste-te pentru ele. Intreaba-ti medicul ce analize trebuie sa-ti faci ca gravida, ce vitamine sa iei si orice alte lucruri te nelinistesc.

detalii
fetus 19 saptamani - sfatulparintilor.ro - fickr_com

Sarcina pe saptamani: Saptamana 19

Te apropii de 5 luni de sarcina. Esti la jumatatea drumului. Iti faci planuri, colinzi magazinele pentru a face unele cumparaturi pentru camera copilului. Cu siguranta iti place sa citesti despre vedetele gravide, cat s-au ingrasat, cum au slabit, cum se mentin in forma.

detalii
fetus 27 saptamani - sfatulparintilor.ro - flickr_com

Saptamana 27

In curand vei intra in ultimul trimestru de sarcina, iar temerile tale legate de nastere se vor accentua. Este perfect normal si singura modalitate de a-ti calma nelinistile este sa vorbesti cu medicul care iti urmareste sarcina.

detalii
Meniu