<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne, Porc

Rasol de porc la cuptor

16 februarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:
2 ciolane afumate,
3 bucati  rasol porc,
2 capatani usturoi,
100 ml vin alb,
sare, piper, dafin, cimbru.

Mod de preparare:

Se pun la fiert ciolanele impreuna cu rasolul. Cand sunt aproape gata se scot, se lasa la racit 10 min., apoi se maseaza fiecare bucata in parte cu pasta rezultata din usturoi, ulei, vin, sare si piper, apoi se baga la cuptor 30 min.
Se servesc cu mamaliga si hrean.

Pofta buna!

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (4)

  1. claudia79 spune:

    NU AM MINCAT NICIODATA

  2. asminasmin spune:

    buna reteta

  3. claudia79 spune:

    e bun?

  4. claudia79 spune:

    sint bune cu fasole iahnie sau ciorba

Comenteaza