<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Feluri cu carne, Miel

Pulpa de miel la cuptor

18 aprilie 2012, , Vizualizări:

Va recomandam o reteta de pulpa de miel la cuptor, ideala pentru masa de Pasti.

 

Ingrediente:
1 pulpa de miel
300 mi de vin alb
condimente:
belsug de mirodenii picant – solaris
coriandru
oregano
rosmarin
cimbru
sare
piper
usturoi uscat si verde

 

 

Mod de preparare:
Pulpa de miel a stat la baitz-ul din vin si condimente 2 zile la frigider pentru a fi carnea cat mai frageda. Apoi am mai condimentat putin pulpa, am pus-o in tava impreuna cu baitz-ul si usturoiul si am lasat-o la cuptor pentru 80 de minute. Am servit cu sos de usturoi (mujdei de usturoi, smantana, castraveti murati si marar)

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (1)

  1. ananaghi spune:

    mie imi place mult sosul de ustuoi,miel nu mananc…

Comenteaza