<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Curcan, Feluri cu carne

Spanac cu piept de curcan

03 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

 1 buc piept curcan, 500 g spanac, 200 g suc de rosii, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 lingura de faina,  ½ lamaie, sare 

Preparare:

Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Pieptul de curcan se curata, se transeaza, se condimenteaza si se adauga peste ceapa, lasandu-se sa se inabuse sub capac. Cand scade se ingroasa sosul cu faina combinata cu sosul de rosii si se amesteca bine lasandu-se la foc mic. Intre timp se fierbe spanacul in apa sarata, se strecoara amestecandu-se apoi cu pieptul de curcan. Se piseaza usturoiul si se adauga in mancare impreuna cu putina zeama de lamaie.

 

Este o mancare ideala pentru toata familia, bogata in fier. Pofta buna!

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (1)

  1. asminasmin spune:

    buna reteta

Comenteaza