<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne, Pui

Snitel parizian

04 aprilie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente

2 snitele mai mari (sau cite sint necesare), 2 felii subtiri de sunca slaba, 2 felii de cascaval de 1/2 cm grosime, faina, ou, sare, pesmet, untdelemn.

 

Mod de preparare 

Carnea de vitel (capac, pulpa) se taie in felii de 1 cm grosime (sa nu aiba pielite); acestea se bat cu ciocanul de carne pina cind capata o suprafata de 2 ori mai mare decit cea a unui snitel obisnuit si grosimea de 1/2 cm sau chiar mai putin. Feliile se potrivesc sa aiba 2 laturi mai lungi; se vor indoi in jumatate si la mijloc se vor introduce o felie de sunca si una de cascaval, taiate in asa fel incit sa intre in intregime intre jumatatile de carne. Snitelele se trec apoi prin faina, ou si pesmet, si se prajesc. Se servesc fierbinti, altfel cascavalul se va intari. Snitelul parizian se poate prepara, la fel din piept de pui sau de curcan, feliile se bat putin, aranjindu-le si prajindu-le la fel. Sunca se poate inlocui cu felii de creier fiert sau prajit. Sardelele se vor folosi numai pentru cine le agreeaza gustul. Aceste snitele se servesc cu lamiie si unt aromat deasupra ca si snitelele vieneze.

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (5)

  1. claudia79 spune:

    INTERESANTA RETETA MULTUMESC

  2. asminasmin spune:

    buna reteta

  3. claudia79 spune:

    arata foarte bine snitelele

  4. claudia79 spune:

    super gustoase un fel de gordon bleu se serveste cu cartofii taranesti

  5. claudia79 spune:

    arata divin o reteta delicioasa

Comenteaza