<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Aperitive & Garnituri, Feluri cu carne, Porc

Toba de casa

15 octombrie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:
300g carne porc
300g carne de la urechi,picioare si cap de porc
1 cartof
1 morcov
1 ceapa

 

Preparare:

Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert impreuna cu legumele, apa se pune doar cat sa le acopere (daca se pune mai multa dureaza foarte mult fierberea).

Se potriveste focul mai mic si se lasa cam 4-5 ore; iti dai seama ca e gata atunci cand pui intr-un castronel si se incheaga un pic.

Dupa ce au fiert se separa legumele de carne, se aleg oasele de la picioare si cap, carnea se pune intr-un bol peste care se adauga zeama strecurata, dupa gust se striveste un catel de usturoi.

Pofta buna!

 

Daca vrei sa consulti si alte retete ca sa te inspiri, te asteptam la sectiunea noastra Retete la sfat unde te asteapta sute de idei de la alti parinti!

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (4)

  1. asminasmin spune:

    buna reteta

  2. 27ralu spune:

    Mie imi place toba foarte mult.tatal meu facea cand taiam porcul la tara.din magazin am luat o data,dar nu se compara cu cea facuta in casa.

  3. ela29 spune:

    si mie imi place sa fac toba in casa

  4. cristina spune:

    nu am vazut in viata mea toba mai urata si mai inestetica!!! cah !

Comenteaza