<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Felul doi post

Gogosi de post

11 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente: faina cat cuprinde, drojdie – 1 sfert dintr-un pachet mare, ulei – 5 linguri, zahar pudra pentru decor

Tehnica prepararii: Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga ulei, faina si se amesteca pana aluatul este gata. Se lasa langa o sursa de caldura (preferabil pe aragaz, langa un ochi de aragaz aprins) pana creste. Se intinde in foi si se prajesc in ulei incins. Se presara zahar pudra si se servesc alaturi de o cafea.

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (11)

  1. bktalina spune:

    nu stiam ca scortisoara are atatea beneficii. Eu mananc scortisoara presarata deasupra la orezul cu lapte, la macinici.

  2. Adi84 spune:

    si noi la fel, la mucenici, la orez cu lapte, placinta cu mere

  3. lyana8520 spune:

    nu ma atrage fotografia, nu sunt crescute….

  4. claudia79 spune:

    nu o fii fost buna drojdia de nu au crescut se mai intimpla

  5. laurita82 spune:

    ceva in genul face si mama:) adica bunica…ne-ati daiidei…poate facem si noi….si cred si eu ca, nu au crescut avand in vedere poate din cauza drojdiei…se intampla:)

  6. claudia79 spune:

    arata minunat

  7. anuta22 spune:

    arata delicioase gogosile.

  8. celina74 spune:

    gogosi din astea se face la tara la sotul meu ( ei le spun altfel), si le mananca cu branza… dar nu se presara zahar .

  9. lyana8520 spune:

    probabil ca drojdia poarta vina…

  10. 27ralu spune:

    Dar de ce nu au crescut?

  11. sima spune:

    Gososile astea nu au cum sa creasca ptr ca se fac cu apa.
    Se ia in mana o bucata de aluat care se intinde cu mana trecuta prin apa. Sunt foarte gustoase, se fac in anumita regiune poate din acest motiv va par necrescute.

Comenteaza