Shop
Ultimele 100 de articole

Naștere după menopauză? Știința dovedește că se poate și asta!

30 august 2017, , Vizualizări: ...

Naștere după menopauză?  Ei bine, știința a evoluat atât de mult, încât nimic nu mai pare imposibil. S-a găsit ac și de cojocul unora dintre cele mai frecvente afecțiuni care împiedică femeile să devină mame.

Unul din cinci cupluri aflate la vârsta reproductivă primește diagnosticul dur de infertilitate. Atât în România, cât și la nivel mondial. Din fericire, a mai apărut o procedură revoluționară, menită să sporească șansele de a face copii.

Femeile se pot bucura de naștere după menopauză

Menopauza precoce, rezerva ovariană scăzută, problemele endometrului sunt trei dintre cauzele principale ale infertilității la femei. Până acum, aceste diagnostice puteau însemna un capăt de drum pentru femeile care-și doreau un copil. Dar pentru acestea a apărut o nouă speranță de a-și vedea visul împlinit. Cu opt luni în urmă, a fost implementată, la nivel global, o noua procedură. Se numește PRP. Și permite extragerea anumitor celule din propriul sânge. Urmează prelucrarea acestora si injectarea lor, fie în ovare, care încep să producă din nou material genetic, fie in endometru, care se poate îngroșa suficient cât să poată permite implantarea embrionului.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu