<
Retetele Tale Sfatul Parintilor

Ciorbe, supe, borsuri, Pui

Supa cu galusti si pui

04 august 2011, , Vizualizări:

Ingrediente:

– 2 rosii

– 2 ardei

aripile, picioarele, pipota de la un pui

fidea, delicat

Pentru galusiti: 1 ou, un varf de cutit de praf de copt, gris cat cuprinde

 

Mod de preparare:

Se spala carnea si se pune la fier circa 40 de minute. Se adauga legmele taiate marunt ( eu unul le dau la robotul de bucatarie pana se fac pasta). Spre sfarsit se pune delicatul si fidea. Se face separat compozitia pentru galusti: se bate bine oul, se pune praful de copt si gris pana cand iese ca o compozitie groasa. Se ia cu lingurita care se trece mai intai prin apa rece de fiecare data, cate un pic de compozitie si se pune in ciorba. Cand s-a terminat compozitia se opresete aragazul timp de 1 -2 minute cat sa se linisteasca sipa. Apoi se da drumul iar. Se repeta de 3-4 ori dupa care se lasa sa se mai fiarba incet pana cand sunt gata galustile. La servire se poate orna cu patrunjel.

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de retete

Comentarii (1)

  1. ananaghi spune:

    ce galusti mari!eu le fac mai micute,arata mai bine!

Comenteaza