<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Porc

Musaca cu vinete si carne tocata. Tu cand ai facut ultima oara?

Iata o noua reteta trimisa de Anisoara67: Musaca cu vinete si carne tocata.     Ingrediente 4 vinete tinere, 300 g carne tocata amestec (porc +vita), o ceapa mare, 5-6 catei de usturoi feliati, 3-4 oua, 3 rosii cateva masline feliate, cateva fire de patrunjel si marar verde, o lingurita Delikat, un praf de piper, […]

detalii

Cotlet de porc cu sos de merisoare

Iata o noua reteta trimisa de Veronica22: Cotlet de porc cu sos de merisoare.     Ingrediente Cotlet feliat fara grasime Condimente de porc putin ulei 1 pahar de apa 100 gr merisoare uscate 100 ml apa 2-3 linguri zahar 50 ml cognac 1/2 lingurita coaja rasa de lamaie

detalii
musaca - reteteletale.ro - foter_com

Ce fac de mancare azi? Musaca de cartofi cu smantana. Incearc-o si tu!

Iata o reteta delicioasa de musaca de cartofi cu smantana.   Ingrediente 700 g carne de vita, 250 g carne de porc, 2 legături de verdeata (patrunjel, marar), 4 oua, 200 g ulei, 200 g ceapa, 2,5 kg cartofi, sare si piper dupa gust, 400 g sos tomat, 500 g sos de smantana,

detalii

Mancarica de fasole galbena cu carne

Ingrediente: 1kg fasole galbena rotunda 300 gr carne de porc 2 morcovi 1 ceapa 2-3 rosii 3 linguri ulei

detalii

Ciorbita de purcel

Iata o reteta delicioasa: Ciorbita de purcel.   INGREDIENTE -500 gr carne de purcel -1 ceapa -2 rosii -2 morcovi -1 telina -1 pastarnac -2-3 linguri bulion -leustean verde -bors dupa gust

detalii

Ce fac de mancare azi? Tocana in sos de rosii intregi

Ingrediente

-Carne de porc(carnat si cotlet)

-o ceapa
-patrunjel verde
-500 g(1 cutie)rosii intregi.

detalii
tochitura moldoveneasca

Ce fac de mâncare azi? Incearcă o tochitură moldovenească

Reţeta aceasta este atât de populară pe plaiurile moldoveneşti, încât nu există gospodină care să nu ştie să o pregătească. Secretul este să se folosească şi ceva afumătură pentru un gust mai dichisit. Între ingrediente se află 500 g carne de porc, 250 g cârnaţi afumaţi, 250 g ficat de porc şi doi rinichi de […]

detalii

Te intrebi „ce mancare fac azi”? Noi iti propunem: Costite de porc umplute

Iata o noua reteta apetisanta trimisa de Anisoara67: Costite de porc umplute.   Ingrediente 6 bucati de coasta de porc, 6 bucati jambon feliat, 3-4 ciuperci Champignion, un ardei rosu, unul verde, o ceapa rosie, marar tocat fin, 200 g amestec de legume congelat, ulei, sare amestec de condimente (cimbrisor, busuioc, maghiran, oregano) piper, 200 […]

detalii

Tochitura de porc

Aici puteti urmari cum se pregateste tochitura in gospodaria noastra!   Ingrediente (pentru 2-3 portii) 500 gr pulpa de porc 200 gr carnati 3-4 linguri de bulion 3 fire de usturoi verde (puteti folosi si usturoi uscat) 1 pahar de vin sare, piper, cimbru, busuioc, boia dulce 2 linguri de ulei

detalii

Sarmalute cu mamaliguta

Ingrediente
-carne tocata amestec-1kg
-1 ceapa
-1 morcov
-300g orez
-sare

detalii
Chiftele ardelenesti cu sos si tarhon

Chiftele ardelenesti cu sos si tarhon

Un scurt popas la Miercurea Sibiului, intr-o toamna ardeleana, ne-a adus o imbunatatire serioasa a caietului de retete si taine gospodaresti. Tanti Maria si sora-sa, Floarea, mai batrana si mai invatata ca ea, ne initiara in lumea cea fantastica a mancarurilor aromate cu tarhon – ciorbe si sosuri… Acolo bucatele se fac gospodareste, ca omu’ […]

detalii

Tochitura

Iata o noua reteta trimisa de Adriana88: Tochitura.   Ingrediente pulpa de porc spata de porc carnat de casa sare piper boia de ardei ulei 1 pahar de vin

detalii
rulada de porc

Rulada din pulpa de porc

In satul bucovinean Poiana Stampei traia odata o femeie pe nume Floarea. Floricica ii spuneau pe cand era mai tanara, dar dupa ce trecusera anii peste ea i-au zis Floarea. Floarea Bucatareasa. Si asa i-a ramas numele si dupa ce n-a mai fost pe lume. De la ea a mai ramas si aceasta reteta – […]

detalii
pulpa de porc cu legume - reteteletale.ro - flickr_com

Pulpă de porc umplută cu legume

Iata o reteta delicioasa si aspectuoasa, numai buna pentru o masa de sarbatoare: Pulpă de porc umplută cu legume.   Ingrediente -1 kg pulpă de porc fără os -3 cepe -5 căţei de usturoi -1 pahar vin alb -1 cană apă -300 g ciuperci -1 morcov -1 ardei gras -1 lingură orez – 1 ou […]

detalii

Sarmale in foi de varza

Iata o delicioasa reteta de Sarmale in foi de varza, numai bune de pus pe Farfuria vesela.   Am pregatit si noi sarmale, reteta noastra proprie si probabil a multora dintre voi, desi exista o multime de variante ale acestui preparat, noua ne place sa le pregatim asa cum veti vedea in filmul de mai […]

detalii