<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne, Porc

Pulpa de porc umpluta

29 decembrie 2010, , Vizualizări:

Ingrediente

 
2 kg pulpa porc
1 kg ciuperci proaspete
1 conserva ciuperci
2 ardei grasi(rosu si galben)
2 cepe
1 l vin alb
1 capatana usturoi
condimente
2 linguri mustar
 
  Mod de preparare
 
 
 Se calesc in doua linguri de margarina ceapa si ardeii tocati marunt si ciupercile din conserva,doar pana se inmoaie .
 Se bate pulpa cu ciocanul de snitele,se condimenteaza si se aseaza deasupra umplutura de ciuperci
 Se ruleaza strans si se prinde cu scobitori.
 Se prajesc ciupercile foarte putin in ulei.
 Se unge pulpa de porc cu putin mustar si se aseaza in tava, se adauga ciupercile si usturoiul pisat,apoi se completeaza cu vin alb .
 Se da la cuptor la foc potrivit circa o ora, pana se rumeneste bine.
Se scoate pe un platou si extragem cu grija scobitorile
 Se taie felii si se serveste cu garnitura de ciuperci .E foarte buna si rece ca aperitiv 

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (7)

  1. sima spune:

    Felicitari!

  2. claudia79 spune:

    SUPER RETETA MI SA FACUT POFTA

  3. asminasmin spune:

    buna reteta

  4. claudia79 spune:

    CE FRUMOS ARATA

  5. claudia79 spune:

    ARATA MINUNAT

  6. claudia79 spune:

    super reteta

  7. sima spune:

    Arata foarte bine.

Comenteaza