<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne, Pui

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

27 ianuarie 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

4 pulpe de pui

6 cartofi mai mari

1 pahar cu vin alb

sare, piper, boia de ardei dulce

 

Mod de preparare:

Pulpele se spala si se mai crapa putin cu cutitul pentru a se patrunde bine. Cartofii se curata, se spala si se taie pe lung , bucati mai maricele. Se pun in tava unsa cu putin uleiimpreuna cu pulpele, se condimenteaza bine , se pune vinul , se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul incins, se  lasa 30 de minute de cand incepe mancarea sa fiarba , apoi se indeparteaza folia lasandu-se asa, descoperita, tava inca 15 minute pana se rumenesc.

Se servesc calde, cu mamaliga

Pofta buna!!

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (8)

  1. sima spune:

    E foarte bine ca ne informati, inca nu am apucat sa-i cumpar.

  2. r3b3lul24 spune:

    o informare buna , macar sa stim si sa nu le mai cautam de nebuni prin magazinele de jucarii.

  3. Adi84 spune:

    bun de stiut, sa nu mai imi fac planuri sa cumpar

  4. MarkAlex spune:

    bine ca nu am cumparat

  5. claudia79 spune:

    CE BINE ARATA IMI PLACE

  6. claudia79 spune:

    super reteta arata bine

  7. asminasmin spune:

    buna reteta

  8. 27ralu spune:

    Uau.ce bine arata.nu stiam ca se pune si folie deasupra.ca sa nu se usuce carnea,sa ramana frageda?data viitoare asa fac.de obicei tot timpul cand scoteam carnea din cuptor,era uscata.

Comenteaza