<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Mic dejun

Cornuri pentru mic dejun

10 mai 2011, , Vizualizări:

150 g unt
500 ml lapte
50 g drojdie
125 g zahar
sare
75 g miere
 600 g faina


Amestecam drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, adaugam laptele caldut, faina si sare, treptat. Framantam, apoi adaugam untul moale si mierea. Trebuie sa iasa un aluat moale, elastic ca cel de cozonac.Lasam la cald ca sa creasca. Intre timp amestecam 100 g unt cu 4-5 plicuri zahar vanilat.


Dupa ce a crescut aluatul il impartim in 3 bile, fiecare bila o intindem si o ungem cu amestecul de unt si vanilie. Impaturim o data foaia si o intindem cu sucitorul, O intindem iar si o taiem sub forma de triunghiuri. Umplem cu dulceata sau raha si rulam. Le ungem cu ou si presaram susan. Le coacem la 200 grade, cam 30 minute.

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (5)

  1. sima spune:

    Arata super.
    Sper sa imi iasa tot asa de frumoase.

  2. asminasmin spune:

    buna reteta

  3. asminasmin spune:

    frumoasa poza

  4. claudia79 spune:

    imi plac cornurile tale felicitarii multumesc pt. ca ne-ai dat reteta

  5. anuta22 spune:

    am mancat si eu la o vecina asa ceva,si sunt foarte bune

Comenteaza