<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne

Snitel vienez

04 aprilie 2011, , Vizualizări:

 

Ingrediente

Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet, untdelemn, lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

 

Mod de preparare 

Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita. Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (6)

  1. claudia79 spune:

    foarte bine arata ador snitelul de pui sau de vita

  2. asminasmin spune:

    buna reteta

  3. claudia79 spune:

    super reteta imi place

  4. claudia79 spune:

    ce frumos arata

  5. claudia79 spune:

    arata divin snitelul asta mi sa facut pofta

  6. claudia79 spune:

    snitelul este divin mi sa facut pofta

Comenteaza