Shop
Ultimele 100 de articole

Calendarul chinezesc al sarcinii

19 mai 2017, , Vizualizări: ...
sarcina - sfatulparintilor.ro - foter_com
Venirea pe lume a unui copil a reprezentat inca din cele mai vechi timpuri un eveniment fascinant, incarcat de emotie pentru familie, dar si un moment important pentru societate, care primeste in structura sa un nou membru. Acest miracol este precedat de o perioada de 9 luni in care fiinta ce este intr-o comuniune totala cu viitorul bebelus, mama, trece printr-o serie de schimbari fizice si psihice ce o pregatesc pentru o noua etapa a vietii sale. In decursul acestui interval de timp intrebarea care revine constant in mintea mamicii este urmatoarea: ” Este fata sau baiat?”.
De cand exista calendarul chinezesc al sarcinii?
De-a lungul istoriei toate mamicile si-au adresat aceasta intrebare, motiv pentru care vechii chinezi au inventat un calendar ce poate prezice sexul copilului. Legenda spune ca acesta a fost ingropat cu 700 de ani in urma, intr-un mormant regal, in apropiere de Beijing, fiind descoperit recent si pastrat la Institutul de Stiinta din Pekin.
De la descoperirea  calendarului  chinezesc  al sarcinii unii sustin ca acesta  poate  indica sexul copilului  inainte de prima ecografie si chiar inainte ca potentiala mama sa ramana insarcinata, daca aceasta a stabilit data la care ar dori sa conceapa bebelusul.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu