Shop

Stem SURE – compania daneza de recoltare celule stem

17 februarie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Stem SURE – compania daneza de recoltare celule stem

Stem SURE este reprezentant in Romania a companiei daneze StemCare, banca de celule stem de tip privat/familial, fondata in urma cu 10 ani, in 2002, si care astazi a devenit cea mai importanta Banca de Celule Stem din Scandinavia si una dintre cele mai respectate institutii de profil din Europa.

Inca din 2009, Stem SURE ofera acces parintilor din tara noastra la servicii medicale daneze, tara recunoscuta international ca leader al serviciilor de sanatate publica. In cei 3 ani de activitate, compania a facut eforturi constante in directia oferirii unui produs de calitate si permanent adaptat noutatilor medicale si nevoilor clientilor sai.

 

– Stem SURE sprijina si este alaturi de parinti in luarea deciziei de recoltare furnizand informatii corecte si la zi, mentinand un dialogul sincer si deschis permanent cu clientii sai. Suntem intotdeauna disponibili pentru discutii si incercam sa satisfacem doleantele clientilor nostri, astfel incat acestia sa fie multumiti de colaborarea cu Compania noastra si sa fie convinsi ca au facut cea mai bina alegere semnand cu noi.

 

– Stem SURE reprezinta prima companie occidentala de recoltare celule stem din Romania.  De 3 ani in Romania, Stem SURE aduce calitatea serviciilor medicale daneze si expertiza daneza in procesarea si stocarea celulelor stem. Prin prisma experientei acumulate in cei 10 ani de activitate constanta in domeniul celulelor stem, banca daneza StemCare  este una dintre cele mai experimentate banci de celule stem din lume.

 

 

– Stem SURE este prima companie din Romania ce a introdus stocarea in 2 recipiente. In cadrul bancii daneze, toate unitatile de sange placentar sunt stocate ca procedura standard in 2 recipiente, dand astfel o dubla sansa de utilizare a acelei probe de celule stem, precum si acces in viitor la procedurile de multiplicare celulara.

 

 

– Stem SURE este singura Companie din Romania care ofera parintilor rezultatul procesarii probei de sange placentar in termen mediu de 36 ore de la nastere! Aceasta este singura garantie posibila ca sangele recoltat la nastere ajunge in laborator si este procesat inainte de a depasi termenul limita de 98h dupa care celulele stem incep sa se degradeze.

 

 

– Stem SURE este prima Companie din Romania ce a oferit parintilor o Asigurare medicala pentru utilizarea celulelor stem stocate – STEM Insurance. Desi recoltarea este o procedura destul de accesibila financiar, un tratament utilizand celule stem se poate dovedi destul de costisitor si greu accesibil familiilor din tara noastra. Din acest motiv Compania a lucrat impreuna cu BCR Asigurari, una dintre cele mai mari si de incredere companii de asigurari din Romania, la elaborarea unei Asigurari medicale extinse si complete, care sa inchida cercul deschis de recoltarea de celule stem si sa ajute si sa asiste parintii in rezolvarea oricarei proceduri ce implica terapii cu celule stem.

 

 

– Stem SURE ofera, pentru toti pacientii sai prezenti si viitori, in mod gratuit, testarea HLA a compatibilitatii genetice in situatia in care parintii sau fratele/sora urmeaza sa fie supusi unui tratament cu celule stem, utilizand proba de celule stem recoltata de la unul dintre copii. Costul testarii HLA poate ajunge pana la 1500 de euro.

 

sfatulparintilor.ro - Stem Sure

– Stem Sure este prima si singura companie din domeniul celulelor stem recunoscuta de catre Camera de Comert si Industrie in Topul Firmelor din Municipiului Bucuresti. Este o recunoastere a eforturilor pe care Stem SURE le face pentru a desfasura o activitate sustinuta de business eficient si calitativ, mentinand permanent in centrul atentiei grija pentru parintii ce aleg sa recolteze celule stem la nastere prin intermediul companiei noastre.

 

 

– Compania Stem SURE are toate premizele de a deveni prima companie din Romania care ofera clientilor sai posibilitatea de a multiplica celulele stem recoltate la nastere. Banca daneza a initiat un proiect de cercetare ce va stabili protocolul de multiplicare a celulelor stem, iar Uniunea Europeana sustine cercetarea  daneza, inclusiv prin alocarea fondurilor necesare. Rezultatele proiectului sunt asteptate la sfarsitul anului 2012.

 

 

– Stem SURE ofera clientilor sai SIGURANTA inainte de toate. Compania ofera dubla asigurare in situatii de insolventa. In caz de insolventa a Stem SURE, toate obligatiile contractuale asumate fata de clientii sai sunt preluate de catre banca daneza StemCare. In situatia putin probabila in care si aceasta ajunge in situatie de insolventa, obligatiile si indatoririle ii sunt preluate de compania americana Genzyme, o importanta companie de biotehnologie americana. In toate situatiile se va asigura continuitatea contractului si siguranta probei stocate pentru o perioada de 18 ani sau mai mult.

 

sfatulparintilor.ro - STEM Sure

– Stem SURE ofera clientilor sai, pe langa recoltarea de sange ombilical, si recoltare si stocare de tesut de cordon ombilical. Tesutul cordonului ombilical, mai precis gelatina Wharton, prezinta celule stem mezenchimale, cu proprietati unice si cu potentialul de a fi folosite in tratamente viitoare, in terapii genice sau de catre Medicina Regenerativa. La nivel mondial recoltarea de tesut ombilical este o practica noua, ale carei beneficii nu sunt inca dovedite. Exista insa speranta, la fel ca si in alte situatii similare, ca acest tip de serviciu sa se dovedeasca folositor pentru pacientii care il solicita.

 

 

– Stem SURE ofera clientilor oportunitati financiare. Compania pune la dispozitia parintilor mai multe variante de plata, in rate sau integral, atat pentru recoltarea si procesarea celulelor stem, cat si pentru stocarea acestora. Exista si o politica de discounturi oferite fie cu ocazia anumitor evenimente, fie ca standard, atunci cand sunt intrunite conditiile necesare. Parintii interesati sunt invitati sa viziteze siteul companiei Stem SURE www.stemsure.ro, sau sa ne contacteze pentru mai multe detalii la numarul de telefon 0720.7836.11, sau pe adresa office@stemsure.ro.

 

 

O alta oportunitate financiara este faptul ca Stem SURE ofera parintilor 1 an de stocare gratuita in situatia in care acestia recomanda prietenilor serviciile Companiei. Au fost si vor fi in continuare desfasurate campanii de promotii, mergand pana la oferirea gratuita a pachetului de recoltare celule stem cu ocazia participarii la targurile de profil.

 

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (6)

 1. mamicadepuiut spune:

  e important sa ne gandim la recoltarea cestor celule,eu ma gandesc serios pentru bebe2 si conteaza mult sa fie si o companie serioasa

 2. cami_marga spune:

  Eu am recoltat celule stem la nasterea fetitei. Dar am facut contract cu o alta companie.

 3. ceauscc spune:

  banuiesc ca fiecare isi doreste , fiecare vrea sa se asigura ca bebe este sanatos…dar costurie sunt inca destul de ridicate:(

 4. angyciobanu spune:

  La noi in tara cand va exista o banca?

 5. Cristi Iorga spune:

  Mare atentie la contract, care are cateva clauze inselatoare, mai ales cele legate de plata: art 8 din contract are o clauza subtila prin care se poate mari pretul de stocare: „In cazul optiunii pentru aceasta varianta (plata anuala a cate 85 Euro + TVA), STEM SURE SOLUTIONS va avea dreptul sa creasca pretul serviciilor de stocare in conditii de criogenie pentru fiecare an calendaristic i) corespunzator cu cresterea pe aceeasi perioada a Indicelui de Pret Net armonizat UE – vezi de exemplu Institutul de Statistica Danemarca, http://www.sdt.dk sau ii) cu maxim 4% pe an. Pentru varianta i) modificarile se fac prin cresterea procentuala a Indicelui de Pret Net din luna octombrie a unui an in luna octombrie a urmatorului an. (…)

  Si ei cresc in fiecare an pretul exact cu 4%, conform art ii), cel dinainte fiind pus doar ca sa ia ochii si sa sune profi, asa incat la finalul perioadei suma aproape se dubleaza.
  Eu am facut scandal in anul doi si am reusit sa scad la 2% cresterea, dar nici asa nu mi se pare corect. Plus ca reactia lor a fost foarte dura, la un moment dat m-au facut sa inteleg ca risc sa imi distruga proba daca nu platesc, asta intamplandu-se in perioada in care negociam cu ei si am considerat ca nu e ok sa platesc pana nu ajungem la un acord.
  Nu recomand deloc.

 6. Anda Priboi spune:

  Si eu si sora mea am ales stem sure si suntem foarte multumite.
  Intr-adevar, sunt mai scumpi decat alte banci, dar au si de ce. Tot ce promit verbal e scris in contract.
  Eu am vrut sa-mi iau de-o grija de la inceput cu banii si am platit depozitarea in avans pentru tot contractul, dar la semnare mi s-a explicat clauza cu 4% foarte deschis. Poate depinde si cu cine vorbesti.
  Cu mine au fost extrem de transparenti chiar si acolo unde nu era in avantajul lor.
  Recomand si sper ca oricum, nimeni sa nu aibe nevoie de asa ceva pentru puisorii lor.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu