<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Mic dejun

Mic dejun cu cas

30 mai 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

– 6 ridichii maricele

200g cas proaspat nesarat

– 2 linguri pesto de busuioc

cosulete din hartie pentru bomboane

 

Mod de preparare:

Se taie ridichiile in felii egale, grosute de 6-8mm. Se taie casul in felii groase de 1 cm si se decupeaza cercuri (cu un paharel mic).
Peste ridichii se pune putin pesto, apoi casul. Se decoreaza cu feliute foarte subtiri de ridiche si o gramajoara de pesto. Se aseaza fiecare „nasturel” in cate un cosulet de hartie si apoi pe platou.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (5)

  1. asminasmin spune:

    buna reteta

  2. asminasmin spune:

    frumoasa poza

  3. claudia79 spune:

    super reteta imi place

  4. claudia79 spune:

    frumoasa reteta

  5. lyana8520 spune:

    aspect = nota 1o.

Comenteaza