<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne, Porc

Sarmale in foi de varza acra

12 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente: carne tocata amestec(500g piept de pui,500g porc), ceapa-4buc, 4morcovi, orez-300g, o varza murata, patrunjel verde, ulei, sare, bulion-75g.

Tehnica prepararii: Ceapa se curata,se spala,se taie si se pune la calit. Peste ea se adauga morcovul ras,patrunjelul verde , bulionul si se lasa la foc mic 20minute. Compozitia obtinuta se rastoarna peste carne ,se adauga orezul si se amesteca bine. Frunza de varza se lasa cca. 30 de minute in apa rece la desarat. Se invelesc  sarmalutele rand pe rand si se aseaza intr-o oala. Se toarna apa si se lasa la foc mic cca. 4 -5 ore. Se pot servi cu smantana si ardei iute.Pofta buna.

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (4)

  1. paul_a spune:

    foarte bun articolul, l-am citit cu mare interes pesntru ca si eu am o fetita timida si foarte sensibila acasa

  2. Irim spune:

    Si eu am o fetita rusinoasa, timida. Vorbesc mult cu ea si incerc sa o incurajez sa vorbeasca,sa nu-i fie teama.

  3. asminasmin spune:

    buna reteta

  4. claudia79 spune:

    sint frumoase sarmalele

Comenteaza