<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Vita

Sufleu de vitel cu cartofi

13 noiembrie 2017, , Vizualizări:

Mod de preparare
Se taie carnea in felii subtiri, feliile se bat cu un ciocan pentru snitele si se tavalesc prin faina.
Se incinge uleiul in tigaie si se adauga felile de carne care se prajesc pe ambele parti pana devin bine facute. Se curata usturoiul si se taie foarte marunt. Cartofii se curata si se taie felii foarte subtiri.
In tava termorezistenta unsa cu putin unt se asaza un strat de cartofi astfel incat sa se acopere putin una pe alta. Presaram sare si condimente, putin sturoi, asezam un strat de carne si iar usturoi si condimente.Punem un al doilea strat de cartofi, condimente.
Smantana se amesteca cu laptele si se toarna peste sufleu.
Dam la cuptor pentru 50 min, timp in care cartofii se inmoaie si devin aurii la suprafata.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comenteaza